kaklikos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Ολα κομπλε! Χθες το βραδυ οταν εβαλα και κατεβαζα απο ΟΤΕ επιανα σταθερη μαξιμουμ ταχυτητα. Οταν βαζω 2 αρχεια οπως τωρα παλι παιζει η ταχυτητα αλλα σε ικανοποιητικα επιπεδα. Να υποθεσω παιζει ρολο η ωρα και ο φορτος; Ερωτηση: Χθες βραδυ που κατεβαζα απο ftp.otenet μυ εδειχνε οτι κατεβαζε με 5.5 MB/s. Ισχυει αυτη η ταχυτητα; Rate (Up/Down) 7906/49999 kbps Max Rate(Up/Down) 7813/54754 kbps Ποια η διαφορα Rate με Max Rate ;;
jkoukos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Το Max Rate είναι η υπολογισμένη ταχύτητα που μπορεί να πιάσει η γραμμή σου. Το Rate είναι η ταχύτητα συγχρονισμού, καθώς αυτό είναι το πακέτο της σύνδεσης που έχεις. Αν π.χ. στο μέλλον οι πάροχοι δώσουν ταχύτητα 100Mbps, εσύ το μέγιστο που θα πιάνεις είναι 54.7Mbps, λόγω απόστασης από το αστικό κέντρο. Θεωρητικά με 50Mbps συγχρονισμό θα πρέπει να κατεβάζεις με 6,25MBps. Εσύ τώρα κατεβάζεις με 5,5MBps (44Mbps). Αν υπολογίσεις και το overhead που μπορεί να μειώσει έως και 15% την ταχύτητα, μια χαρά είναι οι τιμές που αναφέρεις.
kaklikos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Και κατι ακομα τελευταιο. Το να πειραξω το SNR θα με ωφελησει πουθενα; Οπως επισης η αλλαγη του τυπου απο interleaved σε fastpath; Ποια τα θετικα και τα αρνητικα της υποθεσης (interleaved-fastpath) ; Σ ευχαριστω εκ των προτερων!
jkoukos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Με fastpath έχεις καλύτερο ping αλλά χάνεις λίγο σε ταχύτητα και σταθερότητα, το τελευταίο σε όχι καλές γραμμές. Με όσο μικρότερο SNR από την τιμή του παρόχου, κερδίζεις σε ταχύτητα αλλά υπάρχει πιθανότητα αποσυνδέσεων σε προβληματικές γραμμές ή αν το παρακάνεις.
kaklikos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Απ' οτι καταλαβαινω δεν υπαρχει λογος να παιξω με SNR εφοσον ειμαι ικανοποιημενος με την συνδεση μου. Οσον αφορα το fastpath θα μεινω για καμια εβδομαδα interleaved και θα τους πω να μου το αλλαξουν σε fastpath. Η αλλαγη απο interleaved σε fastpath γινεται instant η απαιτει μερες; Σ ευχαριστω πολυ για καθε σου βοηθεια !
jkoukos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Το fastpath αξίζει αν παίζεις online παιχνίδια. Δεν παίζω οπότε δεν το χρησιμοποιώ, αλλά απ' ότι διαβάζω η αλλαγή γίνεται αμέσως (ή τουλάχιστον σε λίγη ώρα).
kaklikos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Οκ φιλε μου να σαι καλα ! Σ ευχαριστω και παλι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα