sea-marine Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Όλα στα αγγλικά είναι αλλά θα μπω σε αυτή τη διαδικασία για να εξοικειωθώ περισσότερο με τα αγγλικά.
JimxxZe Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Βασικές γνώσεις σχετικά με δομές δεδομένων και αλγόριθμων φαντάζομαι είναι απαραίτητες όταν θέλει κάποιος να ασχοληθεί με προγραμματισμό ή το αντίθετο; γιατί διαβάζω τους προλόγους κάποιων βιβλίων δομών δεδομένων και βλέπω γράφουν είναι απαραίτητες βασικές γνώσεις προγραμματισμού/μαθηματικών. Εγώ σκέφτομαι πως αν δεν γνωρίζεις θεωρία π.χ δομές και για τους αλγόριθμους πως θα προγραμματίσεις;
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Αν ξέρεις Αγγλικά μπορείς να βρεις πολλές απαντήσεις στα ερωτήματα. Αν θες να ασχοληθείς με τον προγραμματισμό βελτίωσε τα Αγγλικά σου, όσο πιο καλά τα ξέρεις τόσο καλύτερο προγραμματισμό θα μάθεις. Ξεκίνα με την python είναι ότι πρέπει για αρχάριους, η pascal είναι νεκρή γλώσσα δεν την χρησιμοποιεί κανείς πλέον.
Moderators Kercyn Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Ναι βασικές γνώσεις δομών και αλγορίθμων είναι απαραίτητες. Αλλιώς τι θα γράφεις;
leukonas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Βασικές γνώσεις σχετικά με δομές δεδομένων και αλγόριθμων φαντάζομαι είναι απαραίτητες όταν θέλει κάποιος να ασχοληθεί με προγραμματισμό ή το αντίθετο; γιατί διαβάζω τους προλόγους κάποιων βιβλίων δομών δεδομένων και βλέπω γράφουν είναι απαραίτητες βασικές γνώσεις προγραμματισμού/μαθηματικών. Εγώ σκέφτομαι πως αν δεν γνωρίζεις θεωρία π.χ δομές και για τους αλγόριθμους πως θα προγραμματίσεις; Αυτό είναι σχετικό.... εγώ όταν ξεκίνησα να προγραμματίζω δεν ήξερα δομές δεδομένων και αλγορίθμους... τα έμαθα στην πράξη αργότερα. Ο καθένας μαθαίνει διαφορετικά.
Ilias95 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Βασικές γνώσεις σχετικά με δομές δεδομένων και αλγόριθμων φαντάζομαι είναι απαραίτητες όταν θέλει κάποιος να ασχοληθεί με προγραμματισμό ή το αντίθετο; γιατί διαβάζω τους προλόγους κάποιων βιβλίων δομών δεδομένων και βλέπω γράφουν είναι απαραίτητες βασικές γνώσεις προγραμματισμού/μαθηματικών. Εγώ σκέφτομαι πως αν δεν γνωρίζεις θεωρία π.χ δομές και για τους αλγόριθμους πως θα προγραμματίσεις; Στα βιβλία των δομών εννοούν απαραίτητες βασικές γνώσεις αλγοριθμικής τις οποίες δεν χρειάζεται να ξέρεις περί δομών δεδομένων για να έχεις. Από εκεί και πέρα ανάλογα με το τι ασχολείσαι μπορεί να χρειάζεσαι γνώσεις απλών ή πιο σύνθετων δομών δεδομένων. Μην ξεχνάς ότι οι περισσότερες γλώσσες σου προσφέρουν έτοιμες διάφορες δομές τις οποίες μπορείς κάλλιστα να χρησιμοποιείς για να κάνεις την δουλεία σου χωρίς να ξέρεις πως αυτές είναι υλοποιημένες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα