fagib2002 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 λοιπον το ιδιο μου συνεβη και μενα σε φορητο HP που ειχε προεγκατεστημα 8αρια αλλα παρολα αυτα δεν εβλεπε τους δισκους... Εκανα κατι παρομοιο που θα σου προτεινω και σενα. 1.controller se AHCI 2. κατεβασε το αρχειακι που σου ετοιμασα https://www.dropbox.com/s/9m4zeq49xb5a8wz/lenovog510_f6drivers.zip?dl=0 3. αποσυμπιεσε το σε καποιο στικακι 4. συνδεσε στικακι και ξεκινα εγκατασταση. 5.στην οθονη που δεν δειχνει δισκους..πατα κατω αριστερα στις επιλογες που λεει "φορτ/ση προγρ." και ψαξε και δειξτου το στικακι 6. αν ολα πανε καλα , θα σου βγαλει καποιον/ους διαθεσιμο/ους controllers , διαλεγεις και προχωρας..λογικα θα σου δειξει τον δισκο. 7. Προχωρας στην εγκατασταση Ακριβως τα ιδια εκανα και στην περιπτωση μου , προφανως με αλλους drivers , και πηγε νερακι η δουλεια... @nikos Τωρα ειδα οτι ειχες γραψει κατι παρομοιο....και τεινω συμφωνησω..αυτη ειναι η σωστη μεθοδος..απλα χρειαζονται οι σωστοι drivers. Και αυτοι που εχω επισυναψει ισως να μην ειναι και οι σωστοι γιατι η σελιδα εδινε οδηγιες για windows xp.... το ειχα δει να δουλευει δεν μου λεει τιποτα... ξεβιδωσε το απο κατω να δεις οτι οντως υπαρχει δισκος μεσα.... Γιατι οσα γραφουμε πανε στον βροντο αν λειπει εντελως ο δισκος απο το μηχανημα. Μεσα ειναι ο σκληρος το τσεκαρα. Εβαλα το αρχειακι αλλα τζιφος. Δε βρισκει συμβατο με τον Η/Υ.. Δε ξερω τι εγινε, έβαλα εναν εξωτερικο σκληρο που εχω πανω , εβαλα το σατα σε compatible και βρηκε το σκληρο του. Δε με αφηνει να κανω εγκατασταση ομως μου λεει οτι ο δισκος ειναι gpt. Τι κανω εδω;
.::NikoS::. Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 @nikos Τωρα ειδα οτι ειχες γραψει κατι παρομοιο....και τεινω συμφωνησω..αυτη ειναι η σωστη μεθοδος..απλα χρειαζονται οι σωστοι drivers. Και αυτοι που εχω επισυναψει ισως να μην ειναι και οι σωστοι γιατι η σελιδα εδινε οδηγιες για windows xp.... Το είδα κι εγώ αυτό με τα ΧΡ αλλά δε το είπα γιατί φαντάστηκα ότι δε θα έπαιζε Αλλά επειδή είδα στο επίσημο site ότι έδινε drivers για Intel rapid storage αλλά έδινε μόνο executable files, πήγα στη σελίδα της intel. Έβαλες δίσκο USB και εμφανίστηκε ο εσωτερικός; Μυστήριο αυτό το λάπτοπ, ίσως είναι καταραμένο τελικά Λογικά αν βάλεις στο bios το boot mode από UEFI σε legacy θα δουλέψει και θα κάνει τον δίσκο MBR αντί για GPT. Ίσως υπάρχει τρόπος να μπουν τα 7 σε GPT αλλά προσωπικά δε το έχω δοκιμάσει και δε ξέρω τον τρόπο. (μάλλον θέλει και το dvd σου να είναι για GPT boot ενώ εσένα τώρα είναι για MBR)
fagib2002 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Το μηχάνημα είναι πραγματικά ότι πιο άκυρο έχω πιάσει τόσα χρόνια στα χέρια μου χαχαχαχ Θα το δοκιμάσω και σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις
vrykolakas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Μου φαίνεται ότι ο δίσκος δεν είναι gpt αλλά gtp... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα