Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας. Πριν λιγες ημερες εκανα αιτηση για VDSL και σημερα μετα απο 10 ημερες ενεργοποιηθηκε η συνδεση μου. Η ταχυτητα μου ομως φαινεται να μην ξεπερναει τα 14Mbps. Πρεπει να ρυθμισω κατι η πρεπει να απευθυνθω στον παροχο;

Link Status Connected Rate (Up/Down) 7823/49995 kbps

Noise Margin (Up/Down) 6/6.3 dB

Modulation Type VDSL2

Line Attenuation (Up/Down) 7.4/14.3 dB

Output Power (Up/Down) -0.9/17.4 dBm

Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved

Max Rate(Up/Down) 7783/54079 kbps

με adsl2 κλειδωνα στα 18500 με 9 margin kai 10.5 db Attenuation.

Ευχαριστω εκ των προτερων !

Δημοσ.

@Kakikos

Δεν αναφέρεις τον πάροχο και αν παίρνεις από ΑΚ ή νέα καμπίνα.

Στα στατιστικά σου δεν αναφέρεται η ταχύτητα που γράφεις (14Mbps).

Δημοσ.

Ειμαι στην Wind φιλε μου. Τωρα το αν παιρνω απο ΑΚ ή καμπινα θα σε γελασω. Και το ΑΚ ειναι κοντα στο σπιτι μου και μια καμπινα ειναι στα 70 μετρα. Την βλεπω απο το μπαλκονι μου. Πως μπορω να ξερω απο που παιρνω;

EDIT: Δεν εχω ουτε σταθερο..

Δημοσ.

Ένας τρόπος, για να μάθεις από που παίρνεις, είναι αν χρεώθηκες το τέλος χονδρικής του ΟΤΕ (15 ευρώ), και μπορείς να δεις αν είναι τσεκαρισμένο στο συμβόλαιο που υπέγραψες, αφού δεν έχεις πάρει ακόμη λογαριασμό.

Δημοσ.

Είμαι σίγουρος ότι παίρνεις από αστικό κέντρο. Στην φωτογραφία, η αριστερή είναι η παλιά καμπίνα (που τέτοια πρέπει να έχεις) και η δεξιά η καινούργια.

Συμφωνούν περίπου οι τιμές της εξασθένισης (ADSL με VDSL) και δευτερευόντως λόγω του μεγαλύτερου upload.

Για τέτοια απόσταση η γραμμή είναι πολύ καλή, αλλά μπορεί ακόμη να μην έχουν ολοκληρωθεί οι ρυθμίσεις και να έχεις τα προβλήματα που αναφέρεις.

Λογικά σε λίγη ώρα θα φτιάξουν, διαφορετικά πάρε τηλέφωνο στον πάροχο.

Τα 14Mbps που γράφεις που τα βλέπεις;

Δημοσ.

Κοιταξε στο Box εξω απο το σπιτι μου ο αριθμος που γραφει αντιστοιχει με ενα παλιο καφαο που εχω στα 10 μετρα.Απλα ανεφερα οτι εχω και ενα νεο KV περιπου στα 70 μετρα.Τα 14 τα βλεπω κανοντας download 2 αρχεια των 5 GB απο http://speedtest.ftp.otenet.gr/

Δημοσ.

Μένεις σε περιοχή που έχει γίνει αναβάθμιση από τον ΟΤΕ στις υπαίθριες καμπίνες;

Διότι δεν μου φαίνεται λογικό να μπει νέα καμπίνα τόσο μακρυά από την παλιά και μάλιστα να υπάρχουν και οι 2.

Το πιθανότερο είναι η νέα που αναφέρεις να είναι κάτι άλλο και σε μπερδεύει.

Δημοσ.

Σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. Θα κοιταξω παλι και θα σου πω! Οσον αφορα την συνδεση η ταχυτητα δειχνει να ανεβηκε αλλα δεν ειναι σταθερη. Ανεβοκατεβαινει απο 2mb/s εως και 5mb/s οταν κατεβαζω αρχεια απο ftp server.

Δημοσ.

Μπορεί να οφείλεται στον server από τον οποίο κατεβάζεις, από τις ρυθμίσεις του παρόχου, από το bandwidth του κυκλώματος και από τον φόρτο του DSLAM.

Γενικά τα συνεχόμενα σκαμπανεβάσματα από γρήγορο server (όπως του ΟΤΕ) δεν είναι φυσιολογικά.

Όταν βάζεις για κατέβασμα 2 ή παραπάνω ταυτόχρονων μεγάλων αρχείων, τι γίνεται;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...