Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Photoshop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια.Τις τελευταιες μερες εχω ενα προβλημα που δεν μπορω με τιποτα να βρω λυση.

Ειχα εγκατεστημενο το photoshop 2014 και τοσο καιρο δουλευε κανονικα. Πριν μερικες μερες βγηκε νεα εκδοση στην καρτα γραφικων μου (NVidia GT620) και την εγκατεστησα.Απο εκεινη την στιγμη το photoshop σταματησε να λειτουργει. Για την ακριβεια μολις το ανοιγω δειχνει το εικονιδιο του photoshop που δειχνει την μπαρα να φορτωνει και καποια στιγμη οταν φτανει στο "builiding colors conversion tables" κρασαρει και μου βγαζει οτι το προγραμμα σταματησε να λειτουργει. Θεωρησα πως μπορει να εφταιγε η αναβαθμιση της καρτας γραφικων και ειπα να δοκιμασω να βαλω ξανα την παλια.Αφου την εβαλα δοκιμασα αλλα παλι δεν ανοιγε.Απεγκατεστησα και ξαναεγκατεστησα το photoshop αλλα ξανα τα ιδια.Συνεχως οποτε κανω εκκινηση κρασαρει και δεν ανοιγει το προγραμμα.

Υπαρχει κανεις που να ξερει μηπως καποια λυση ή τι μπορω να κανω??

EDIT: Εγκατεστησα και αλλες εκδοσεις του photoshop παλαιοτερες αλλα ουτε εκεινες επαιζαν!!

Δημοσ.

Εγκατέστησε τους drivers με την επιλογή "clean install" που εμφανίζεται όταν κάνεις εγκατάσταση "για προχωρημένους" και όχι express installation.

Δημοσ.

Το δοκιμασα κανοντας εγκατασταση τους τελευταιους drivers αλλα παλι το ιδιο γινεται :mellow:

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά στην registry μήπως έχουν μείνει κατάλοιπα από την εγκατάσταση των drivers της κάρτας. Αλλιώς δοκίμασε να κάνεις system restore πριν την ημερομηνία του update.

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά στην registry μήπως έχουν μείνει κατάλοιπα από την εγκατάσταση των drivers της κάρτας. Αλλιώς δοκίμασε να κάνεις system restore πριν την ημερομηνία του update.

Τα αρχεια απο την registry τα εχω διαγραψει. System Restore πως κανω??

EDIT: Το βρηκα αλλα η τελευταια ημερομηνια, η πιο παλια δηλαδη, ειναι μετα το update οποτε δεν πολυβοηθαει αυτο και να το κανω νομιζω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...