akpe Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 [...]Ο ένας μάλιστα της ζήτησε το κιν. της για να επιβεβαίωση ότι ισχύει το όνομα που του έδωσε και της έκανε αναπαντ. από το "υπηρεσιακό" και καλά τηλ. του. [...] Σε παρόμοια περίπτωση πριν από ένα-ενάμιση χρόνο, ζήτησαν από φίλη μου το ίδιο πράγμα. Αποτέλεσμα, ο τύπος την παρενοχλούσε για μήνες σε εξευτελιστικό βαθμό, παρά τις όποιες απειλές, η αστυνομία δεν έκανε απολύτως τίποτα, αναγκάστηκε να αλλάξει αριθμό (συν την όποια ταλαιπωρία, κυρίως ψυχολογική). Αν -δεν- κάνω λάθος κάτι τέτοιο είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ, αν η κοπέλα σου ή εσύ έχετε το κουράγιο, ξεκινάτε ψάχνοντας για το αν/πως γίνεται καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για τέτοια περιστατικά. 1
HALF EVIL Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 με έναν αισθητήρα ή κάτι παρόμοιο νομιζω λύνεται το θεμα. Όσο για τις πισω πόρτες μπορουν να έχουν μπαρα που να ανοιγει μονο για να κατέβεις. Λύσεις υπάρχουν . 1
gpgalanis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Τελικά έχουμε πολύ κοντη μνήμη. Πριν 1 χρονο έγινε το περιστατικό με το παιδι που πιάστηκε στα χέρια με τον ελεγκτή και έχασε την ζωή του στην προσπάθεια να ξεφύγει και να που πάλι αρχίζουμε τις ίδιες μαλακιες! Φίλε το θέμα είναι απλό. 1. Βγαλε εισιτήριο 2. Αν το παίξεις μάγκας και σε πιάσουνε φερσου σαν άντρας και πληρωσε το προστιμο. 4
MikeJ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Ε αυτές οι λύσεις κοστίζουν αρκετά όμως και λεφτά δεν υπάρχουν... (πρέπει να αλλάξει εντελώς και το σύστημα εισιτηρίων)... πάντως δεν γλυτώνεις μία κάποια καθυστέρηση σε σχέση με το τωρινό μπάτε σκύλοι που τουλάχιστον είναι γρήγορο... Κάτι σε στυλ oyster card όπως στην Αγγλία θα ήταν καλό ( έχεις μια κάρτα προπληρωμένη που την περνάς και σε χρεώνει ανάλογα με τη διαδρομή που κάνεις) για να μην πληρώνεις το ίδιο είτε κάνεις 2 στάσεις είτε 20 στάσεις όπως γίνεται τώρα... Βέβαια οι τιμές εισιτηρίων στην Αγγλία είναι πάνω από το θεό (μιλάμε για άλλο επίπεδο).... οπότε δε ξέρω αν θα πρέπει να τους μιμηθούμε...
defacer Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 άμα είσαι γεροδεμενος και μπορείς, δώσε κάνα σπρώξιμο στο ελεγκτή και βάλε το τρέξιμο, δεν νομίζω να σε πάρει στο κυνήγι Ωραίος ρε συ. Ωραίος. Γιατί όμως να μπει σε τέτοιο κόπο; Εγώ λέω αντί να τρέχει απλά να δείρει κάποιον άλλο επιβάτη και να του πάρει το εισιτήριο. 5
Miracle Worker Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Εμένα σε ένα φίλο μου, του είχαν ζητήσει να πάρει με το κινητό του κάποιον συγγενή που να επιβεβαιώσει την ταυτότητα του, αλλά δεν το έκανε. Έχω μία απορία για το θέμα της κράτησης από ελεγκτές ΜΜΜ, μιας και το ακούω συνέχεια σε τέτοιου είδους συζητήσεις. Εντάξει, το δέχομαι και εγώ ότι είναι παράνομο, αλλά ποια η διαφορά με οποιαδήποτε ιδιωτική επιχείρηση στην οποία αρνείσαι την καταβολή του αντιτίμου. Τι γίνεται αν δεν πληρώσω στο Mall και με μπουζουριάσουν οι φύλακες, το οποίο συμβαίνει. Τι γίνεται αν δεν πληρώσω σε ένα νυχτερινό μαγαζί και με μπουζουριάσουν (το λιγότερο) οι μπράβοι, το οποίο και αυτό συμβαίνει. Τι γίνεται γενικά σε οποιαδήποτε ιδιωτική επιχείρηση αν φύγω χωρίς να πληρώσω; Το κατανοώ ότι τα λεωφορεία είναι μία δημόσια επιχείρηση, αλλά μήπως στρουθοκαμηλίζουμε λίγο; 2
michael92 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Εμένα σε ένα φίλο μου, του είχαν ζητήσει να πάρει με το κινητό του κάποιον συγγενή που να επιβεβαιώσει την ταυτότητα του, αλλά δεν το έκανε. Έχω μία απορία για το θέμα της κράτησης από ελεγκτές ΜΜΜ, μιας και το ακούω συνέχεια σε τέτοιου είδους συζητήσεις. Εντάξει, το δέχομαι και εγώ ότι είναι παράνομο, αλλά ποια η διαφορά με οποιαδήποτε ιδιωτική επιχείρηση στην οποία αρνείσαι την καταβολή του αντιτίμου. Τι γίνεται αν δεν πληρώσω στο Mall και με μπουζουριάσουν οι φύλακες, το οποίο συμβαίνει. Τι γίνεται αν δεν πληρώσω σε ένα νυχτερινό μαγαζί και με μπουζουριάσουν (το λιγότερο) οι μπράβοι, το οποίο και αυτό συμβαίνει. Τι γίνεται γενικά σε οποιαδήποτε ιδιωτική επιχείρηση αν φύγω χωρίς να πληρώσω; Το κατανοώ ότι τα λεωφορεία είναι μία δημόσια επιχείρηση, αλλά μήπως στρουθοκαμηλίζουμε λίγο; Συμφωνώ, αλλά τα λεωφορεία είναι ΣΔΙΤ, όχι δημόσια.
Soulseeker Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Ρε παιδια πραγματικα δηλ. Ο νομος κακος ή καλος ειναι νομος. Φερθείτε μια φορα σοβαρα. Μπαίνεις παντα με εισiτηριο. Αν για καποιο λογο δεν εχεις ή το ξεχασες και σε πιασουν δεν κανεις ουτε μαγκιες ουτε τιποτα.Δεξου το προστημο και φυγε. Εξαλου και οι ελεγκτες ειναι πολυ πιο πιθανο αν δεν αρχησεις τις μαγκιες να σε αφησουν να φυγεις παρα να σου τα πριζουν. Δυο φορες την εχω πατησει και εγω ετσι.Την πρωτη βιαζομουνα και τους λεω "οκ δωστε μου προστημο αλλα αφηστε με να φυγω γιατι εχω δουλεια" μου εκαναν λιγο τον δυσκολο αλλα τελικα ουτε προστημο δεν μου εκοψαν. Την δεύτερη ειχα εισιτηριο μαζι αλλα δεν το ειχα χτυπησει. Τους εδειξα το εισιτηριο και οτι το ξεχασα να το χτυπησω δεν το δεχτηκαν μου τα ζαλησαν λιγο και μολις εφυγε ο πολυς κοσμος μου λενε οκ φυγε. 3
nicoc89 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 στα λεωφορεία δεν ειναι μπροστά οπως μπαίνεις το χτυπητήρι των εισιτηρίων ?Αν δεν έχεις εισιτήριο δεν έχει ο οδηγός να σου κόψει επιβαρυμένο ?(στην Πάτρα το επιβαρυμένο ειναι 1,5euro , όσο και το ολόκληρο)θα παίξτε ξύλο για 1-1,5 euro ? γιατί να στην πει ο καθένας και να στα πρήζει? τόσο αξίζει η ησυχία σαςμ αρέσει που το συζητάτε κιόλας για τις λύσεις που υπάρχουν , ενώ η ποιο απλή ειναι να έχεις εισιτήριο
Soulseeker Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 στα λεωφορεία δεν ειναι μπροστά οπως μπαίνεις το χτυπητήρι των εισιτηρίων ?Αν δεν έχεις εισιτήριο δεν έχει ο οδηγός να σου κόψει επιβαρυμένο ?(στην Πάτρα το επιβαρυμένο ειναι 1,5euro , όσο και το ολόκληρο) Οχι.
mylo Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 ερώτηση, αν μου κόψει κλήση και δε τη πληρώσω ποτέ τη γίνεται? πάει στην εφορία όπως της τροχαίας? ή ειναι όπως παλια που σου εκοβε κλήση η δημοτικη αστυνομια δεν τη πληρωνες ποτε και δε γινοταν τίποτα??
doctor_667 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Με είχαν πιάσει μια φορά πριν χρόνια στη Θεσσαλονίκη που έτρεξα να το προλάβω και δεν έβγαλα εισιτήριο από το περίπτερο. Ενώ είχα και ταυτότητα (ή πάσο) και τα λεφτά του προστίμου αρνήθηκα να τους δώσω το οτιδήποτε και μου είπαν να πάμε στο τμήμα όπου και συμφώνησα. Με το που κατεβήκαμε, μου είπαν να φύγω και να μην το ξανακάνω κλπ. Με λίγα λόγια, δύσκολα θα σε πάνε σε τμήμα ή θα φωνάξουν την αστυνομία. Απλά να ξέρεις τα δικαιώματα σου και να είσαι ψύχραιμος.
drake. Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 στα λεωφορεία δεν ειναι μπροστά οπως μπαίνεις το χτυπητήρι των εισιτηρίων ? Αν δεν έχεις εισιτήριο δεν έχει ο οδηγός να σου κόψει επιβαρυμένο ?(στην Πάτρα το επιβαρυμένο ειναι 1,5euro , όσο και το ολόκληρο) θα παίξτε ξύλο για 1-1,5 euro ? γιατί να στην πει ο καθένας και να στα πρήζει? τόσο αξίζει η ησυχία σας μ αρέσει που το συζητάτε κιόλας για τις λύσεις που υπάρχουν , ενώ η ποιο απλή ειναι να έχεις εισιτήριο Το εισιτήριο μετά τις αλλαγές που κάνανε κοστίζει 0,60 το μειωμένο,και 1,20 το κανονικό και αν σε πιάσουν χωρίς εισιτήριο πρέπει να πληρώσεις πρόστιμο 60 φορες,0,60=36 E. 1,20=72 E. πάντως εμενα μια φορα με τι μηνιαία κάρτα την κοιτούσε και μου λέει σε μια φάση δώσε και ταυτότητα ,τον άρχισα στο κράξιμο και έφυγε
nicoc89 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Οχι. στην Πάτρα έτσι ειναι Το εισιτήριο μετά τις αλλαγές που κάνανε κοστίζει 0,60 το μειωμένο,και 1,20 το κανονικό και αν σε πιάσουν χωρίς εισιτήριο πρέπει να πληρώσεις πρόστιμο 60 φορες,0,60=36 E. 1,20=72 E. πάντως εμενα μια φορα με τι μηνιαία κάρτα την κοιτούσε και μου λέει σε μια φάση δώσε και ταυτότητα ,τον άρχισα στο κράξιμο και έφυγε στην Πάτρα έχει 1,50 και το μισό 0,75
simaras Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δεν υπαρχει προκοπη ουτε προκειται να υπαρξει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα