manthos626 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα εχω ενα pc οχι και πολυ καινουργιο κοντευει 10 χρονια που το εχω ο υπολογιστης εχει τα εξης τεχνικα χαρακτηριστικα: Μητρικη ειναι μια socket 478 που περνει μνημες ddr και ddr2 Επεξεργαστης intel pentium 4 μονοπυρηνος στα 3,2ghz χωρις overclocking Καρτα γραφικων μια nvidia geforce 256mb Τροφοδοτικο 450 watt Μνημη ram 2gb αλλα επειδη εχω αλλα 2 slot ελευθερα μπορει να την αναβαθμισω Μπορειται να μου πειτε εαν πεζει το lol, το minecraft, το need for speed most wanted,underground 2,call of duty, san andreas Ευχαριστω πολυ και καλη σας μερα
MSSB Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Most wanted, underground 2, call of duty (όλα μέχρι το MW 1 για τα υπόλοιπα δηλ. MW2, 3 κ.τ.λ δεν ξέρω) και san andreas, σίγουρα ναι. Εγώ με χειρότερο τα έπαιζα. Για lol λογικά ναι, όπως πιστεύω και το minecraft αν και δεν το έχω δοκιμάσει το τελευταίο.
XronisR Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 10 χρονια?Νομιζω και παραπανω..Αυτα που λες τα παιζει,για minecraft kai san andreas εχω αμφιβολιες. 3
SOADNICK Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Minecraft εχω και γω αμφιβολιες, δεν ειναι οσο ελαφρυ φαινεται. Eιναι open world και οσο περισσοτερο κτιζεις τοσο βαρυτερο θα γινεται. Δε χανεις τιποτα να δοκιμασεις, αν παντως σε κανονικο world εχεις κολληματα, δοκιμασε flat world.
manthos626 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 οκ φιλε μου ευχαριστω για την απαντηση αλλα πανω απο ολα με ενδιαερει να πεζει το lol ποιο πολυ
SOADNICK Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δεν επιτρεπεται να σου απαντησουμε σε αυτο. οκ φιλε μου ευχαριστω για την απαντηση αλλα πανω απο ολα με ενδιαερει να πεζει το lol θελω να κανω μια ερωτηση ξερει κανεις κανα site για να τα κατεβασω π.χ σαν το thepiratebay
XronisR Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Απαγορευονται οι συζητησεις για πειρατικα προγραμματα/παιχνιδια..Το LoL λογικα θα το παιζει τερμα low settings-30fps.Αλλα αποψη μου κανε μια μικρη αναβαθμιση με 50-60 ευρω σε core2duo η εστω amd athlon 64 x2/x4
manthos626 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Καταρχας συγνωμη για το σημβαν δεν το ηξερα δευτερον θα δω εαν με συμφερει να το αναβαθμισω ή να το πουλησω και να παω για αλο
XronisR Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Nα το πουλησεις ειναι χλωμο εως αδυνατον..Μπορεις να κρατησεις τροφοδοτικο,μνημες(εαν ειναι ddr2)και να παρεις cpu,m/b και καμια μεταχειρισμενη καρτα γραφικων.
Paulostge Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα εχω ενα pc οχι και πολυ καινουργιο κοντευει 10 χρονια που το εχω ο υπολογιστης εχει τα εξης τεχνικα χαρακτηριστικα: Μητρικη ειναι μια socket 478 που περνει μνημες ddr και ddr2 Επεξεργαστης intel pentium 4 μονοπυρηνος στα 3,2ghz χωρις overclocking Καρτα γραφικων μια nvidia geforce 256mb Τροφοδοτικο 450 watt Μνημη ram 2gb αλλα επειδη εχω αλλα 2 slot ελευθερα μπορει να την αναβαθμισω Μπορειται να μου πειτε εαν πεζει το lol, το minecraft, το need for speed most wanted,underground 2,call of duty, san andreas Ευχαριστω πολυ και καλη σας μερα Μπορώ να τρέξω το αγαπημένο μου παιχνίδι στον υπολογιστή;
manthos626 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Kαι εγω πιστευω οτι δεν θα πουληθει και η μνημες ram ειναι ddr paulo αυτο που λες ειναι το canyourunning?
manthos626 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 xronicr βρηκα αυτο εδω το σετ ειναι καλητερο απο αυτο που εχω τωρα?
XronisR Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Ποιο ειναι το σετ γιατι δεν βλεπουμε κατι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα