Heatspreader Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 κόντρα στην εξέλιξη των λειτουργικών πάει το ios βέβαια, το οποίο παραμένει ίδιο η αλήθεια είναι ότι η εξέλιξη προέρχεται από μεταλλάξεις και λάθη στη φύση από κει και πέρα το πιο δυνατό είδος είναι αυτό που επιβιώνει, όπως άλλωστε και το δικό μας που εξαφάνισε όλα τα υπόλοιπα συγγενικά είδη τα οποία θα μπορούσαν να το απειλήσουν Οι λέξεις πολιτισμός και κοινωνία σου λένε κάτι; Με την ίδια λογική με τη δική σου, τότε εγώ που είμαι πιο σωματώδης από εσένα, αν σε δείρω, όχι ΄μόνο να να μην έχω κυρώσεις, αλλά έτσι είναι η φύση, το δυνατότερο είδος επιβιώνει;
Just4fuN Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Το διάβασα, και είναι φανερό ότι δεν έχεις ιδέα από εξελικτική βιολογία. Δεν έχει νόημα να αξιολογείς τα traits σε μονάδες, μόνο σε πληθυσμούς. Αφού η αναπαραγωγική ικανότητα δεν βλάπτεται από την ύπαρξη ομοφυλόφιλων στον πληθυσμό, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αυτά που γράφεις είναι κλασικές παρανοήσεις της θεωρίας της εξέλιξης που χρησιμοποιήθηκαν σαν άλλοθι από διάφορους καλοθελητές που αποφάσισαν να "βελτιώσουν" το ανθρώπινο είδος με τραγικά αποτελέσματα. Αν νομίζεις ότι προσπαθεί κάποιος να σε φιμώσει να το κοιτάξεις, παράνοια λέγεται και εκτός αν είσαι χρήστης ναρκωτικών ίσως είναι σημάδι σχιζοφρένειας. Φιλικά στο λέω. Aυτο ακριβως σπουδασα στο Πανεπιστημιο του Μαντσεστερ (εξου και η κακη χρηση της Ελληνικης :/). Αλλα ναι, πεστα μου εσυ καλυτερα
qsis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 @heatspreader ναι μου λέει, επίσης θεωρώ ότι λόγω και του ότι έχουμε (τεχνολογικά ανεπτυγμένη) κοινωνία η εξελίξη μας από δω και πέρα θα είναι ελεγχόμενη από εμάς τους ίδους και όχι τυχαία όπως γινόταν έως τώρα
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Έχεις ζευγάρι ομοφυλόφιλων σε ένα νησί μόνους. Θα προχωρήσει η εξέλιξη του ανθρώπινου είδους ? ΟΧΙ Έχεις ζευγάρι ετεροφυλόφιλων αριστερόχειρων σε ένα νησί μόνους. Θα προχωρήσει η εξέλιξη του ανθρώπινου είδους ? ΝΑΙ Έχεις ζευγάρι ετεροφυλόφιλων σε ένα νησί μόνους. Θα προχωρήσει η εξέλιξη του ανθρώπινου είδους ? ΝΑΙ Δηλαδή αν είναι μόνοι 2 straight άντρες θα προχωρήσει;?????????? Αν είναι ένας άντρας gay και μια γυναίκα gay???????? ΝΑΙ φυσικά καθώς θα έχουν κανονικά γονικά ένστικτα! Και πάντα είχαν και πάντα θα έχουν αλλά δεν τους το κάνουν εύκολο τα υπόλοιπα "καθώς πρέπει" μέλη της κοινωνίας να γίνουν γονείς...
Just4fuN Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Το συμπερασμα το εβγαλα απο τα λεγομενα σου. Αν θελεις να πεις κατι αλλο τοτε πρεπει να συζητησουμε τους ορους φυσιολογικο κι αφυσικο. Οι τερατογενεσεις ειναι ανθρωπινα λαθη Καποιες αναπηριες ειναι απο τη φυση (αλλα εκεινη κραταει παντα τα ποσοστα χαμηλα) Περι μοναρχ*** τι να πω; Λαθος της φυσης κι αυτο; Τοτε ειναι και οι αριστεροχειρες λογω διαφορετικοτητας. Οποιοσδηποτε διαφορετικος ανθρωπος σε κατι (σεξουαλικοτητα, δυνατο χερι, πληθος ορχεων) ειναι απολυτως φυσιολογικος. Για σενα μειοψηφια=αφυσικο Αλλα εχεις ηδη υποστηριξει οτι ακομα και οι μειοψηφιες ειναι μερος της φυσης. Οι αποψεις σου περι "λαθων" της φυσης με θλιβουν πραγματικα. Ναι ξερω, ειναι δικαιωμα σου να τις εχεις και να τις εκφραζεις. Ισως επειδη δεν εχεις καποιον πολυ κοντινο σου ανθρωπο αναπηρο, τα βαζεις ολα τα διαφορετικα απο σενα σε ενα τσουβαλι. Δεν ξερω, αν γραψω ανθρωπος στο google, μεταξυ αλλων θα μου βγαλει και την κανονικη φυσιολογια του. Εκτος και αν εσενα αν βγει κανας ανθρωπος με πλοκαμια σου φανει και αυτο φυσιολογικο ξερω γω
qsis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Με την ίδια λογική με τη δική σου, τότε εγώ που είμαι πιο σωματώδης από εσένα, αν σε δείρω, όχι ΄μόνο να να μην έχω κυρώσεις, αλλά έτσι είναι η φύση, το δυνατότερο είδος επιβιώνει; σημερά δε λειτουργεί ακριβώς έτσι το πράγμα, αλλά πχ ο δυνατότερος λαός κάνει διάφορα εγκλήματα σε έναν λιγότερο δυνατό και ΟΧΙ δεν έχει κυρώσεις, κάνει ότι γουστάρει το ίδιο και ο πλούσιος στο φτωχό, η πλειονότητες στις μειονότητες και πάει λέγοντας.. επίσης μιας και λες για σωματική δύναμη, αν έναν απλό άνθρωπο τον σπάσει στο ξύλο για κάποιο λόγο ο μπράβος ενός πλουσίου, θα τιμωρηθεί κανείς; @@ αυτή είναι η εξέλιξη/επιβίωση μέσα στις σύγχρονες κοινωνίες
Just4fuN Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Μ' αρέσει όταν μερικοί ρίχνουν τον Homo Sapiens Sapiens στο επίπεδο των Hominidae και φέρνουν το όλον του είδους στην φυσική επιλογή και αναπαραγωγή... Όταν οι ομοιότητες του DNA ανθρώπων και χιμπαντζήδων κυμαίνονται μεταξύ 95% και 99% θα πρέπει να μας βάλει σε σκέψεις τι είναι αυτό που μας ξεχωρίζει από τον πιο κοντινό συγγενή μας... Ο ένας είναι ακόμα στα δέντρα... αν θέλετε να τον ανταγωνιστείτε και να κάνετε μέγα θέμα την διαιώνιση του είδους καλά το πάτε, ανεβείτε και εσείς να γίνετε πολλοί... Απο που προεκυψαν αυτα που λες? Γιατι βγαζεις συμπερασματα για πραγματα που ο αλλος δεν εχει πει? Εγω τοποθετηθηκα στο ΓΙΑΤΙ ειναι βιολογικα ελλατωματικη, και εξηγησα τους λογους. Τιποτα παραπανω, τιποτα λιγοτερο. Τα υπολοπα ειναι διακ σου λογια
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δεν ξερω, αν γραψω ανθρωπος στο google, μεταξυ αλλων θα μου βγαλει και την κανονικη φυσιολογια του. Εκτος και αν εσενα αν βγει κανας ανθρωπος με πλοκαμια σου φανει και αυτο φυσιολογικο ξερω γω Αυτό είναι απάντηση με επιχειρήματα; ΟΚ...
Just4fuN Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Αυτό είναι απάντηση με επιχειρήματα; ΟΚ... Υeap, οταν μου λες οτι τα τερατουργηματα ειναι φυσιολογικα τοτε κατι δεν παει καλα.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Υeap, οταν μου λες οτι τα τερατουργηματα ειναι φυσιολογικα τοτε κατι δεν παει καλα. Το χειρότερο είναι να κάνει κανείς πως δεν καταλαβαίνει. Τερατουργήματα, ανάπηροι και gay όλοι στο ίδιο τσουβάλι λοιπόν. Αυτό κατάλαβα. Αν κατάλαβα σωστά, το επιβεβαιώνεις. Αν δεν κατάλαβα σωστά, ανέλυσέ το, γι'αυτό είμαστε εδώ μέσα.
mezger Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Aυτο ακριβως σπουδασα στο Πανεπιστημιο του Μαντσεστερ (εξου και η κακη χρηση της Ελληνικης :/). Αλλα ναι, πεστα μου εσυ καλυτερα Μιας και είσαι σπουδαγμένος, για πες μου, δύο ζευγάρια ομοφυλόφιλων γυναικών και άλλα 2 αντρών έχουν κάνει μεταξύ τους 16 παιδιά, μεγαλώνει το κάθε ζευγάρι από 4, και διαιωνίζουν χαρούμενοι το ανθρώπινο είδος, τι το αφύσικο έχουν?
Aztec Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Αν δεχτούμε τις απόκλιση στις σεξουαλικές προτιμήσεις ως κάτι φυσιολογικό τότε και οι παιδεραστές ειναι κάτι φυσιολογικό . Ασχετα αν το κράτος εχει θεσπισει νομους για την προστασία των μικρών παιδιών .
AtiX Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Απο που προεκυψαν αυτα που λες? Γιατι βγαζεις συμπερασματα για πραγματα που ο αλλος δεν εχει πει? Εγω τοποθετηθηκα στο ΓΙΑΤΙ ειναι βιολογικα ελλατωματικη, και εξηγησα τους λογους. Τιποτα παραπανω, τιποτα λιγοτερο. Τα υπολοπα ειναι διακ σου λογια Όχι δεν εξήγησες γιατί είναι βιολογικά ελαττωματική... Αναφέρεσαι στην σεξουαλική πράξη μόνο ως γεγονός αναπαραγωγής και ξεχνάς ότι ο άνθρωπος είναι από τα λίγα όντα του πλανήτη που το κάνει και για ευχαρίστηση... Αν δεχτούμε τις απόκλιση στις σεξουαλικές προτιμήσεις ως κάτι φυσιολογικό τότε και οι παιδεραστές ειναι κάτι φυσιολογικό . Ασχετα αν το κράτος εχει θεσπισει νομους για την προστασία των μικρών παιδιών . η παιδεραστία όπως και η ζωοφιλία είναι παραφιλία όπως σωστά ο ίδιος το έχεις αναφέρει...
Aztec Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Όχι δεν εξήγησες γιατί είναι βιολογικά ελαττωματική... Αναφέρεσαι στην σεξουαλική πράξη μόνο ως γεγονός αναπαραγωγής και ξεχνάς ότι ο άνθρωπος είναι από τα λίγα όντα του πλανήτη που το κάνει και για ευχαρίστηση... η παιδεραστία όπως και η ζωοφιλία είναι παραφιλία όπως σωστά ο ίδιος το έχεις αναφέρει... Ναι αλλά καθαρά βιολογικά και όχι κοινωνικά γιατι αυτοι που γουστάρουν μικρά παιδιά ειναι ανώμαλοι και οι ομοφυλόφιλοι δεν είναι . Σεξουαλική προτίμηση ειναι και τα δυο
Heatspreader Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 σημερά δε λειτουργεί ακριβώς έτσι το πράγμα, αλλά πχ ο δυνατότερος λαός κάνει διάφορα εγκλήματα σε έναν λιγότερο δυνατό και ΟΧΙ δεν έχει κυρώσεις, κάνει ότι γουστάρει το ίδιο και ο πλούσιος στο φτωχό, η πλειονότητες στις μειονότητες και πάει λέγοντας.. επίσης μιας και λες για σωματική δύναμη, αν έναν απλό άνθρωπο τον σπάσει στο ξύλο για κάποιο λόγο ο μπράβος ενός πλουσίου, θα τιμωρηθεί κανείς; @@ αυτή είναι η εξέλιξη/επιβίωση μέσα στις σύγχρονες κοινωνίες Τότε να μην έχουν δικαιώματα οι ομοφυλόφιλοι γιατί δεν έχουν δικαιώματα οι φτωχοί λαοί απέναντι στους πλούσιους και ο φτωχός απέναντι στον μπράβο του πλούσιου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις