Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε. Νίκος είναι τ όνομά μου, γράφτηκα στο φόρουμ για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω με τον Η/Υ μου. Έχω εδώ και 2,5χρόνια έναν AMD 4100FX με μητρική της Gigabyte 770Τ-D3L με μνήμη στα 8 GΒ και λειτουργικό.... Windows 7 - τι άλλο :)
Κανένα απολύτως προβλημα δεν είχα ποτέ, ούτε κολλούσε ούτε χρειαζόταν να καμω επανεκκίνηση (εκτός φυσικά εάν εγκαθιστούσα κτ καινούριο ή έκανα update...).
-Εδώ και λίγες μέρες, αυτό που παρατηρώ καθώς τρέχω απλές εφαρμογές (π.χ το Word) και είμαι στο internet (mozila firefox και google chrome, πλέον χρησιμοποιώ chrome εκκαθαρίζοντας καθημερινά το Ιστορικό) αλλά και ΧΩΡΙΣ να τρέχω ΚΑΜΙΑ εφαρμογή, έχοντας το μηχάνημα idle, στα καλά καθούμενα, το rainmeter μου βγάζει ένδειξη cpu usage 100% στο τέρμα η οποία παραμένει ΜΟΝΙΜΑ, χωρίς να κατεβαίνει ποτέ !

-Φυσικά όλα τα προγράμματα που τρέχω εκείνη τη στιγμή κολλάνε, το ίντερνετ κολλάει και μετά βίας μπορώ να κάνω μετάβαση σε άλλη σελίδα, να κατεβάσω τη ροδέλα στην ιστοσελίδα κτλ.
-Μετά βίας επίσης καταφέρνω να κλείσω (και να σώσω τη δουλειά που έκαμα) τυχόν εφαρμογή που χρησιμοποιούσα εκείνη τ στιγμή.
-Εάν δεν χρησιμοποιώ καμία εφαρμογή όταν μου το κάνει αυτό και πάω να ανοίξω -π.χ ακόμη και τον Υπολογιστή μου ή να μπω σε κάποιον φάκελο, κολλάει απίστευτα και πρακτικά δεν καταφέρνω να κάνω το οτιδήποτε. Το μηχάνημα κολλάει σαν τρελό..
Το μόνο που πιάνει είναι να κάμω Αποσύνδεση από το Start (ευτυχώς κανει κανονικά και μέσα σε χρόνο dt, άμεσα) και να συνδεθώ πάλι πατώντας το (μοναδικό) εικονίδιο χρήστη που έχω στον Η/Υ μου (και συνδέεται και πάλι σε χρόνο dt, με το πρόβλημα να έχει εξαλειφθεί - η χρήση cpu έχει κατέβει στο 0 ή 1 ή 2 % και ανεβαίνει λίγες δεκάδες % τη στιγμή μόνο που ανοίγω το browser ¨η κάποια εφαρμογή,
ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΠΑΛΙ μετά από περίπου 10 λεπτά.
Έχω δοκιμάσει να πληκτρολογήσω την εντολή msconfig στην Εκτέλεση, σβήνοντας μερικά στοιχεία απ την Εκκίνηση στοιχείων (τη "λύση" βρήκα στα αγγλικά γκουγκλάροντας "cpu usage 100 percent fix it").
​Το πρόβλημα δεν εξαλείφθηκε ούτε βελτιώθηκε στο παραμικρό.
H Διαχείριση Εργασιών (Alt - Control -Delete) τρέχει κανονικά σ εκείνη την κατάσταση

Επαναλαμβάνω ότι η χρήση cpu ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ (ούτε αφήνοντας το μηχάνημα στην ησυχία του, έχω δοκιμάσει να τ  αφήσω για ώρες...) παρά μόνον με Αποσύνδεση Χρήστη. Το πρόβλημα εμφανίζεται ΤΑΚΤΙΚΑ από προχθές, χωρίς να έχει βρεθεί κάποια λύση από μεριάς μου...
Τι λέτε να τρέχει?
Ζητώ τα φώτα σας παρακαλώ! Να τονίζω κατηγορηματικά ότι:
Τρέμω να του κάνω φορμάτ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ!

Δημοσ.

Tσέκαρε ότι έχεις κάνει όλες τις τελευταίες ενημερώσεις.

Είχα παρόμοιο πρόβλημα, το οποίο λυθηκε έτσι. 

Δημοσ.

Ποτε το παρατηρησες;μηπως μετα απο εγκατασταση καποιου προγραμματος (απο τον "θειο");εγω θα ελεγα οτι ειναι ιος οποτε κανε ενα check με malwarebytes για να δουμε τι θα βρει...

• Like 2
Δημοσ.

Αν έχεις αυτόματες ενημερώσεις ενεργές απενεργοποίησέ τες.

Κάνε κι ένα scan όπως σου πε ο φίλος

Από rainmeter τι έχεις εγκατεστημένο?

Μήπως είναι παραφορτωμένο το pc?

Δημοσ.

bitcoin miner virus ειναι απο οτι φαινεται αμα χτυπαρει εκατοσταρια η cpu 

βαλε μια εικονα απο το task manager με ολες τις διεργασιες να φαινονται να δουμε ποιο τρωει τοσο πολυ cpu

• Like 3
Δημοσ.

ιοσ αδερφε!!!   το ιδιο προβλημα ειχα.. μια εικονα χιλιεσ λεξεισ.. απο το δικο μου συστημα

http://prntscr.com/53itpd

θα σε συνηστουσα μετα το malware  να κατεβασεισ και να τρεξεισ και το roguekiller!

Δημοσ.

Μην αποκλείσεις να πρέπει να κάνεις κάποια ενημέρωση, πιθανόν σε Microsoft Framework.

Είχα παρόμοιο πρόβλημα, έτρεξα ότι anti-malware και anti-virus υπάρχει, και δεν υπήρχε τίποτα. Bit Coin minning δύσκολο πλέον.

Έκανα κάποια pending updates από το Microsoft update, και όλα κομπλέ μετά. 

Μπακάλικος τρόπος, ίσως όμως διορθώσει το πρόβλημα,

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...