Προς το περιεχόμενο

Ο Tim Cook δηλώνει ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλος

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

"Μου έχει επίσης δώσει δέρμα σκληρό σαν του ρινόκερου, το οποίο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν είσαι Διευθύνων Σύμβουλος της Apple"

Trolling???

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε 'σεις, κατάλαβα γιατί το είπε...

Τόσο καιρό που δεν το έλεγε, αγανάκτισε ο άνθρωπος που δε μπορούσε να βγάλει σε παραγωγή iPhones, iPads, κτλ σε αποχρώσεις του ροζ... και λέει "δε γ...ται;" και το ομολόγησε.

Τώρα πλέον είναι ελεύθερος να πάρει ότι αποφάσεις θέλει ως το μεγάλο αφεντικό.

Να δείτε που θα βάψει τα νέα headquarters στο αγαπημένο του χρώμα.

Άσε που όλοι οι γκέι από τώρα και στο εξής θα κυκλοφορούν με ένα iPhone στο χέρι ...το μεγάλο μοντέλο.

• Like 9

Ο καθενας κανει ο,τι θελει στο κρεβατι του.

Περα απο αυτο ομως...

Θεωρω πως το insomnia ειναι ενα τεχνολογικο forum και τετοιου ειδους ειδησεις δεν εχουν ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ σχεση με την τεχνολογια. Μπορω αν θελησω να διαβασω καλλιστα ενα site "κουτσομπολιου" με το αναλογο περιεχομενο. Ισως εγω το εχω παρει λαθος.

Θα ηθελα παντως αυτη η ειδηση να απομακρυνθει απο το κεντρικο feed.

• Like 29

απο τη μια λέμε πως ο καθένας κάνει ότι θέλει στο κρεβάτι του... από την άλλη μόνο οι ομοφυλοφιλοι διατυμπανιζουν περήφανα τι κανουν.... και μεις οι straight περήφανοι ήμαστε μπάρμπα... αλλα δεν το κάνουμε θέμα...

• Like 25

Τώρα που ο Tim Cook μάς ανακοίνωσε τις σεξουαλικές του προτιμήσεις,

θα πρέπει να περιμένουμε περισσότερα πολύχρωμα iPhone;

PrideDesign.jpg

Ίσως το μόνο τεχνολογικό ενδιαφέρον...

ΥΓ: Ο Tim Cook δεν αποκλείεται να προσπαθεί με αυτό τον τρόπο επικοινωνιακά να αποκτήσει υπόσταση απέναντί στο μέγα μέντορα.

Εκτός φυσικά από το ότι η διαφορετικότητα πουλάει.

ΥΓ2: Η συγκεκριμένη ξεκάρφωτη 'είδηση' μπορεί και  προβάλλεται και γίνεται εξώφυλλο σε τεχνολογικά sites,

αν όμως κάποιος προηγουμένως αναφερόταν στο άσχετο στα ενδιαφέροντα του Mr. Cook,

αυτός ο κάποιος θα έτρωγε ban και delete...

• Like 6

Καιρός πάντως είναι να βγει κανένας Lary Page να μάς πει τα δικά του μαζί με τον έτερο συνιδρυτή.

Και η άλλη κυρία στη Yahoo επίσης.

Τουλάχιστον ο Μπιλάκος έχει κάνει και μια οικογένεια, λέμε τώρα μήπως θα πρέπει κι αυτός να δηλώσει περήφανος για τις απόψεις του; ..

Επειδή πολύ το ζαλίσαμε.

Μάλλον υπάρχει πρόβλημα στην ανάγνωση ελληνικών από μερικούς.

Γράφει το κείμενο, για ποιο λόγο θεωρεί ότι είσαι δώρο η ομοφυλοφιλία του. Ακριβώς από κάτω.

Αν κάποιος θεωρεί ότι είναι μικρή η πίεση που αισθάνεται κάποιος outsider γενικά, τότε είναι πραγματικά ηλίθιος.

Οπότε νομίζει ότι είναι εύκολο για κάποιον μη πετυχημένο να βγει από την ντουλάπα, δεν βλέπει τι γίνετε δίπλα του. Σαφώς και για τον cook είναι απολύτως τίποτα αυτή η δήλωση αυτή την χρονική στιγμή, αλλά υπάρχουν παιδιά και ενήλικες που αυτοκτονούν Επειδή δεν μπορούν να ενσωματωθούν στην κοινωνία και δεν αντέχουν την πίεση.

Αν αυτό το θεωρείτε αστείο, απλή ντροπή. Δείτε απλά πόσοι έφηβοι αυτοκτονούν λόγω bulling στο θέμα αυτό. Δεν ξέρω κάποιον να αυτοκτονεί επειδή μαθεύτηκε ότι πήδηξε μια γκόμενά.

σκεψου λιγο..... γιατι οποιος πηδηξει γκομενα, δεν εχει λογους να αυτοκτονισει,αλλα αν πηδιετε ΕΧΕΙ λογους;Ειναι οτι δεν αντεχει την πιεση της κοινωνιας(και ολα τα αλλα);Ερωτηση κανω.

Και κάπου εδώ θα γράψω ΞΑΝΑ για το κουτσομπολίστικο περιεχόμενο του insomnia που θυμίζει Μενεγάκη, μόνη στη Μύκονο!

Φυσικά όπως λένε και μερικοί, κάτι που δεν σε ενδιαφέρει άφησέ το ασχολίαστο, πράγματι πολλά δεν έχω σχολιάσει επειδή τα θεωρώ αδιάφορα, όμως κάτι τέτοια τα θεωρώ χαζά και μπαίνω στη διαδικασία να γράψω...

Επειδή ο Κουκ σχετίζεται με την τεχνολογία... δεν σημαίνει ότι σχετίζεται και το ενδεχόμενο να κουνάει την αχλαδιά!

Μα λέω κι εγώ γιατί δεν μπορούσα να κοιμηθώ χθες!

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...