zafvagos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα, μήπως γνωρίζει κάποιος αξιοπιστα καταστήματα για reballing? Εντός Αττικής. Αν για ευνόητους λογους δεν μπορεί να δημοσιευσει απευθείας, pm me please. Ευχαριστώ
euxoulhs Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 rebailing δηλαδη; τι ακριβως θες να κανεις συγκεκριμενα man?
zafvagos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Έχω ένα παλιό Acer Aspire, δείχνει να bootαρει κανονικά, ενώ στην οθόνη εμφανίζονται γραμμές. Σε εξωτερική οθόνητο ίδιο. Μου είπαν οτι με reballing της μητρικής πολύ πιθανόν να λυθεί το πρόβλημα
Σαϊνόμπι Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Έχω ένα παλιό Acer Aspire, δείχνει να bootαρει κανονικά, ενώ στην οθόνη εμφανίζονται γραμμές. Σε εξωτερική οθόνητο ίδιο. Μου είπαν οτι με reballing της μητρικής πολύ πιθανόν να λυθεί το πρόβλημα Προβλημα στην καρτα γραφικων μυριζει... To Reballing ειναι η καλυτερη λυση. Aλλα χρειαζεσαι ειδικο station και κοστιζει αρκετα. Το Reflowing ειναι μια πιο φθηνη αλλα ταυτοχρονια less αποτελεσματικη λυση... Ειναι παλιο το λαπτοπακι?
euxoulhs Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 δεν θελω να σε παρω στον λαιμο μου αλλα αυτο φαινεται θεμα με την gpu, περιμενε και αλλους μπας και εχουν την ιδια αποψη
zafvagos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Σε αυτές τις περιπτώσεις το πληρώνεις στον τεχνικό το αντίτιμο ανεξαρτήτου αποτελέσματος, ή αν δουλέψει η κάρτα? Πως ακριβώς γίνεται?
euxoulhs Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 αντιτιμο ανεξαρτητου αποτελεσματος!αν και για μενα και reballing να κανει δεν θα γινει τπτ :/ μπορει ναχει καει και απλα η καρτα και να μην παιρνει τπτ..just saying
zafvagos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Χμμμ..κι ομως, ανακάλυψα στο πτώμα του laptop μια μπιλίτσα που λογικά έχει φύγει από το συγκεκριμένο chip. Άρα reballing και ο θεος βοηθος. Τι κόστος να υπολογιζω? 80 - 100? Κατι τετοιο διαβαζω στο νετ
doakes Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δε μας ειπες ποιο μοντελο ειναι το laptop να δουμε αν αξιζει να το επισκευασεις.
Fubar.gr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Χμμμ..κι ομως, ανακάλυψα στο πτώμα του laptop μια μπιλίτσα που λογικά έχει φύγει από το συγκεκριμένο chip. Άρα reballing και ο θεος βοηθος. Τι κόστος να υπολογιζω? 80 - 100? Κατι τετοιο διαβαζω στο νετ Όταν κολλήσει το ολοκληρωμένο στην πλακέτα οι μπίλιες λιώνουν και γινονται πλακέ. Οπότε απο κάτι άλλο θα είναι η μπίλια
Spads Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 η μπίλια που βρήκες δεν είναι από το chipaki ... apo κάπου αλλού είναι ... δες το καλύτερα ... το κόστος όντως είναι από 75-110 € me 6 (+) μήνες εγγύησης
kage Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Βρες used... Δεν αντεξε ουτε χρονο και ηταν i7 laptop
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα