iwannart Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα σε ολους βασικα τρωγομαι αυτες τις μερες να παρω κινητο βασικα μου αρεσει πολυ το lg g3 αλλα ειναι πανακριβο... Βρηκα αυτο το μοντελο σε ενα site σαν το κινεζικο ebay και θα θελα καποιος που ασχολειται και γνωριζει αν ειναι εμπιστο εψαξα για τον συγκεκριμενο seller δεν εχεις αξιολογηση αλλα εχει πολυ φτηνα το συγκεκριμενο μοντελο που απο τα specs φαινεται αρκετα δυνατο σας κανω επικολληση εδω τη σελιδα οποιος μπορει ας με συμβουλεψει μη χασω ετσι τα λεφτα μου http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Original-Lenovo-S960-mini-8-0MP-MTK6592-octa-core-2-0GHz-2G-RAM-5/2053991934.html?s=p#thf
StigmaX Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Καλύτερα να το αποφύγεις. Αν κάνεις search το ακριβές μοντέλο Lenovo S960 Mini θα δείς οτι το έχει μόνο αυτός, οπότε κάτι δεν πάει καλά. Και απο την άλλη, δεν αγοράζεις απο κατάστημα με 4 αξιολογήσεις...
iwannart Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Ναι αυτο βλεπω και γω απλα επειδη ειμαι λιγο ασχετη σε αυτα για αυτο ρωταω μετα βρηκα ενα αλλο site και βρηκα αυτο δες και βοηθα λιγο παλι αν εχεις την καλοσυνη http://www.focalprice.com/MH1133B/ASUS_ZenFone_5_5.0_3G_Smartphone_with_Capacitive_TFT_OGS_Corning_Gorilla.html?Currency=EUR 1
kosmasgr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Απο τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα site ειναι το pandawill http://www.pandawill.com/asus-zenfone-5-smartphone-android-43-intel-atom-z2580-50-inch-2gb-16gb-3g-purple-p93768.html 1
makfil Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Και τα minideal, to2c, vickmail από τα αξιόπιστα κινεζομάγαζα και με καλές προσφορές. Προσοχή χρειάζεται στην παραγγελία και, ειδικότερα, στην αποστολή του δέματος που πρέπει να γίνει με ταχυδρομείο και συγκεκριμένα είτε με SingPost είτε με NL Post (Ολλανδικό), για να μην έχεις περιπέτειες στον εκτελωνισμό. Αυτά τα μαγαζιά γνωρίζουν τη διαδικασία.
louben Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Ολα καλα αυτα που λετε αλλα επειδη ενδιαφερομαι και εγω απο κινα τα τηλεφωνα ποιοτικως ειναι τα ιδια με αυτα που κυκλοφορουν ελλαδα; σε περιπτωση βλαβης τι κανεις?Το στελνεις πισω?να υποθεσω οτι οι ντοπιες αντιπροσωπειες δεν τα καλυπτουν (πχ lenovo).Αν παθει βλαβη αξιζει τον κοπο η ολη διαδικασια?
maddoctor Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Ολα καλα αυτα που λετε αλλα επειδη ενδιαφερομαι και εγω απο κινα τα τηλεφωνα ποιοτικως ειναι τα ιδια με αυτα που κυκλοφορουν ελλαδα; σε περιπτωση βλαβης τι κανεις?Το στελνεις πισω?να υποθεσω οτι οι ντοπιες αντιπροσωπειες δεν τα καλυπτουν (πχ lenovo).Αν παθει βλαβη αξιζει τον κοπο η ολη διαδικασια? Η Lenovo Greece δεν καλύπτει κινητά της αγορασμένα από το εξωτερικό. Καλύπτει μόνο τα δικά της εδώ. Αυτό είναι σίγουρο. Το ίδιο ισχύει και για όλες τις εταιρείες, εφόσον το κινητό σου δεν έχει ευρωπαϊκή εγγύηση. Τα κινητά Lenovo είναι πολύ ποιοτικά, ελληνικά ή κινέζικα. Ανάλογα με τα λεφτά που διαθέτεις, διαλέγεις εάν θα τ' αγοράσεις από εδώ ή από Κίνα. Από εδώ έχεις 2 χρόνια εγγύηση, από κίνα 1 και θα πρέπει να στείλεις το κινητό πίσω στο μαγαζί που το πήρες. Γενικώς πάντως η Lenovo θεωρείται αξιόπιστη εταιρεία, οπότε είναι λίγο απίθανο να χρειαστεί, όχι όμως αδύνατο. Βέβαια εάν τύχει κάτι μπορείς να το πας στην Lenovo Greece και να σου το επισκευάσουν επί αμοιβής. Τουλάχιστον θα ξέρεις ότι σου το έφτιαξαν στην αντιπροσωπία Το εάν αξίζει ή όχι, είναι ένα ρίσκο. Απλώς θεωρητικά τουλάχιστον, αγοράζοντας από αξιόπιστες εταιρείες, ελαχιστοποιείς την πιθανότητα αυτή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα