Προς το περιεχόμενο

Reballing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, μήπως γνωρίζει κάποιος αξιοπιστα καταστήματα για reballing? Εντός Αττικής. Αν για ευνόητους λογους δεν μπορεί να δημοσιευσει απευθείας, pm me please.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Έχω ένα παλιό Acer Aspire, δείχνει να bootαρει κανονικά, ενώ στην οθόνη εμφανίζονται γραμμές. Σε εξωτερική οθόνητο ίδιο. Μου είπαν οτι με reballing της μητρικής πολύ πιθανόν να λυθεί το πρόβλημα

Δημοσ.

Έχω ένα παλιό Acer Aspire, δείχνει να bootαρει κανονικά, ενώ στην οθόνη εμφανίζονται γραμμές. Σε εξωτερική οθόνητο ίδιο. Μου είπαν οτι με reballing της μητρικής πολύ πιθανόν να λυθεί το πρόβλημα

Προβλημα στην καρτα γραφικων μυριζει... To Reballing ειναι η καλυτερη λυση. Aλλα χρειαζεσαι ειδικο station και κοστιζει αρκετα. Το Reflowing ειναι μια πιο φθηνη αλλα ταυτοχρονια less αποτελεσματικη λυση... Ειναι παλιο το λαπτοπακι?

Δημοσ.

δεν θελω να σε παρω στον λαιμο μου αλλα αυτο φαινεται θεμα με την gpu,

περιμενε και αλλους μπας και εχουν την ιδια αποψη

Δημοσ.

Σε αυτές τις περιπτώσεις το πληρώνεις στον τεχνικό το αντίτιμο ανεξαρτήτου αποτελέσματος, ή αν δουλέψει η κάρτα? Πως ακριβώς γίνεται?

Δημοσ.

αντιτιμο ανεξαρτητου αποτελεσματος!αν και για μενα και reballing να κανει δεν θα γινει τπτ :/ μπορει ναχει καει και απλα η καρτα και να μην παιρνει τπτ..just saying

Δημοσ.

Χμμμ..κι ομως, ανακάλυψα στο πτώμα του laptop μια μπιλίτσα που λογικά έχει φύγει από το συγκεκριμένο chip. Άρα reballing και ο θεος βοηθος. Τι κόστος να υπολογιζω? 80 - 100? Κατι τετοιο διαβαζω στο νετ

Δημοσ.

Χμμμ..κι ομως, ανακάλυψα στο πτώμα του laptop μια μπιλίτσα που λογικά έχει φύγει από το συγκεκριμένο chip. Άρα reballing και ο θεος βοηθος. Τι κόστος να υπολογιζω? 80 - 100? Κατι τετοιο διαβαζω στο νετ

Όταν κολλήσει το ολοκληρωμένο στην πλακέτα οι μπίλιες λιώνουν και γινονται πλακέ. Οπότε απο κάτι άλλο θα είναι η μπίλια

Δημοσ.

η μπίλια που βρήκες δεν είναι από το chipaki ... apo κάπου αλλού είναι ... δες το  καλύτερα ... το κόστος όντως είναι από 75-110 € me 6 (+) μήνες εγγύησης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...