multikaraG Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα παιδια,θα ηθελα τη γνωμη σας σχετικα με ενα θεμα που εχω 3-4 μερες τωρα. Ανοιγω το pc και ακουω θορυβο ποτε ποτε...αλλες φορες το ανοιγω και δεν ακουγεται τιποτα και ολες κανει θορυβο σα να σκαλωνει κατι μεσα. Να πω οτι το εχω απ το σεπτεμβρη οποτε ολα ειναι καινουρια. Σημερα το πρωι το ακουσα παλι εβγαλα το μεταλικο απ το πλαι,ειδα τα ανεμιστηρακια και ψυκτρα να γυρνανε ολα κανονικα. σταματησα με το χερι μου το ανεμιστηρακι το απλο και σταματησε και ο θορυβος. Το αφησα και μετα γυρναγε κανονικα χωρις να ακουγεται τιποτα. Τωρα πριν λιγο παλι εκανε θορυβο ,κουνησα λιγο ολο το κουτι σταματησε παλι. Δε κανει κατι επαφη?Το ανεμιστηρακι κουμπωνει πουθενα και εχει κουμπωσει λαθος? δεν εχει κανενα σπασμενο πτερυγιακι για να εμποδιζει τ κινηση του
XronisR Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Aλλαξε το το ανεμιστηρακι αυτο με καποιο αλλο..
NikosKallithea Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Σταμάτα τα ανεμιστηρακια ενα ενα με το χερι σου για να δεις ποιο κάνει τον θόρυβο, bingo 1
multikaraG Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 απλο ανεμιστηρακι ηταν...ουτε cpu ουτε ψυκτρα ουτε τιποτα. Πως σταματαει αμα κουνησω λιγο το κουτι? παιζει να μην ειναι συνδεδεμενο καλα?
skfn Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Αν είναι καλά βιδωμένο και δεν σου φταίει αυτό, δοκίμασε και την επισκευή τι κανει μια σταγόνα λάδι (αλλα μονο μια), είναι εύκολο. http://www.techrepublic.com/article/quiet-noisy-computer-fans-with-a-drop-of-oil/
multikaraG Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 καλα βιδωμενο μου φαινεται. Μαλλον θα το αντικαταστησω,φτηνα ειναι ουτως ή αλλως. Ευχαριστω πολυ παντως
skfn Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δοκίμασε και την επισκευή , για εκπαιδευτικούς λόγους, πλάκα έχει, εύκολη είναι και θα στο κάνει καινούργιο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα