Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άκυρη τελείως η σύγκριση.

Η παιδεραστία όπως και η ομοφυλοφιλία είναι φυσιολογική απ'τη στιγμή που συναντάται στη φύση. Η διαφορά όμως είναι πως στη περίπτωση της ομοφυλοφιλίας έχουμε να κάνουμε με συνεναιτικές ερωτικές σχέσεις μεταξύ ενήλικων ανθρώπων. Δεν χρειάζονται τη προστασία μας ούτε απειλείται η κοινωνική συνοχή από τις πράξεις τους. Το πως μπορεί κανείς να σκέφτεται το αντίθετο με ξεπερνά.

Αρα ειναι φυσιολογικό να είσαι παιδόφιλος απο βιολογικής,ψυχολογικης άποψης . Μια χαρά αυτο ρωτούσα .
  • Απαντ. 709
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το χειρότερο είναι να κάνει κανείς πως δεν καταλαβαίνει. Τερατουργήματα, ανάπηροι και gay όλοι στο ίδιο τσουβάλι λοιπόν. 

Αυτό κατάλαβα. Αν κατάλαβα σωστά, το επιβεβαιώνεις. Αν δεν κατάλαβα σωστά, ανέλυσέ το, γι'αυτό είμαστε εδώ μέσα.

Στο περιπου το καταλαβες. Αλλα μια ερωτηση μονο, εχεις καποιο ρατσιστικο θεμα με τους αναπηρους? Γιατι οταν μιαλς για "ιδιο" τσουβαλι, σημαινει οτι αυτοματα θεωρεις του αναπηρους κατωτερους απο τους gay, η ετσι καταλαβα. 

Μιας και είσαι σπουδαγμένος, για πες μου, δύο ζευγάρια ομοφυλόφιλων γυναικών και άλλα 2 αντρών έχουν κάνει μεταξύ τους 16 παιδιά, μεγαλώνει το κάθε ζευγάρι από 4, και διαιωνίζουν χαρούμενοι το ανθρώπινο είδος, τι το αφύσικο έχουν?

Το αφυσικο ειναι οτι δεν ξερεις τι σκοπο εξυπηρετει το sex, και δυστηχως δεν ειμαι εδω για να κανω μαθηματα. 

Όχι δεν εξήγησες γιατί είναι βιολογικά ελαττωματική... Αναφέρεσαι στην σεξουαλική πράξη μόνο ως γεγονός αναπαραγωγής και ξεχνάς ότι ο άνθρωπος είναι από τα λίγα όντα του πλανήτη που το κάνει και για ευχαρίστηση...

Το οτι εχουμε μυαλο και καταληγουμε να το κανουμε για ευχαριστηση χωρις το σκοπο αναπαραγωγης (αντισυληψη κλπα) δεν αλλαζει το γεγονος καθεαυτο. Το sex "φτιαχτηκε" να αρεσει σε ολους τους οργανισμους για να διαιωνιστει το ειδος τους. Αν ο σκυλακος δεν ελκυεται σεξουαλικα απο τη σκυλιτσα, δεν θα μπει στη διαδικασια να σκεφτει οτι για να κανει παιδακια θα πρεπει να παει με τη σκυλιτσα. Απλα δεν θα παει, και δεν κανει απογονους. Γιαυτο μιλαω οτι ειναι"ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ" ελλατωματικος, οχι κοινωνικα

η παιδεραστία όπως και η ζωοφιλία είναι παραφιλία όπως σωστά ο ίδιος το έχεις αναφέρει...

Η παραφιλια ειναι ορος που δημιουργησαμε εμεις. Δεν βλεπω καμμια απολυτως διαφορα μεταξυ της παιδεραστειας, της ομοφυλοφιλιας, της ζωοφιλιας και της νεκροφιλιας, περα απο το οτι απαγορεψαμε καποιες απο αυτες ασφαλως, αλλα αυτα ειναι νομικου χαρακτηρα και δεν εχουν ιδιαιτερη σχεση με το θεμα.

Δημοσ.

Παιδοκτονία υπάρχει μόνο στους απόγονους ενός άλλου αρσενικού... άλλο πράγμα αυτό και άλλο αυτό που συζητάμε... Η ομοφυλοφιλία δεν είναι παιδεραστία ή κτηνοβασία... Επειδή εμπεριέχει την σεξουαλική πράξη δεν σημαίνει ότι και είναι στην ίδια κατηγορία των παραφιλιών...

Καλα δεν έχεις δει γάτα να τρωει το μικρο της ; για συγκεκριμένους λόγους αλλα το κάνει .

Τώρα για τα υπόλοιπα έθεσα την άποψη μου . Στατιστική -> μη φυσιολογικό -> αποδοχή απο κοινωνία . Φιλικά

Δημοσ.

Αρα ειναι φυσιολογικό να είσαι παιδόφιλος απο βιολογικής,ψυχολογικης άποψης . Μια χαρά αυτο ρωτούσα .

Μα στη Ινδία παντρεύουν κοριτσάκια (χωρίς να τα ρωτήσουν βέβαια) με ενήλικες, και θεωρείται φυσιολογικό. Εσύ όμως το θεωρείς παραφιλικό, έτσι δεν είναι;

Δημοσ.

Στο περιπου το καταλαβες. Αλλα μια ερωτηση μονο, εχεις καποιο ρατσιστικο θεμα με τους αναπηρους? Γιατι οταν μιαλς για "ιδιο" τσουβαλι, σημαινει οτι αυτοματα θεωρεις του αναπηρους κατωτερους απο τους gay, η ετσι καταλαβα. 

Λάθος ήθελες να καταλάβεις. Δε θεωρώ κανέναν άνθρωπο κατώτερο. Δεν παίζουν τσουβάλια στο δικό μου μυαλό.

Δημοσ.

Διάβασα αρκετά μυνήματα.. για ένα θέμα βέβαια που κατ' αρχη δεν έχει θέση κατα την γνωμη μου στο  forum,,,  και πού και αχικά δεν θα υπήρχε και λόγος  να ανακοινωθεί απο κάποιον. Δικαίωμα του αλλά ποιός ο λόγος της δημόσιας ανακοίνωσης.... (εκτός αν νιώθει κάποιος ότι πρέπει να διακαιωθεί για κάτι μέσααπό τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης...)

Αυτό όμως που πρέπει να προσθέσω είναι ότι η ανδρική ομοφυλοφιλία ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΙΑ... Πόσες σειρές με λεσβίες έχετε δεί και πόσες με  gay?  Στην ελληνική τηλεόραση πρέπει να είναι τουλάχιστον 10/1.... Γιατί άραγε? Ισως γιατί η ανδρική ομοφυλοφιλία είναι  περισσότερο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ.. Σε μία καταναλωτική κοινωνία θα συνέφεραι να είμαστε όλοι γυναικες......(να βαφόμαστε , να ντυνομασται να περιποιούμαστε το σώμα μας να κανουμε αποτριχωση bottoc, πλαστικές....) 

Δημοσ.

Για τον απλούστατο λόγο δεν υπάρχει αμοιβαία συναίνεση... και φτάνουμε στο σημείο της επιβολή του δυνατότερου στο πιο αδύναμο... αυτό υπάρχει μόνο στα ζώα!

Σορρυ αλλα, το σκεφτηκες καλα αυτο που λες? Καταρχας, η διατυπωση που δινεις κανει την παιδοφιλια ΠΑΡΑΝΟΜΗ, οχι ανωμαλη. Αν καποιος ελκυεται σεξουαλικα μονο οταν δεν υπαρχει συναινεση, τοτε ειναι παρανομος, αλλα οχι ανωμαλος (αλλιως και οι gay ειανι ανωμαλο). Και τα δυο σεξουαλικες ελξεις ειναι, δεν καταλαβαινω γιατι τις διαχωριζουμε. Επισης, αν μια γυναικα γραψει στη διαθηκη της οτι μετα το θανατο της ολοι οι νεκροφιλοι ειναι ελευθεροι να ασελγησουν πανω της, τοτε ειμαστε κομπλε? Παυει να ειναι ανωμαλη η νεκροφιλια?

Άκυρη τελείως η σύγκριση.

Η παιδεραστία όπως και η ομοφυλοφιλία είναι φυσιολογική απ'τη στιγμή που συναντάται στη φύση. Η διαφορά όμως είναι πως στη περίπτωση της ομοφυλοφιλίας έχουμε να κάνουμε με συνεναιτικές ερωτικές σχέσεις μεταξύ ενήλικων ανθρώπων. Δεν χρειάζονται τη προστασία μας ούτε απειλείται η κοινωνική συνοχή από τις πράξεις τους. Το πως μπορεί κανείς να σκέφτεται το αντίθετο με ξεπερνά.

Αυτο που ολοι πηδατε σε συμπερασματα δεν το καταλαβαινω. Καλε μου ανθρωπε, δεν ειπε κανεις να νομιμοποιηθει ουτε η παιδεραστια, ουτε η νεκροφιλια, ουτε τπτ απο ολα αυτα. Αυτο που λεμε ειναι οτι αν θεωρεις τον gay φυσιολογικο, τοτε ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ πρεπει να θεωρεις και τους υπολοιπους, και οχι να τους αποκαλεις ανωμαλους. Ασχετος αν υπαρχει συναινεση η οχι. Περαν τουτου, προφανως και στη νεκροφιλια μπορει να υπαρξει συναινεση (προ θανατου προφανως), τοτε ειμαστε οκ και αποκαλουμε τον νεκροφιλο normal?

Δημοσ.

Μα στη Ινδία παντρεύουν κοριτσάκια (χωρίς να τα ρωτήσουν βέβαια) με ενήλικες, και θεωρείται φυσιολογικό. Εσύ όμως το θεωρείς παραφιλικό, έτσι δεν είναι;

Θεωρώ οτι αν η ομοφυλοφιλια ειναι παραφιλια θα έπρεπε να είναι και η παιδοφιλία και το ανάποδο . Όσον αφορά την ορολογία και την φυσιολογική υπόσταση όπως αναφέρετε των σεξουαλικών προτιμήσεων .

Δημοσ.

Σορρυ αλλα, το σκεφτηκες καλα αυτο που λες? Καταρχας, η διατυπωση που δινεις κανει την παιδοφιλια ΠΑΡΑΝΟΜΗ, οχι ανωμαλη. Αν καποιος ελκυεται σεξουαλικα μονο οταν δεν υπαρχει συναινεση, τοτε ειναι παρανομος, αλλα οχι ανωμαλος (αλλιως και οι gay ειανι ανωμαλο). Και τα δυο σεξουαλικες ελξεις ειναι, δεν καταλαβαινω γιατι τις διαχωριζουμε. Επισης, αν μια γυναικα γραψει στη διαθηκη της οτι μετα το θανατο της ολοι οι νεκροφιλοι ειναι ελευθεροι να ασελγησουν πανω της, τοτε ειμαστε κομπλε? Παυει να ειναι ανωμαλη η νεκροφιλια?

Αυτο που ολοι πηδατε σε συμπερασματα δεν το καταλαβαινω. Καλε μου ανθρωπε, δεν ειπε κανεις να νομιμοποιηθει ουτε η παιδεραστια, ουτε η νεκροφιλια, ουτε τπτ απο ολα αυτα. Αυτο που λεμε ειναι οτι αν θεωρεις τον gay φυσιολογικο, τοτε ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ πρεπει να θεωρεις και τους υπολοιπους, και οχι να τους αποκαλεις ανωμαλους. Ασχετος αν υπαρχει συναινεση η οχι. Περαν τουτου, προφανως και στη νεκροφιλια μπορει να υπαρξει συναινεση (προ θανατου προφανως), τοτε ειμαστε οκ και αποκαλουμε τον νεκροφιλο normal?

Όχι δεν είναι νορμαλ γιατί ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ να έχει τη συγκατάθεση του νεκρού. Ο νεκρός είναι νεκρός, δε μπορεί να έχει διέγερση ή οποιοδήποτε άλλο αίσθημα/ συναίσθημα κτλ...

Δημοσ.

Άσε μας ρε φίλε, μιλάς για το πρότυπα των gay όταν μιλάμε για βασικά ανθρώπινα δικαιώματα στον 21ο αιώνα!!!

Δε σε πείραξε που οι κόρες σου βλέπουν τα ξέκωλα, που η tv προβάλλει τόση βία, σε πείραξε αν ο γιός σου θα γίνει φούστης επειδή βλέπει μεταξύ άλλων και gay στην tv! Δηλαδή αν ο γιός σου μεγαλώσει και γίνει str8 αλλά όχι ομοφοβικός όπως είσαι εσυ; Φαντάζομαι δε θα τον καμαρώνεις! Μπορεί να τον προτιμάς κι άντρακλα σαν το πρότυπο Κωστόπουλου, Γλέτσου (γκουχ γκουχ). Αντί να κάτσεις να του εξηγήσεις σαν σωστός πατέρας ότι ΔΕΝ πρέπει να κρίνονται οι άνθρωποι από τις προτιμήσεις που έχουν στον έρωτα! Κάντο σαν και σένα το καμάρι σου... έτσι ώστε ΑΝ η φύση αποφασίσει να το κάνει gay, το παιδί να ζει μέσα στην ενοχή ή οτοδήποτε άλλο νοσηρό...

Για την κόρη ΔΕ θες να ακούσεις....

Δεν του στέρησα το "κρεβάτι" του ... 

Έχω και εγώ διακαιώματα σαν άνθρωπος και δεν τα αφήνω έρμαια στα χέρια των gayδων ... 

Από εκεί και πέρα, ποιος σου είπε πως τα υπόλοιπα δεν με ενοχλούν ? Και γιατί πρέπει να πέσω σε συμψηφισμούς ...?

Δημοσ.

Έχω και εγώ διακαιώματα σαν άνθρωπος και δεν τα αφήνω έρμαια στα χέρια των gayδων ... 

Ακριβώς τα ίδια με εκείνους.

Δημοσ.

Όχι δεν είναι νορμαλ γιατί ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ να έχει τη συγκατάθεση του νεκρού.

Δηλαδη το αν μια σεξουαλικη προτιμηση ειναι ομαλη η ανωμαλη εχει να κανει με το αν υπαρχει συγκαταθεση? Δεν εχει νοημα αυτο που λες, γιατι καταρχας δεν μιλαμε για την ιδια την πραξη, αλλα για την ελξη. Οπως η φυση δημιουρει αντρες που ελκυονται απο αλλους αντρες, ετσι δημιουργει και αντρες που ελκυονται απο παιδια / σκυλια / γατια κλπα. Ο παιδοφιλος δεν ελκυεται απο τα παιδια επειδη δεν υπαρχει συγκαταθεση. Επισης, ουτε στο βιασμο υπαρχει συγκαταθεση, ουτε στη δολοφονια. Δεν κανει τις πραξεις αυτες ανωμαλες, τις κανει παρανομες και απανθρωπες. 

Επισης, ασφαλως και γινεται να εχεις τη συγκαταθεση του νεκρου. Γραφει η γυναικα μου στη διαθηκη της οτι ειναι κομπλε να κανουμε σεξ μετα το θανατο της. Τωρα εισαι οκ? Επαψα να ειμαι ανωμαλος και ειμαι νορμαλ για σενα?

Δημοσ.

Αυτο που λεμε ειναι οτι αν θεωρεις τον gay φυσιολογικο, τοτε ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ πρεπει να θεωρεις και τους υπολοιπους, και οχι να τους αποκαλεις ανωμαλους. Ασχετος αν υπαρχει συναινεση η οχι. Περαν τουτου, προφανως και στη νεκροφιλια μπορει να υπαρξει συναινεση (προ θανατου προφανως), τοτε ειμαστε οκ και αποκαλουμε τον νεκροφιλο normal?

Να ανοίγουμε και κανένα βιβλίο πριν πετάξουμε το κουκουτσάκι, ναι;

Η ομοφυλοφιλία έχει ΕΠΙΣΗΜΩΣ αποκλειστεί από την κατηγορία της παραφιλίας από το 1973 - βλέπε  American Psychiatric Association. Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders. Fourth Edition, Revised.

Δεν το έχω online, αν κάνεις τον κόπο όμως θα το βρεις.

Παιδοφιλίες, ζωοφιλίες, φετιχ, νεκροφιλίες και άλλα τέτοια θεωρούνται αντικείμενο του DSM (diagnostic manual of mental disorders), αλλά όχι η ομοφυλοφιλία.

Γιατί πολύ απλά δεν είναι ούτε disorder για να θεραπευθεί, ούτε deviation για να περιθωριοποιηθεί.

Μπορείς να είσαι όσο ομοφοβικός ή μισάνθρωπος θέλεις, έχεις κάθε δικαιώμα, αλλά όχι να κάνουμε καλσόν και την επιστήμη για να "ταιριάζει" στις απόψεις μας...

• Like 1
Δημοσ.

Τα πράγματα ειναι απλα . Η διαφορετική σεξουαλική τάση πρέπει να γινεται αποδεκτή απο το κοινωνικό σύνολο .Όπως οι ομοφυλόφιλοι , οι ετεροφυλόφιλοι οι παιδοφιλοι. Ολοι αρεσκονται και εχουν σεξουαλικη προτιμηση.Οτιδήποτε εχει απόκλιση απο την κυρια και απολυτα φυσικη νορμα ,δηλαδη αυτη της τεκνοποίησης , ειναι παραφιλια. Η ομοφυλοφιλια λόγω της μικρής επικινδυνότητας και αμοιβαίας συναίνεσης και λόγω οτι μπορεί να αποτελέσει όχι μόνο κάτι σαρκικό αφαιρέθηκε από την λίστα με τις παραφιλιες.

Αμ` μπράβο ! 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...