efstratios Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Θεωρώ οτι αν η ομοφυλοφιλια ειναι παραφιλια θα έπρεπε να είναι και η παιδοφιλία και το ανάποδο . Όσον αφορά την ορολογία και την φυσιολογική υπόσταση όπως αναφέρετε των σεξουαλικών προτιμήσεων . Αυτό πέστο στους Ινδούς!
Just4fuN Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Να ανοίγουμε και κανένα βιβλίο πριν πετάξουμε το κουκουτσάκι, ναι; Η ομοφυλοφιλία έχει ΕΠΙΣΗΜΩΣ αποκλειστεί από την κατηγορία της παραφιλίας από το 1973 - βλέπε American Psychiatric Association. Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders. Fourth Edition, Revised. Δεν το έχω online, αν κάνεις τον κόπο όμως θα το βρεις. Παιδοφιλίες, ζωοφιλίες, φετιχ, νεκροφιλίες και άλλα τέτοια θεωρούνται αντικείμενο του DSM (diagnostic manual of mental disorders), αλλά όχι η ομοφυλοφιλία. Γιατί πολύ απλά δεν είναι ούτε disorder για να θεραπευθεί, ούτε deviation για να περιθωριοποιηθεί. Μπορείς να είσαι όσο ομοφοβικός ή μισάνθρωπος θέλεις, έχεις κάθε δικαιώμα, αλλά όχι να κάνουμε καλσόν και την επιστήμη για να "ταιριάζει" στις απόψεις μας... Μηπως να ανοιγεις εσυ κανα βιβλιαρακι? Τον ορο παραφιλια, εμεις τον "φτιαξαμε" και του δινουμε οτι ορισμο θελουμε, οποτε μπορουμε να προσθεσουμε και να αφαιρεσουμε οτι μας ερθει στο κεφαλι (οπως στη περιπτωση που λες, που αφαιρεσαμε τους gay). Ομως, για πες μου, τι σημαινει παραφιλια, και πες μου μετα αν η gay ανηκουν σε αυτη η οχι
pappous_soulis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Αυτο που ολοι πηδατε σε συμπερασματα δεν το καταλαβαινω. Καλε μου ανθρωπε, δεν ειπε κανεις να νομιμοποιηθει ουτε η παιδεραστια, ουτε η νεκροφιλια, ουτε τπτ απο ολα αυτα. Αυτο που λεμε ειναι οτι αν θεωρεις τον gay φυσιολογικο, τοτε ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ πρεπει να θεωρεις και τους υπολοιπους, και οχι να τους αποκαλεις ανωμαλους. Ασχετος αν υπαρχει συναινεση η οχι. Περαν τουτου, προφανως και στη νεκροφιλια μπορει να υπαρξει συναινεση (προ θανατου προφανως), τοτε ειμαστε οκ και αποκαλουμε τον νεκροφιλο normal? Το ξεκαθάρισα γιατί το βλέπω συχνά σαν επιχείρημα ενάντια στην εξίσωση των ομοφυλόφιλων. Τώρα αυτό το τελευταίο για τη νεκροφιλία δε το'χω σκεφτεί αλλά φαντάζομαι είναι λίγο πιο περίπλοκο.
mezger Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Το αφυσικο ειναι οτι δεν ξερεις τι σκοπο εξυπηρετει το sex, και δυστηχως δεν ειμαι εδω για να κανω μαθηματα. Τι σχέση έχει το sex? Εσυ βγάζεις μη φυσιολογικούς τους ομοφυλόφιλους επειδή δεν συμμετέχουν στην αναπαραγωγή. Άρα σύμφωνα με σένα, οι ομοφυλόφιλοι που συμμετέχουν στην αναπαραγωγή, είναι φυσιολογικοί, έτσι δεν είναι?
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δε συμφωνούμε στα πολύ βασικά, πχ ανθρώπινα δικαιώματα. Ότι επιχείρημα ρίχνουμε μερικά μέλη, βρίσκουν τοίχο επειδή έτσι. Επειδή φτιάχνετε δικούς σας ορισμούς. Όταν λοιπόν στα βασικά παίζει τέτοια σχάση, δεν ξέρω αν έχει νόημα να συζητάμε σε upper level.
hewey Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Μηπως να ανοιγεις εσυ κανα βιβλιαρακι? Τον ορο παραφιλια, εμεις τον "φτιαξαμε" και του δινουμε οτι ορισμο θελουμε, οποτε μπορουμε να προσθεσουμε και να αφαιρεσουμε οτι μας ερθει στο κεφαλι (οπως στη περιπτωση που λες, που αφαιρεσαμε τους gay). Ομως, για πες μου, τι σημαινει παραφιλια, και πες μου μετα αν η gay ανηκουν σε αυτη η οχι Τον "φτιαξατε"; Ποιοι εσείς; 3 βαριεστημένοι σε έναν καναπέ; δεν είναι σαφές. Αλλά έπρεπε να μας πεις από την αρχή ότι το χεις χόμπι να δίνεις ό,τι ορισμούς θες σε επιστημονικές έννοιες (ναι η παραφιλία υπάρχει και έχει οριστεί, γι' αυτό λέμε άνοιξε κανένα βιβλίο, ίσως αυτό που σου υπέδειξα είναι προχωρημένο για τις δυνατότητές σου). Να δώσουμε κι ένα νέο ορισμό στη βαρύτητα βρε παιδί μου τότε, να τη βαφτίσουμε γκάτζετ και να την παίρνουμε μαζί όποτε θέλουμε.
Just4fuN Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Τι σχέση έχει το sex? Εσυ βγάζεις μη φυσιολογικούς τους ομοφυλόφιλους επειδή δεν συμμετέχουν στην αναπαραγωγή. Άρα σύμφωνα με σένα, οι ομοφυλόφιλοι που συμμετέχουν στην αναπαραγωγή, είναι φυσιολογικοί, έτσι δεν είναι Μια χαρα ανθρωποι ειναι οι ομοφυλοφιλοι. Αυτο που λεω ειναι οτι ειναι βιολογικα ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ (αντε να το γραψω, γιατι δεν καταλαβαινεται ορισμενοι) ελλατωματικοι. Αν θεωρησω φυσιολογικη ερωτικη ελξη την ομοφυλοφιλια τοτε αναγκαστικα πρεπει να κανω το ιδιο και για τους παιδοφιλους / νεκροφιλους / ζωοφιλους κλπα (ασχετως αν εχουν κανει σεξ με τις εν λογω κατηγοριες, εγω μιλαω για την ελξη και μονο και οχι για την πραξη)
AtiX Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Πάμε πάλι από την αρχή στο θέμα της παραφιλίας... Ένα παιδί δεν μπορεί να είναι παιδόφιλος/η... Ένα παιδί δεν μπορεί να είναι κτηνοβάτης... Ένα παιδί δεν μπορεί να είναι νεκρόφιλος/η... Ένα παιδί όμως μπορεί να είναι ομοφυλόφιλο... Το τι μπορεί να επηρεάσει σε ένα άτομο τον σεξουαλικό του χάρτη, έχει σχέση με τα βιώματα του... Ένας ομοφυλόφιλος θα αναφέρει ότι όσο θυμάται τον εαυτό του, πάντα ελκυόταν από άτομα του ίδιου φύλου... Ένας παραφιλικός δεν θα το αναφέρει αυτό, αντιθέτως θα αναφέρει ένα γεγονός ή κατάσταση που ήταν το έναυσμα για αυτή την παρεκκλίνουσα συμπεριφορά...
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Φασίστες όχι... Η ομοφοβία παρατηρείται σε άτομα με υποβόσκουσες ομοφυλοφιλικές τάσεις. ,Διαβάστε το άρθρο. Δεν εξηγείται αλλιώς...
Just4fuN Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Πάμε πάλι από την αρχή στο θέμα της παραφιλίας... Ένα παιδί δεν μπορεί να είναι παιδόφιλος/η... Ένα παιδί δεν μπορεί να είναι κτηνοβάτης... Ένα παιδί δεν μπορεί να είναι νεκρόφιλος/η... Ένα παιδί όμως μπορεί να είναι ομοφυλόφιλο... Το τι μπορεί να επηρεάσει σε ένα άτομο τον σεξουαλικό του χάρτη, έχει σχέση με τα βιώματα του... Ένας ομοφυλόφιλος θα αναφέρει ότι όσο θυμάται τον εαυτό του, πάντα ελκυόταν από άτομα του ίδιου φύλου... Ένας παραφιλικός δεν θα το αναφέρει αυτό, αντιθέτως θα αναφέρει ένα γεγονός ή κατάσταση που ήταν το έναυσμα για αυτή την παρεκκλίνουσα συμπεριφορά... Tι μας λες? Απο που και ως που ειναι παιδι δεν ειναι παιδοφιλο? Ισα ισα, ολα τα παιδια παιδοφιλα ειναι. Για τα υπολοιπα δεν ξερω, δεν το εχω ψαξει Φασίστες όχι... Η ομοφοβία παρατηρείται σε άτομα με υποβόσκουσες ομοφυλοφιλικές τάσεις. ,Διαβάστε το άρθρο. Δεν εξηγείται αλλιώς... Μηπως να διαβαζες και ΕΣΥ πρωτα απο ολους το αρθρο που με βαζεις να διαβασω? Πρωτη πρωτη γραμμη (δεν χρειαστηκε να παω παρακατω), εξηγει τι ειναι ο ομοφοβικος. Ε δυστηχως, συμφωνα με το αρθρο που μου δωσες, δεν ειμαι
adtakhs Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Κάθε ομοφυλόφιλος γράφει και μια αθλιότητα ... 1) Δεν στερούμε τα δικαιώματα σε κάθε ομοφυλόφιλο να κάνει ότι θέλει στο κρεβάτι του 2) Δεν τους εξαιρούμε από την καθημερινότητα της ζωής ! 3) Δεν έχουμε κανένα θέμα στο να σκέφτονται όπως αυτοί θέλου ! Το μόνο που ΔΕΝ θέλουμε είναι να μας τους παρουσιάζουν σαν ινδάλματα ... και ειδικά στα μικρά παιδιά...
hewey Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Οταν λεω τη φτιαξαμε, αυτο ακριβως εννουσα. Εγω και 2 φιλοι μου σε εναν καναπε......reading comprehension below 9k Ρητορικό ήταν, general comprehension ανύπαρκτο ε; Πάντως ένα καλό τρόλ δεν παραδέχεται ότι σφάζει και ράβει τον κόσμο απ' έναν καναπέ. Πρέπει να βαριέσαι πολύ.
mezger Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Μια χαρα ανθρωποι ειναι οι ομοφυλοφιλοι. Αυτο που λεω ειναι οτι ειναι βιολογικα ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ (αντε να το γραψω, γιατι δεν καταλαβαινεται ορισμενοι) ελλατωματικοι. Αν θεωρησω φυσιολογικη ερωτικη ελξη την ομοφυλοφιλια τοτε αναγκαστικα πρεπει να κανω το ιδιο και για τους παιδοφιλους / νεκροφιλους / ζωοφιλους κλπα (ασχετως αν εχουν κανει σεξ με τις εν λογω κατηγοριες, εγω μιλαω για την ελξη και μονο και οχι για την πραξη) Ξεχνάς, ξεχνάς και στρογγυλεύεις... Σαφως και φυλετικα / γενετικα θεωρω τους ομοφυλοφιλους κατωτερους (οπως και τους χαμηλης νοημοσυνης για παραδειγμα), γιατι δρουν αντιθετα απο τους κανονες της φυσικης επιλογης (η οποια φυσικη επιλογη ειναι που οδηγησε την ανθρωποτητα εδω που ειμαστε σημερα). Τώρα έγιναν και μια χαρά άνθρωποι, μάλιστα... Τέλικά κάποιο επιχείρημα έχεις, ή είσαι απλά ρατσιστής με πτυχίο? 1
AtiX Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Tι μας λες? Απο που και ως που ειναι παιδι δεν ειναι παιδοφιλο? Ισα ισα, ολα τα παιδια παιδοφιλα ειναι. Για τα υπολοιπα δεν ξερω, δεν το εχω ψαξει ελπίζω να μην σοβαρολογείς?
hewey Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Περα απο προσωπικες επιθεσεις, εχεις να πεις κατι επι του θεματος η θα εγκαινιασεις την ignore list μου? Θα χαρώ πολύ να την εγκαινιάσω παρόλο που ψεύδεσαι γιατί την επίθεση την ξεκίνησες εσύ και δεν απάντησες επί του θέματος σε αυτό που σου πρότεινα, το οποίο ήταν και πάλι επί του θέματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις