Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγγενής, έφαγε μια κλήση για παράνομο παρκάρισμα (το σήμα για μόνιμους κατοίκους ήταν όντως κρυμμένο πίσω απο δέντρο όπως χαρακτηριστικά έλεγε). Παρόλαυτα, πλήρωσε τη κλήση εντός 10 ημερών.

Αρκετές μέρες αργότερα, ανακάλυψε οτι η κλήση είχε και σημείωση με τον γραφικό χαρακτήρα του οργάνου της τροχαίας, να παραδώσει τις πινακίδες εντός 3ημέρου.

Ο άνθρωπος πήγε στη τροχαία 3 φορές όπου γινόταν πανικός (τεράστια ουρά/ισχύει έχω πάει παλαιότερα και εγω για ένσταση και περίμενα 3 ώρες :P) αλλά δεν μπόρεσε να εξυπηρετηθεί.

Τι θα συμβεί τώρα? Θα πάει δικαστικά επειδή δεν είδε τη σημείωση στη κλήση? Θα τον καλέσει η τροχαία σε εύλογο χρονικο διάστημα να καταθέσει πινακίδες?  (επαναλαμβάνω, η κλήση έχει πληρωθεί)

Δημοσ.

έτσι όπως ήτανε τα πράγματ αστην Ελλάδα πριν φύγω, δεν θα το κοιτάξουν καν να με θυμηθείς. 

Ποια μηχανογράφηση;

Δημοσ.

Συγγενής, έφαγε μια κλήση για παράνομο παρκάρισμα (το σήμα για μόνιμους κατοίκους ήταν όντως κρυμμένο πίσω απο δέντρο όπως χαρακτηριστικά έλεγε). Παρόλαυτα, πλήρωσε τη κλήση εντός 10 ημερών.

Αρκετές μέρες αργότερα, ανακάλυψε οτι η κλήση είχε και σημείωση με τον γραφικό χαρακτήρα του οργάνου της τροχαίας, να παραδώσει τις πινακίδες εντός 3ημέρου.

Ο άνθρωπος πήγε στη τροχαία 3 φορές όπου γινόταν πανικός (τεράστια ουρά/ισχύει έχω πάει παλαιότερα και εγω για ένσταση και περίμενα 3 ώρες :P) αλλά δεν μπόρεσε να εξυπηρετηθεί.

Τι θα συμβεί τώρα? Θα πάει δικαστικά επειδή δεν είδε τη σημείωση στη κλήση? Θα τον καλέσει η τροχαία σε εύλογο χρονικο διάστημα να καταθέσει πινακίδες?  (επαναλαμβάνω, η κλήση έχει πληρωθεί)

Το έχουμε συζητήσει και σε άλλο νήμα αυτό το θέμα:

http://www.insomnia.gr/topic/512476-%CE%BA%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-%CF%88%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1/page-2?do=findComment&comment=52884003

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...