Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω ενα pc οχι και πολυ καινουργιο κοντευει 10 χρονια που το εχω ο υπολογιστης εχει τα εξης τεχνικα χαρακτηριστικα:

Μητρικη ειναι μια socket 478 που περνει μνημες ddr και ddr2 

Επεξεργαστης intel pentium 4 μονοπυρηνος στα 3,2ghz χωρις overclocking

Καρτα γραφικων μια nvidia geforce 256mb 

Τροφοδοτικο 450 watt

Μνημη ram 2gb αλλα επειδη εχω αλλα 2 slot ελευθερα μπορει να την αναβαθμισω 

Μπορειται να μου πειτε εαν πεζει το lol, το minecraft, το need for speed most wanted,underground 2,call of duty, san andreas 

Ευχαριστω πολυ και καλη σας μερα 

Δημοσ.

Most wanted, underground 2, call of duty (όλα μέχρι το MW 1 για τα υπόλοιπα δηλ. MW2, 3 κ.τ.λ δεν ξέρω) και san andreas, σίγουρα ναι. Εγώ με χειρότερο τα έπαιζα. Για lol λογικά ναι, όπως πιστεύω και το minecraft αν και δεν το έχω δοκιμάσει το τελευταίο.

Δημοσ.

Minecraft εχω και γω αμφιβολιες, δεν ειναι οσο ελαφρυ φαινεται. Eιναι open world και οσο περισσοτερο κτιζεις τοσο βαρυτερο θα γινεται. Δε χανεις τιποτα να δοκιμασεις, αν παντως σε κανονικο world εχεις κολληματα, δοκιμασε flat world.

Δημοσ.

area51main.jpg

Δεν επιτρεπεται να σου απαντησουμε σε αυτο.

οκ φιλε μου ευχαριστω για την απαντηση αλλα πανω απο ολα με ενδιαερει να πεζει το lol θελω να κανω μια ερωτηση ξερει κανεις κανα  site για να τα κατεβασω π.χ σαν το thepiratebay

Δημοσ.

Απαγορευονται οι συζητησεις για πειρατικα προγραμματα/παιχνιδια..Το LoL λογικα θα το παιζει τερμα low settings-30fps.
Αλλα αποψη μου κανε μια μικρη αναβαθμιση με 50-60 ευρω σε core2duo η εστω amd athlon 64 x2/x4

Δημοσ.

Καταρχας συγνωμη για το σημβαν δεν το ηξερα δευτερον θα δω εαν με συμφερει να το αναβαθμισω ή να το πουλησω και να παω για αλο

Δημοσ.

Nα το πουλησεις ειναι χλωμο εως αδυνατον..Μπορεις να κρατησεις τροφοδοτικο,μνημες(εαν ειναι ddr2)και να παρεις cpu,m/b και καμια μεταχειρισμενη καρτα γραφικων.

Δημοσ.

Καλησπερα εχω ενα pc οχι και πολυ καινουργιο κοντευει 10 χρονια που το εχω ο υπολογιστης εχει τα εξης τεχνικα χαρακτηριστικα:

Μητρικη ειναι μια socket 478 που περνει μνημες ddr και ddr2 

Επεξεργαστης intel pentium 4 μονοπυρηνος στα 3,2ghz χωρις overclocking

Καρτα γραφικων μια nvidia geforce 256mb 

Τροφοδοτικο 450 watt

Μνημη ram 2gb αλλα επειδη εχω αλλα 2 slot ελευθερα μπορει να την αναβαθμισω 

Μπορειται να μου πειτε εαν πεζει το lol, το minecraft, το need for speed most wanted,underground 2,call of duty, san andreas 

Ευχαριστω πολυ και καλη σας μερα

Μπορώ να τρέξω το αγαπημένο μου παιχνίδι στον υπολογιστή;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...