adtakhs Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Βαρέθηκα με αυτούς τους gay .... Αμάν πια .... Χ@στηκα για το τι κάνουν στο κρεβάτι τους ... Είναι επιλογή τους και δεν με ενδιαφέρει ούτε με αφορά .... Δε τους ενοχλώ και βασικά αδιαφορώ για την ύπαρξή τους .... Το να προσπαθούν να μας παρουσιαστούν και ως "πρότυπα" όμως πάει πολύ και μου την δίνει αφάνταστα .... Και μιλάω για όσους το πράττουν γιατί πολύ απλά μπορεί να υπάρχουν και άλλοι οι οποίοι να φέρονται φυσιολογικά. Μπορούν λοιπόν να κρατήσουν τις προτιμήσεις τους για τον εαυτό τους και να μην φυτεύουν την παρά φύση εικόνα τους στα μικρά παιδιά ? Άντε γιατί όπου και να γυρίσω την τηλεόραση .. νασου και ένας "κουνιστός" στο γυαλί ... Έλεος πια ... Δεν θέλω τέτοια πρότυπα για το παιδί μου .... το οποίο διαμορφώνει την ψυχοσύνθεσή του μέρα με την μέρα ... Όπως και να το κάνουμε τέτοιου είδους σεξουαλικές προτιμήσεις μπορούν να γίνουν ανεκτές σε μια σύγχρονη κοινωνία, άσχετα αν είναι παρά φύση ή όχι, σαν μια μορφή αδυναμίας των ανθρώπων αυτών, αλλά αν παρουσιαστούν και ως πρότυπο , τότε μαύρη κατρακύλα που πας έφαγε ....
Gtr34 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Ενα παιδι, που μεγαλωνει με την μανα και την γιαγια,αδερφη,θεια (η ενας πατερας αντιστοιχα),κατω απο την ιδια στεγη, επειδη χωρισε η εχασε τον συζυγο της, ειναι κακο προτυπο ;
adtakhs Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Ενα παιδι που μεγαλωνει με την μανα και την γιαγια,ααδερφη,θεια επειδη χωρισε η εχασε τον συζυγο της, ειναι κακο προτυπο ; Όχι . Εξάλλου πάντα και παντού υπάρχει ένα πρότυπο, άσχετα αν είναι συγγενής, φίλος, αδερφός κ.λ.π. Η μάνα και η γιαγιά το αγόρι ή το κορίτσι της οικογένειας θα το προσδιορίσει από μόνη της με βάση την εικόνα που έχει για το αρσενικό ή θηλυκό αντίστοιχα. Η μάνα μου δεν είχε ούτε τις ίδιες απαιτήσεις ούτε την ίδια αντιμετώπιση απέναντι σε εμένα και την αδερφή μου. Άσχετα αν ήταν γυναίκα ... Κάπως έτσι δημιουργείται, ωριμάζει ένα νέο παιδί. Και όταν λέω παιδί, μιλάω για πολύ μικρό παιδί.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Βαρέθηκα με αυτούς τους gay .... Αμάν πια .... Χ@στηκα για το τι κάνουν στο κρεβάτι τους ... Είναι επιλογή τους και δεν με ενδιαφέρει ούτε με αφορά .... Δε τους ενοχλώ και βασικά αδιαφορώ για την ύπαρξή τους .... Το να προσπαθούν να μας παρουσιαστούν και ως "πρότυπα" όμως πάει πολύ και μου την δίνει αφάνταστα .... Και μιλάω για όσους το πράττουν γιατί πολύ απλά μπορεί να υπάρχουν και άλλοι οι οποίοι να φέρονται φυσιολογικά. Μπορούν λοιπόν να κρατήσουν τις προτιμήσεις τους για τον εαυτό τους και να μην φυτεύουν την παρά φύση εικόνα τους στα μικρά παιδιά ? Άντε γιατί όπου και να γυρίσω την τηλεόραση .. νασου και ένας "κουνιστός" στο γυαλί ... Έλεος πια ... Δεν θέλω τέτοια πρότυπα για το παιδί μου .... το οποίο διαμορφώνει την ψυχοσύνθεσή του μέρα με την μέρα ... Η κουβέντα περνάει όλο και σε πιο "ουγκ" επίπεδο. Κρίμα για μέλη τεχνολογικής κοινότητας που έπρεπε να τα είχαν λυμένα αυτά τα θέματα...
adtakhs Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Η κουβέντα περνάει όλο και σε πιο "ουγκ" επίπεδο. Κρίμα για μέλη τεχνολογικής κοινότητας που έπρεπε να τα είχαν λυμένα αυτά τα θέματα... Κατσε κατσε να αφησω το "ουγκ" και να γινω "ιν" ....
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Κατσε κατσε να αφησω το "ουγκ" και να γινω "ιν" .... Άσε μας ρε φίλε, μιλάς για το πρότυπα των gay όταν μιλάμε για βασικά ανθρώπινα δικαιώματα στον 21ο αιώνα!!! Δε σε πείραξε που οι κόρες σου βλέπουν τα ξέκωλα, που η tv προβάλλει τόση βία, σε πείραξε αν ο γιός σου θα γίνει φούστης επειδή βλέπει μεταξύ άλλων και gay στην tv! Δηλαδή αν ο γιός σου μεγαλώσει και γίνει str8 αλλά όχι ομοφοβικός όπως είσαι εσυ; Φαντάζομαι δε θα τον καμαρώνεις! Μπορεί να τον προτιμάς κι άντρακλα σαν το πρότυπο Κωστόπουλου, Γλέτσου (γκουχ γκουχ). Αντί να κάτσεις να του εξηγήσεις σαν σωστός πατέρας ότι ΔΕΝ πρέπει να κρίνονται οι άνθρωποι από τις προτιμήσεις που έχουν στον έρωτα! Κάντο σαν και σένα το καμάρι σου... έτσι ώστε ΑΝ η φύση αποφασίσει να το κάνει gay, το παιδί να ζει μέσα στην ενοχή ή οτοδήποτε άλλο νοσηρό... Για την κόρη ΔΕ θες να ακούσεις.... Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2014 από Επισκέπτης
jmirko15 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Η κουβέντα περνάει όλο και σε πιο "ουγκ" επίπεδο. Κρίμα για μέλη τεχνολογικής κοινότητας που έπρεπε να τα είχαν λυμένα αυτά τα θέματα... Δεν μπορεί να έχει δηλαδή δικιά του άποψη; Γιατί μια χαρά λυμένα φαίνεται να έχει τα "θέματα" του το παιδί.. Απλώς δεν συμβαδίζει με την άποψη σου. Επίσης τι σχέση έχει η "τεχνολογική κοινότητα";.. Επίσης έχει καταντήσει χαζό να λέτε τους πάντες "ομοφοβικούς" επειδή δεν συμβαδίζουν οι απόψεις σας..
HALF EVIL Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Γιατί τι κακό έχει ο Γκλέτσος? Και είναι και σύντροφος, χαχα 1
Just4fuN Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Για να είμαι ειλικρινής δε διάβασα όλο το 15σέλιδο για να καταλάβω πώς καταφέρατε και φτάσατε από τον Τιμ Κουκ στο Δαρβίνο, αλλά να διευκρινίσω το εξής: Πρώτο, επουδενί η βιολογική επιστήμη δεν ορίζει ότι η ομοφυλοφιλία αντίκεινται στους "κανόνες" της φυσικής επιλογής. Αντίθετα έχει δειχθεί ότι η φυσική επιλογή δεν επαρκεί για να εξηγήσει το φαινόμενο της ομοφυλοφιλίας. Δεύτερο, η φυσική επιλογή δεν αφορά μόνο στη δυνατότητα αναπαραγωγής, αλλά κι αν αυτό ακόμα ίσχυε δεν υπάρχει καμία μα καμία μελέτη ή εμπειρική έρευνα που να δείχνει ότι η ομοφυλοφιλία μειώνει τις πιθανότητες των ανθρώπων να αναπαραχθούν. Αυτή ήταν μια άποψη που κυριαρχούσε μέχρι τα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια. Ο λόγος είναι απλός. Η ομοφυλοφιλία δεν είναι exclusive trait, δηλαδή δεν εμποδίζει τον ομοφυλόφιλο να ζευγαρώσει με το άλλο φύλο και να έχει απογόνους. Συμβαίνει ήδη στις συντηρητικές κοινωνίες με ομοφυλόφιλους ανθρώπους να παντρέυονται και να κάνουν παιδιά, συχνά καταπιέζοντας τη σεξουαλικότητά τους. Ή κάνουν παιδιά γιατί το θέλουν, ανεξαρτήτως σεξουαλικότητας. Αν ο ομοφυλοφιλος ζευγαρωνει με αλλο φυλο τοτε δεν ειναι ομοφυλοφιλος, ειναι αμφι. Τα παραδειγματα που μου δινεις (οτι γινεται για να κρυψουν την ομοφυλοφιλια τους) αποδυκνυει μαλιστα το point μου. Αν λοιπον εξαρχης ειχαμε μια φιλελευθερη κοινωνια, οι ομοφυλοφιλοι δεν θα κρυβοντουσαν πισω απο γαμο και παιδια (με το ετερο φυλλο), αρα δεν θα καναν παιδια. Επισης, περνεις ως μετρο τους ανθρωπους, οπου ειμαστε πιο νοημων ειδος. Οι προτογονοι ανθρωποι (η τα υπολοιαπ ζωα), αν ηταν διαδεμομενα ομοφυλοφιλικα, θα ειχαν εξαλειφτει σαν ειδος(πραγμα πολυ πιθανο να εχει συμβει / συμβαινει, αλλα αφου εξαλειφθηκαν δεν το γνωριζουμε). Γιαυτο αλλωστε σε ολα τα ειδη η ομοφυλοφιλια αποτελει ενα μικρο μονο ποσοστο του πληθυσμου. Γιατι η φυσικη επιλογη εξαλειφει το μεγαλυτερο μερος. Επισης, η εξελιξη των ειδων (και ως εκ τουτου ο ανθρωπος) προεκυψε μεσω της πολυ απλης διαδικασιας που ειναι "επιβιωση του πιο ικανου ---> αναπαραγωγη". Οτιδηποτε δεν υπακουε σε αυτους τους 2 κανονες, η φυση / φυσικη επιλογη το στελνει στο μουσειο με τα εκλειποντα ειδη. Οι πρωτοι οργανισμοι αλλωστε, απτους οποιους και προερχομαστε, 2 πραγματα εξελιξαν πρωτα. Εναν τροπο να τρωνε, και εναν τροπο να αναπαραγονται. Αν λοιπον ο πρωτος διφυλος οργανισμος (θυληκο / αρσενικο) ηταν ομοφυλοφιλο, δεν θα ειχε αναπαραχθει και θα ειχε εξαλειφθει. Θεωρειται λοιπον αφυσικο το να εισαι gay γιατι πολυ απλα, αν δεν υπαρχουν straight δεν γινεται κανεις να ειναι gay, γιατι δεν θα ειχε γεννηθει (οσον αφορα τη φυση αυτα) Σήμερα οι βιολόγοι θεωρούν ότι σε μια πιο φιλελεύθερη κοινωνία τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια θα είχαν θεσμικά δικαιώματα ώστε να αποκτούσαν παιδί με παρένθετη μητέρα ή άλλο τρόπο πιο εύκολα. Μια ακόμη θεωρία που είναι δημοφιλής είναι ότι η ομοφυλοφιλία ενισχύει την αναπαραγωγή των εαυτών γονιδίων μέσω της φροντίδας ή υποστήριξης των συγγενών και των παιδιών τους. Σε κάθε περίπτωση ο συλλογισμός ότι η ομοφυλοφιλία μειώνει το reproduction fitness θεωρείται 100% ξεπερασμένος και αναχρονιστικός. Το αν σήμερα είναι δυσκολότερο για τους ομοφυλόφιλους να κάνουν οικογένεια οφείλεται κυρίως σε πολιτικούς και πολιτισμικούς λόγους. Μα εσυ ομως μιλας καθαρα για το σημερα. Σαφως σημερα, και το 100% του πληθυσμου να ηταν gay, θα ειχαμε απογονους (να ειναι καλα η τεχνολογια). Πλέον είναι πολύ επιφανειακό να ερμηνεύεις τη φυσική επιλογή μονο ως την επιβίωση του δυνατότερου γονιδίου ή την εξάλειψη των πιο αδύναμων (πόσο μάλλον ν αποδείξεις ότι το "gay gene" είναι ανάμεσα σε αυτά). Κάποιοι όντως θεωρούν ότι η φυσική επιλογή έχει σταματήσει, γιατί πχ. η παιδική θνησιμότητα είναι μικρή, πολλοί όμως μιλούν για προσαρμογή της φυσικής επιλογής στην ταχύτατη εξέλιξη του ανθρωπινου πολιτισμού χάριν τεχνολογίας και κουλτούρας. Mα σαφως και η φυσικη επιλογη εχει σταματησει. Πλεον δεν επιβιωνουν και αποκτουν απογονους μονο τα δυνατα γονιδια, αλλα ολα τα γονιδια. Αυτο ειναι εντελως αντιθετο στην Δαρβινικη θεωρια. Ασφαλως και ειμαι αντιθετως με μια Δαρβινικη κοινωνια (η οποια δεν θα διεφερε και πολυ απο τον Χιτλερ), αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θεωρω τον ομοφυλοφιλισμο normal, ειναι αντιθετος στην ιδια την ζωη. Βαρέθηκα με αυτούς τους gay .... Αμάν πια .... Χ@στηκα για το τι κάνουν στο κρεβάτι τους ... Είναι επιλογή τους και δεν με ενδιαφέρει ούτε με αφορά .... Δε τους ενοχλώ και βασικά αδιαφορώ για την ύπαρξή τους .... Το να προσπαθούν να μας παρουσιαστούν και ως "πρότυπα" όμως πάει πολύ και μου την δίνει αφάνταστα .... Και μιλάω για όσους το πράττουν γιατί πολύ απλά μπορεί να υπάρχουν και άλλοι οι οποίοι να φέρονται φυσιολογικά. Μπορούν λοιπόν να κρατήσουν τις προτιμήσεις τους για τον εαυτό τους και να μην φυτεύουν την παρά φύση εικόνα τους στα μικρά παιδιά ? Άντε γιατί όπου και να γυρίσω την τηλεόραση .. νασου και ένας "κουνιστός" στο γυαλί ... Έλεος πια ... Δεν θέλω τέτοια πρότυπα για το παιδί μου .... το οποίο διαμορφώνει την ψυχοσύνθεσή του μέρα με την μέρα ... Όπως και να το κάνουμε τέτοιου είδους σεξουαλικές προτιμήσεις μπορούν να γίνουν ανεκτές σε μια σύγχρονη κοινωνία, άσχετα αν είναι παρά φύση ή όχι, σαν μια μορφή αδυναμίας των ανθρώπων αυτών, αλλά αν παρουσιαστούν και ως πρότυπο , τότε μαύρη κατρακύλα που πας έφαγε .... Αφενος ουτε μενα μαρεσει η gay παρελαση που γινεται στη τηλεοραση (πιστευω πλεον αν δεν εισαι gay δεν κανεις καριερα στο γυαλι), απτην αλλη, δεν νομιζω οτι επειδη το παιδι σου βλεπει αλλους gay θα γινει και ο ιδιος. Δεν ειναι μικροβιο, δεν κολλαει, μην αγχωνεσαι
mezger Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δεν μπορεί να έχει δηλαδή δικιά του άποψη; Γιατί μια χαρά λυμένα φαίνεται να έχει τα "θέματα" του το παιδί.. Απλώς δεν συμβαδίζει με την άποψη σου. Επίσης τι σχέση έχει η "τεχνολογική κοινότητα";.. Επίσης έχει καταντήσει χαζό να λέτε τους πάντες "ομοφοβικούς" επειδή δεν συμβαδίζουν οι απόψεις σας.. Δεν είπε κανείς ότι δε μπορεί να έχει άποψη. Λέμε ότι είναι ηλίθια και ουγκανικη η άποψή του, και θα ήταν καλυτερος ο κόσμος αν δεν την είχε. Αυτό ειδικά το "δε με νοιάζει τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του" είναι ιδιαίτερα ηλίθιο. -Γιάννη, είσαι ο καλύτερος μου φίλος και με ξέρεις από μικρό παιδί, θέλω να σου πω ότι έχω γνωρίσει μια γυναίκα φοβερή, με την οποία ταιριάζουμε, είμαστε μαζί πολύ καιρό, θέλουμε να κάνουμε οικογένεια μαζί, να κάνουμε παιδιά, να γεράσουμε μαζί, και θέλω να είσαι εσύ κουμπάρος στο γαμο μας. -Χέσε μας ρε Μήτσο, δε με νοιάζει τι κάνεις στο κρεβάτι σου. Τόσο ηλίθιο. Καλά έκανε ο Cook και τα είπε, βλέποντας τι γράφεται εδώ μέσα φαίνεται ότι έχουμε πολύ δρόμο ως τον πολιτισμό, κάθε μικρό βήμα καλό είναι. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Οι προτογονοι ανθρωποι (η τα υπολοιαπ ζωα), αν ηταν διαδεμομενα ομοφυλοφιλικα, θα ειχαν εξαλειφτει σαν ειδος(πραγμα πολυ πιθανο να εχει συμβει / συμβαινει, αλλα αφου εξαλειφθηκαν δεν το γνωριζουμε). Γιαυτο αλλωστε σε ολα τα ειδη η ομοφυλοφιλια αποτελει ενα μικρο μονο ποσοστο του πληθυσμου. Γιατι η φυσικη επιλογη εξαλειφει το μεγαλυτερο μερος. Θεωρειται λοιπον αφυσικο το να εισαι gay γιατι πολυ απλα, αν δεν υπαρχουν straight δεν γινεται κανεις να ειναι gay, γιατι δεν θα ειχε γεννηθει (οσον αφορα τη φυση αυτα) Απ' ότι κατάλαβα, ενώ η ίδια η φύση φροντίζει να έχει τα gay μέλη ενός είδους σε σχετικά μικρό ποσοστό, παρόλαυτα είναι αφύσικο. Αν δεν υπήρχαν str8, δε θα είχαν γεννηθεί ούτε str8... Άρα και οι str8 αφύσικοι?
mezger Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Γιαυτο αλλωστε σε ολα τα ειδη η ομοφυλοφιλια αποτελει ενα μικρο μονο ποσοστο του πληθυσμου. Γιατι η φυσικη επιλογη εξαλειφει το μεγαλυτερο μερος. Σε βλέπω να γράφεις σεντόνια βασιζόμενος σε μια μπούρδα που και ο ίδιος έχει απαντήσει. Οι ομοφυλόφιλοι αποτελούν πάντα ένα μικρό μέρος του πληθυσμού, άρα ένας πληθυσμός που περιλαμβάνει ομοφυλόφιλους είναι φυσιολογικός. Άρα ο ομοφυλόφιλος είναι τόσο φυσικός και φυσιολογικός όσο ένας αριστερόχειρας.
HALF EVIL Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Άσε μας ρε φίλε, μιλάς για το πρότυπα των gay όταν μιλάμε για βασικά ανθρώπινα δικαιώματα στον 21ο αιώνα!!! Δε σε πείραξε που οι κόρες σου βλέπουν τα ξέκωλα, που η tv προβάλλει τόση βία, σε πείραξε αν ο γιός σου θα γίνει φούστης επειδή βλέπει μεταξύ άλλων και gay στην tv! Δηλαδή αν ο γιός σου μεγαλώσει και γίνει str8 αλλά όχι ομοφοβικός όπως είσαι εσυ; Φαντάζομαι δε θα τον καμαρώνεις! Μπορεί να τον προτιμάς κι άντρακλα σαν το πρότυπο Κωστόπουλου, Γλέτσου (γκουχ γκουχ). Αντί να κάτσεις να του εξηγήσεις σαν σωστός πατέρας ότι ΔΕΝ πρέπει να κρίνονται οι άνθρωποι από τις προτιμήσεις που έχουν στον έρωτα! Κάντο σαν και σένα το καμάρι σου... έτσι ώστε ΑΝ η φύση αποφασίσει να το κάνει gay, το παιδί να ζει μέσα στην ενοχή ή οτοδήποτε άλλο νοσηρό... Για την κόρη ΔΕ θες να ακούσεις.... Καλά, όχι ότι διαφωνώ ριζικά στο βάθος της ουσιας, αλλά έκανες edit για να βάλεις 10 φωτό από πορνοστάρ αποδεικνύοντας τι? Συγκρίνεις το πορνό με την ομοφυλοφυλια? Τι σχέση έχει τόνα με τάλλο? Το πορνό σύντροφε είναι αυτό που θέλεις να κάνεις αλλά δεν μπορεις ή δεν τολμάς.
Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Kαι όπως πάντα κάθε φορά που στο δημόσιο λόγο του Ελλαδιστάν έχουμε αναφορά στην ομοφυλοφιλία η συζήτηση εκφυλίζεται στο επίπεδο της πολεμικής για το εαν αυτή είναι ''φυσιολογική'' ή όχι.Οφτοπικιά του κερατά βασικά. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Καλά, όχι ότι διαφωνώ ριζικά στο βάθος της ουσιας, αλλά έκανες edit για να βάλεις 10 φωτό από πορνοστάρ αποδεικνύοντας τι? Συγκρίνεις το πορνό με την ομοφυλοφυλια? Τι σχέση έχει τόνα με τάλλο? Το πορνό σύντροφε είναι αυτό που θέλεις να κάνεις αλλά δεν μπορεις ή δεν τολμάς. Όχι φίλε, δεν το έβαλα γι'αυτό! Είναι το πρότυπο που επηρεάζει ένα νέο κορίτσι να ασχοληθεί με κάτι σαν το πορνό, αλλά παρόλαυτα ενοχλεί λιγότερο από την "κουνιστή"
Προτεινόμενες αναρτήσεις