Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά πλάκα κάνεις? Εδώ μιλάμε ότι αν οι gay ήταν οι περισσότεροι τότε θα εξαφανιζομασταν σαν ανθρωπότητα. Ακόμα και αυτός υπάρχει από μια ετεροφυλη σχέση! !!!

Αποστολή από το GT-I9195 με τη χρήση Insomnia App

Σου είπε κανείς πως οι gay και οι λεσβίες δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν? :P

Επιπλέον νομίζω πως το ποσοστό των ομοφυλόφιλων ανθρώπων είναι σχετικά ίδιο αναλογικά με τον πληθυσμό κάθε φορά. Απλά οι εποχές αλλάζουν και δεν νιώθουν πως πρέπει να κρύβονται κλπ.

Εσύ το ξέρεις ότι οι γυναίκες είναι πιο πολλές από τους άνδρες? ?δεν θέλουμε άλλα κορίτσια! !!Αποστολή από το GT-I9195 με τη χρήση Insomnia App
Δημοσ.

Όποιος αμφιταλαντεύεται αν πρέπει να εγκαταλείψει το μάταιο τούτο κόσμο δεν έχει παρα να δει πόσο, μα πόσο πίσω ακόμα είμαστε και τι κουβαλάμε στο κεφάλι μας μέχρι να βρούμε αφορμή να το βγάλουμε με τη μορφή οχετού κάποιας φοβίας ή μίσους.

Δεν αντιλαμβάνεται λέει ο άλλος γιατί να βγει κανείς "να το διατυμπανίσει" ότι είναι ομοφυλόφιλος. Μεγάλε, τον Martin Luther King που διατυμπάνιζε πως είναι μαύρος τον έχεις ακουστά; Ή για να μη το πάω πιο μακριά, τα παλικάρια που έβγαιναν να διατυμπανίσουν ότι δεν πληρώνουν διόδια; Και γι' αυτούς τα ίδια έλεγες; Ή μήπως αυτοί "είχαν δίκιο";

Θα μου πεις αφού δεν είμαι μαύρος εγώ τι με νοιάζει. Και γι' αυτό λέω και γω για το μάταιο τούτο κόσμο. Έχουμε μαζευτεί εδώ τόσοι καυκάσιοι δυτικοί στρέιτ άντρες που από το στριμωξίδι δε μπορούμε να δούμε πέρα απ' τη μύτη μας...

Άλλο "ρατσισμός" (ράτσα) και άλλο σεξουαλική προτίμηση, εκτός αν θεωρείς τους gay άλλη φυλή εσυ. Μια χαρά τα έχουν καταφέρει τα MME να σου περάσουν βλέπω τη σεξουαλική προτίμηση (δικαίωμα του καθενός) ως ρατσισμό (κάτι κακό)

Δημοσ.

Καλά πλάκα κάνεις? Εδώ μιλάμε ότι αν οι gay ήταν οι περισσότεροι τότε θα εξαφανιζομασταν σαν ανθρωπότητα. Ακόμα και αυτός υπάρχει από μια ετεροφυλη σχέση! !!!

Δυστυχώς για όλους μας, δεν κάνω πλάκα. Απλά πρέπει να δεις πέρα από τη μύτη σου.

αυτό πού κολλάει; 

Στο ότι πολύς κόσμος βγαίνει ενίοτε να διατυμπανίσει το μακρύ του και το κοντό του, αλλά στο ποιον θα επικροτήσουμε και στο ποιόν θα κράξουμε σαν ανθρωπότητα γενικά είμαστε για το πέος.

Άλλο "ρατσισμός" (ράτσα) και άλλο σεξουαλική προτίμηση, εκτός αν θεωρείς τους gay άλλη φυλή εσυ. Μια χαρά τα έχουν καταφέρει τα MME να σου περάσουν βλέπω τη σεξουαλική προτίμηση (δικαίωμα του καθενός) ως ρατσισμό (κάτι κακό)

Η σεξουαλική προτίμηση και το χρώμα του δέρματος είναι δεδομένα. Ο ρατσισμός και η ομοφοβία είναι συμπεριφορές. Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις.

• Like 1
Δημοσ.

Εννοιολογικά ο ρατσισμός αφορά την επιθετική στάση απέναντι σε κοινωνικές ομάδες διαφόρων ειδών.

Ρατσιστής είναι κι ο μαλάκας που παρκάρει στη ράμπα του πεζοδρομίου που προορίζεται για ΑΜΕΑ.

Άμα δε σ'αρέσει δώσ'του άλλο όνομα, αλλά η ουσία μένει ίδια. Μια ομάδα ανθρώπων καταπιέζεται γιατί φέρει ένα χαρακτηριστικό που ενοχλεί και το οποίο δεν επέλεξε.

• Like 1
Δημοσ.

τον "παίρνει" ... ε και .... ούτε το μαγαζί είναι δικό του ... ούτε τίποτε - για την πάρτη του μιλάει... αλλα και πάλι μακράν η πλέον άσχετη και άκαιρη είδηση που δεν ενδιαφέρει απολύτως κανέναν - εκτός ίσως απο τους αδήλωτους και καταπιεσμένους που θέλουν κουράγιο ...

Λες και  οι  straight δεν έχουν προβλήματα ...

Δημοσ.

Τόση πολλή ενόχληση για κάτι που δεν σε ενδιαφέρει; Πόσο δύσκολο είναι απλά να το αγνοήσεις και να πας παρακάτω; 

Εγώ αυτό το πολύ απλό θα έκανα και έτσι δεν θα πρήζοταν και τα @@ μου  :P .

Ο λόγος που κάποιοι νοιώθουν ότι καλό θα ήταν να μιλήσουν για αυτό που είναι (είτε είναι μαύροι, είτε ομοφυλόφιλοι, είτε άθεοι κλπ) είναι διότι κατά καιρούς αυτοί οι άνθρωποι έχουν στιγματιστεί ή καταπιεστεί, είτε κοινωνικά είτε νομικά (ή με όποιο άλλο τρόπο). 

Για σένα μπορεί να είναι τελείως αδιάφορο αλλά για κάποιους άλλους μπορεί να έχει κάποια αξία (και δεν εννοώ φυσικά απλά για το κουτσομπολιό :P ).

Ενα δίκιο το έχεις απλά βαριόμουν στη δουλειά και γιαυτό έγραψα αλλιώς δεν θα ασχολιόμουν καν.

Αν καταπιέζονται ή στιγματίζονται και ο λόγος είναι αυτός το δέχομαι. Αν δεν το κάνουν γιαυτό όπως ο παραπάνω και το κάνουν για να πουλήσουν, να ασχολούνται μαζί τους ή να μας δηλώσουν πόσο περήφανοι είναι που είναι διαφορετικοί ας το βουλώσουν.

Δημοσ.

Η δηλωση του Cook σκοπο εχει να δειξει οτι καταξιωμενοι ανθρωποι κοινωνικα ειναι gay και ετσι να ενθαρρυνει τους ανθρωπους αυτους ωστε να μην αισθανονται παραγκωνισμενοι. Η τεχνολογια ειναι αμεσα συνδεδεμενη με την κοινωνια οποτε μια τετοια δηλωση εχει θεση σε ενα τεχνολογικο site. Αυτο για τους φιλους που αναρωτιουνται γιατι μπηκε η ειδηση.

Τωρα σχολιο,προσωπικα δεν εχω να κανω,γιατι θεωρω αυτονοητο το να εχουν ισα δικαιωματα και σεβασμο σαν ανθρωποι με τους υπολοιπους και γιατι πολλοι απο τους πιο ευαισθητους,μορφωμενους και αξιους ανθρωπους που εχει τυχει να γνωρισω μεχρι τωρα στην ζωη μου ηταν gay.

Τωρα επειδη δεν μου αρεσουν τα προιοντα της Apple αναρωτιεμαι ενας εξυπνος ανθρωπος σαν τον Cook πως μπορει να εχει τοσο κακο γουστο ? :devil:

• Like 2
Δημοσ.

Δυστυχώς για όλους μας, δεν κάνω πλάκα. Απλά πρέπει να δεις πέρα από τη μύτη σου.

Στο ότι πολύς κόσμος βγαίνει ενίοτε να διατυμπανίσει το μακρύ του και το κοντό του, αλλά στο ποιον θα επικροτήσουμε και στο ποιόν θα κράξουμε σαν ανθρωπότητα γενικά είμαστε για το πέος.

Η σεξουαλική προτίμηση και το χρώμα του δέρματος είναι δεδομένα. Ο ρατσισμός και η ομοφοβία είναι συμπεριφορές. Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις.

Λάθος. Δεδομένο είναι ότι ο Martin Luther King ήταν μαύρος (ράτσα) το ότι ο Cook είναι gay δεν είναι δεδομένο είναι είδηση (και σεξουαλική προτίμηση!) Τι εννοώ, αν αύριο βγεί ο Cook και το διαψεύσει αναιρείται, αν ζούσε ο King (λέμε τώρα) και έλεγε ότι είναι λευκός δε θα αυτοαναιρούταν! Αυτό σημαίνει δεδομενο, αλλά είπαμε η προπαγάνδα των ΜΜΕ σας έχει κάνει τα μυαλά πουρέ και βαφτίζει τα πάντα ρατσισμό γιατί ακούγεται καλύτερα, η μάλλον χειρότερα.. 

Δημοσ.

Λες και  οι  straight δεν έχουν προβλήματα ...

Τι προβλήματα έχουν οι str8, που ΔΕΝ έχουν οι gay?

Δημοσ.

Λάθος. Δεδομένο είναι ότι ο Martin Luther King ήταν μαύρος (ράτσα) το ότι ο Cook είναι gay δεν είναι δεδομένο είναι είδηση (και σεξουαλική προτίμηση!) Τι εννοώ, αν αύριο βγεί ο Cook και το διαψεύσει αναιρείται, αν ζούσε ο King (λέμε τώρα) και έλεγε ότι είναι λευκός δε θα αυτοαναιρούταν! Αυτό σημαίνει δεδομενο, αλλά είπαμε η προπαγάνδα των ΜΜΕ σας έχει κάνει τα μυαλά πουρέ και βαφτίζει τα πάντα ρατσισμό γιατί ακούγεται καλύτερα, η μάλλον χειρότερα.. 

Το σκέφτηκες πολύ αυτό ε;

Το ότι εγώ είμαι δεξιόχειρας τι είναι, δεδομένο ή είδηση;

Τεσπα τζάμπα το σάλιο. Βάστα γερά το κάστρο γιατί εμείς με τα μυαλά πουρέ αδυνατούμε.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτή η είδηση ξεσκέπασε τις τρομακτικές αντιλήψεις που έχει ο μέσος χρήστης του ελληνικού ίντερνετς. Μέχρι τώρα, υπέθετα λανθασμένα ότι μιλάμε για νορμάλ τύπους.

Μπρρρρρ, λυπηρό :|

• Super Moderators
Δημοσ.

Εσύ το ξέρεις ότι οι γυναίκες είναι πιο πολλές από τους άνδρες? ?δεν θέλουμε άλλα κορίτσια! !!Αποστολή από το GT-I9195 με τη χρήση Insomnia App

Πρόσεξε τι ευχεσαι ε! :P

• Like 1
Δημοσ.

Αμάν μ΄ αυτή την ...ομοφοβία....

Δεν υπάρχει τέτοια λέξη....

Εφευρέθηκε από τους ομοφυλόφιλους για να χαρακτηρίζουν τους ετεροφυλόφιλους και να ακούγεται κακό....

Δηλαδή αν δε γουστάρω την ομοφυλοφιλία θεωρούμαι ...ομοφοβικός που σημαίνει τι;;;;;
πως φοβάμαι τους ομοίους μου;;; Αν ήταν ομοφυλοφοβία (δηλαδή φοβάμαι τους ομοφυλόφιλους) θα μπορούσε να σταθεί περισσότερο.
Και πάλι όμως τι ακριβώς να φοβηθώ;;; μην έρθει κανένας και μου κολλήσει;;

Έτσι λοιπόν, όσο ακραία άποψη κατά της ομοφυλοφιλίας και να έχει κάποιος, δεν θα τον χαρακτηρίσω ομοφοβικό, υπάρχουν άλλες λέξεις να τον χαρακτηρίσουν αν είναι λάθος...

Στο φινάλε φινάλε... άμα αρέσει στους ομοφυλόφιλους να χρησιμοποιούν τον όρο αυτό.... καλύτερα να χρησιμοποιήσουν για τον εαυτό τους το ... ετεροφοβικός....

• Like 1
Δημοσ.

Να μαζέψω τα καλύτερα που άκουσα μέχρι τώρα:

- Αυτό εξηγεί πολλά για τα Mac fanboys...

- Τουλάχιστον δεν του τα τρώει γυναίκα.

- Αυτό δεν είναι δικαιολογία για τα iphones που λυγίζουν.

• Like 4
Δημοσ.

Και πάλι όμως τι ακριβώς να φοβηθώ;;; μην έρθει κανένας και μου κολλήσει;;

Όχι. Μήπως σου  κολλήσει και σου αρέσει...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...