Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα λάπτοπ Toshiba Satellite L655-1JW δεν το είχα κάνει ποτέ format κόλλαγε λίγο και αποφασίζω να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων που έχει εγκατεστημένα τα Windows 7. Γίνεται το format μια χαρά , όλα κομπλέ ήχος drivers εγκατεστημένοι τα πάντα όπως το είχα πάρει. Την επόμενη μέρα δεν είχα ήχο και δεν μπορούσα να στείλω συνημμένα αρχεία, δεν μπορούσα να κάνω ενημερώσεις στα windows όπου μετά από 2 μέρες δεν μπορούσε να τρέξει κανένα πρόγραμμα εγκατεστημένο ούτε η κάμερα ούτε τπτ. Μόνο internet μπορούσα να μπω αλλά κάθε φορά που το κλείνω προσπαθεί να κάνει πάλι 164 ενημερώσεις και όταν το ανοίγω κάνω ρυθμίσεις παραμέτρων που αποτυγχάνουν κλπ κλπ. Τ ξανα κάνω άλλη μία φορά , πάλι τα ίδια. Μετά λέω να κάνω ένα κανονικό format κατεβάζοντας τα 7 με το δικό μου product key και πάλι ακριβώς τα ίδια εγκαθιστώ όλους του drivers του toshiba και πάλι τα ίδια. Μήπως ξέρετε τι συμβαίνει ή έχει(είχε) κάποιος παρόμοιο πρόβλημα? Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα toshiba και εννοείται η εγγύηση έχει λήξει.
Ευχαριστώ πολύ. :mellow:

Δημοσ.

Δεν μπορώ να κάνω Install κανένα πρόγραμμα όμως πως θα το τρέξω? Εκτός αν το ξανακάνω format και το τρέξω μετά κατευθείαν Τι μου προτίνεις?

Δημοσ.

Κατέβασε το 2ο ειναι installer για να σου φτιάξει σε usb stick το πρόγραμμα να ειναι bootable

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν το κατάφερα μς το Usb stick και είναι ολα κομπλέ! 100% health και λεει οτι δεν έχει κανένα πρόβλημα! Και τώρα? :/.
Ευχαριστώ πολύ πάντως.

Δημοσ.

Κατά μεγάλο ποσοστό θέλεις ξανα format. Μάλλον κάτι δεν έγινε σωστα και τώρα ταλαιπωρείσαι... αστο να ολοκληρώσει την διαδικασία κι οποσδήποτε να τελειώσει τα updates πριν κανεις κάποια σοβαρή δουλεία...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...