Προς το περιεχόμενο

logitech η natek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα.Κυριοι μια ερωτηση:γενικα σαν ποιοτητα, τα logitech η τα natek ειναι καλυτερα σαν ποντικια;περιπου στα 30ευρω κοιταω(οχι πιο ακριβα).Θα δουλεψουν για γενικη χρηση,αλλα και λιγο για παιχνιδι(οχι σοβαρο).Τα φωτα σας.

Δημοσ.

Καλημερα και παλι. Δεν νομιζω να υπαρξει ενα ατομο στον κοσμο που να γνωριζει την Logitech και να μην στην προτεινει οχι μονο σε σχεση με την ψιλο αγνωστη Natek αλλα και σε σχεση με αλλες ακριβοτερες εταιριες. Ισως η καλυτερη εταιρια αυτη την στιγμη στον κοσμο με ενα απο τα  καλυτερα After sale support,την μεγαλυτερη εγγυηση(3 χρονια)και καλη ποιοτητα κατασκευης.

Και σαν κατοχος περιφερειακων logitech(mouse g600,headset g230 keyboard g710 κλπ)μπορω να σου πω να πας σε Logitech με κλειστα ματια.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα.Κυριοι μια ερωτηση:γενικα σαν ποιοτητα, τα logitech η τα natek ειναι καλυτερα σαν ποντικια;

κάνεις πλάκα εε; φυσικά και τα logitech> όλων  

η natek μιας και έχω δοκιμάσει διάφορα πραγματά της είναι αρκετά χαμηλής ποιότητας 

η logitech και το πιο φθηνό πράγμα της να πάρεις έχει κάποια αξιοπρέπεια 

• Like 1
Δημοσ.

logitech απλα κορυφη.οτιδηποτε και αν παρεις εχει αντοχη στο χρονο-ποιοτητα κατασκευης και ειναι αξιοπιστο και πολλες φορες σε πολυ καλη τιμη.απο την αλλη η natec επειδη τυνχαινει να εχω ακουστικα και πληκτρολογιο-ποντικι ενσυρματο σετ αρκετα αξιοπιστη και πολυ φθηνη.απλα εννοειτε δεν εχει την ιδια ποιοτητα με logitech.εμενα μου αρεσουν και οι 2 εταιριες με πιο πολυ προς logitech λογω της ποιοτητας και του σταθερου της αξιας της εδω και παρα πολλα χρονια!!!

τα Logitech Ζ523 για 2.1 ηχεια

δεν τα αλλαζω με τιποτα :)  (αν και το θεμα αφορα ποντικι απλα δεν κρατηθηκα)

και ενα λαθακι που κανατε ειναι natec kai oxi natek

• Like 1
Δημοσ.

τα Logitech Ζ523 για 2.1 ηχεια

δεν τα αλλαζω με τιποτα :)  (αν και το θεμα αφορα ποντικι απλα δεν κρατηθηκα)

εγώ τα δικά μου x-530 τα έχω 8+ χρόνια 

ήταν φοβερή αγορά αν σκεφτείς ότι τα είχα πάρει τότε μόλις 60€ και ακόμα τα χρησιμοποιώ

• Like 1
Δημοσ.

χαχαχα ακου συμπτωση! ειχα τα χ530 για 3 χρονια και τα εδωσα και πηρα τα Z523 για να πιανουν απλα λιγοτερο χωρο. κορυφαια και στα ηχεια η logitech η αληθεια να λεγεται!

sorry για το ψιλο offtopic ts...

• Like 1
Δημοσ.

μπα αυτοί είναι κανονική εταιρεία (πολωνική μάλλον) δεν είναι τα τυχαία μαζεμένα rebranded κινέζικα του πλαισίου 

βέβαια και αυτοί με τη σειρά τους ίσως κάνουν rebrand κινέζους, εδώ ελλάδα πάντως μόνο το eshop νομίζω τους έχει 

Δημοσ.

Βασικά η natec, είναι το turbo-x του e-shop. 

Από Πολωνία είναι η Natec. Το καλό με την Natec είναι ότι δεν εισάγει από Κίνα και τα βαφτίζει, τα φτιάχνει μόνη της αλλά σε ποιότητα Κίνας.

Με κλειστά μάτια, δεμένα χέρια/πόδια και ότι άλλο... Logitech, μονόδρομος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...