Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Θεος!!! Θα δημιουργησεις μεγαλυτερους πονοκαιφαλους,δεν επρεπε να το αναφαιρεις! Ήδη έκανε την πάπια...
Just4fuN Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Μάλιστα, γι'αυτό δεν έχεις γνώση... ΟΚ λοιπόν. Ε δεν ειμαι σεξολογος, ουτε παντογνωστης Ήδη έκανε την πάπια... Εκανα την παπια επειδη ειπα οτι δεν το εχω ψαξει? Ισα ισα, που σου ειπα και την αποψη μου, οτι οι περισσοτεροι γουσταρουν, αρα φυσιολογικο ειναι. Εγω ειμαι απο τους λιγους που ξερω που δεν με καιει ιδιαιτερα
AtiX Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Όπως και οι "str8" που θα "φτιάχνονταν" από μια "όπισθεν" str8 είσοδο σε μια str8 γυναίκα. Ε? Ελα ρε Τάσο γιατί του το χαλάς... ένας srt8 δεν μπορεί να είναι παραφιλικός... Μόνο οι gay μπορεί να είναι παιδόφιλοι, κτηνοβάτες, νεκρόφιλοι, ουρολάγνοι, επιδειξιομανείς, εφαψίες, μαζοχιστές ή ηδονοβλεψίες...
ektor7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Ήδη έκανε την πάπια...Εννοω γενικα,οχι μονο σ'αυτους που συμετεχουν,αλλα και αυτους που απλα διαβαζουν το θεμα!
Aztec Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Το πρόβλημα των ομοφυλόφιλων είναι η έλξη προς το ίδιο φύλο. Στο τέλος όλοι κάπου θα την βάλουν,
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Το πρόβλημα των ομοφυλόφιλων είναι η έλξη προς το ίδιο φύλο. Στο τέλος όλοι κάπου θα την βάλουν, Εννοείς το πρόβλημά ΣΟΥ για τους ομοφυλόφιλους είναι η έλξη προς το ίδιο φύλο.
Aztec Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Εννοείς το πρόβλημά ΣΟΥ για τους ομοφυλόφιλους είναι η έλξη προς το ίδιο φύλο. Το πρόβλημα των ίδιων. Για αυτό και θέλουν υιοθεσία.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Το πρόβλημα των ίδιων. Για αυτό και θέλουν υιοθεσία. Υιοθεσία θέλουν και str8 που θέλουν να τεκνοποιήσουν αλλά δε μπορούν.
hewey Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Αφιερωμένο σε όσους αρέσκονται στο να εξισώνουν την ομοφυλοφιλία με την παιδοφιλία, την κτηνοβασία και άλλα τέτοια: 175. A male who commits lewd and lascivious acts with another male or permits himself to be so abused for lewd and lascivious acts, shall be punished by imprisonment. In a case of a participant under 21 years of age at the time of the commission of the act, the court may, in especially slight cases, refrain from punishment. 175a. Confinement in a penitentiary not to exceed ten years and, under extenuating circumstances, imprisonment for not less than three months shall be imposed:1. Upon a male who, with force or with threat of imminent danger to life and limb, compels another male to commit lewd and lascivious acts with him or compels the other party to submit to abuse for lewd and lascivious acts; 2. Upon a male who, by abuse of a relationship of dependence upon him, in consequence of service, employment, or subordination, induces another male to commit lewd and lascivious acts with him or to submit to being abused for such acts; 3. Upon a male who being over 21 years of age induces another male under 21 years of age to commit lewd and lascivious acts with him or to submit to being abused for such acts; 4. Upon a male who professionally engages in lewd and lascivious acts with other men, or submits to such abuse by other men, or offers himself for lewd and lascivious acts with other men. 175b. Lewd and lascivious acts contrary to nature between human beings and animals shall be punished by imprisonment; loss of civil rights may also be imposed. Παρ. 175 του Ποινικού Κώδικα της Ναζιστικής Γερμανίας (Αναθεώρηση Σεπ. 1935) - § 175 des deutschen Strafgesetzbuches Διότι μόνον σε τέτοια καθεστώτα μπαίνει η ομοφυλοφιλία στο ίδιο "τσουβάλι" με ό,τι άλλο θεωρείτο αφύσικο. Και ήταν και το αιτιολογικό της καταδίκης, φυλάκισης και βασανισμού χιλιάδων ανθρώπων που ήταν ή φέρονταν ομοφυλόφιλοι (κάποιοι τους κατηγορούσαν μόνο για να τους βγάλουν απ τη μέση). 1
Aztec Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Υιοθεσία θέλουν και str8 που θέλουν να τεκνοποιήσουν αλλά δε μπορούν. Και αυτοί πρόβλημα έχουν και το παραδέχονται. Απλά οι γκει δεν το παραδέχονται 2
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Και αυτοί πρόβλημα έχουν και το παραδέχονται. Απλά οι γκει δεν το παραδέχονται Τι να παραδεχτούν ρε φίλε? Ότι δυο άνθρωποι χωρίς μήτρα είναι προβληματικοί επειδή δε μπορούν να κάνουν παιδιά; Και οι gay γυναίκες? Αυτές τις ξεχνάμε ε
Aztec Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Τι να παραδεχτούν ρε φίλε? Ότι δυο άνθρωποι χωρίς μήτρα είναι προβληματικοί επειδή δε μπορούν να κάνουν παιδιά; Θεωρώντας ότι ειναι βιολογική δυσλειτουργία η ανικανότητα τεκνοποίησης απο στρειτ το ίδιο ψυχοσωματική δυσλειτουργία είναι και η λανθασμένη επιλογή φύλου προς τεκνοποίηση.
AtiX Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Τι να παραδεχτούν ρε φίλε? Ότι δυο άνθρωποι χωρίς μήτρα είναι προβληματικοί επειδή δε μπορούν να κάνουν παιδιά; Και οι gay γυναίκες? Αυτές τις ξεχνάμε ε αααα σε παρακαλώ έχουμε πρόβλημα... ενώ μπορούμε να κάνουμε παιδιά με παρένθετη μητέρα... δεν μπορούμε να υιοθετήσουμε γιατί θα δώσουμε το κακό παράδειγμα στην κοινωνία...
Aztec Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 αααα σε παρακαλώ έχουμε πρόβλημα... ενώ μπορούμε να κάνουμε παιδιά με παρένθετη μητέρα... δεν μπορούμε να υιοθετήσουμε γιατί θα δώσουμε το κακό παράδειγμα στην κοινωνία... το κέφι σας να κάνετε και βλέπουμε πως θα είναι η ψυχολογία ενός παιδιού χωρίς μητέρα. Το να υιοθετήσεις δεν είναι εύκολο ακόμα και για ετεροφυλόφιλα ζευγάρια.
adtakhs Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Τρια πράγματα ζητάνε. Δικαίωμα στο γάμο, στην υιοθεσία και την αντιμετώπιση του ρατσισμού. Ειδικά το τελευταίο είναι και το πιο δύσκολο απ'τη στιγμή που άτομα σαν και σένα δεν παραδέχονται το ρατσισμό πίσω από εκφράσεις του τύπου: Γαμος .... Μεγαλη κουβεντα. Ο Γάμος πηγάζει απο την θρησκεία ! Στην ουσία ζητάς από τον θεό την ευλογία του για να στεριώσει αυτή η σχέση και να υπάρξουν καρποι αυτης !!! Αυτή ήταν και είναι η ουσιαστική σημασία του Γάμου !!! Οπως καταλαβαινεις ΔΕΝ μπορει να υπαρξει γαμος απο την στγμη που 1) Η εκκλησία και οι θρησκείες ανά τον κόσμο θεωρούν ανήθικη μια τέτοια σχέση ! 2) Δεν μπορεί να υπάρξει καρπός στην σχέση αυτή ! Παμε και στα σημαντικοτερα !!! Υιοθεσία ? Σοβαρα τωρα ? Δηλαδη να κανω πρότυπο για το κάθε μικρο και αθώο παιδί την παραφιλια του άλλου ? Αν ειναι δυνατον .... Για αυτο μιλαμε πλεον για ξεπεσμο της κοινωνιας και των αξιών της ... Ρατσισμος? Μαθαμε τον ρατσισμο τωρα .... Εεεεε ρε με αυτη την πιπιλα .... Δεν ειναι ρατσισμος . Ειναι πραγματικοτητα. Τι να κανουμε τωρα .... Έχω άτομα στο ευρύ φιλικό περιβάλλον μου που είναι gay. Ούτε τους απομάκρυνα, ούτε τους ενόχλησα . Ορισμένοι από αυτούς είναι και αρκετά χαρισματικοί σε ορισμένους τομείς . Δεν έχω κανένα πρόβλημα για το τι θέλουν και το τι πιστεύουν για τον εαυτό τους, από την στιγμή που δεν προσβάλουν τις δικές μου αξίες ! Αλλο όμως αυτό και άλλο το να μου παρουσιάζουν την αδυναμία τους σαν φυσικό προσόν ... Ελεος πια ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις