Προς το περιεχόμενο

Flash di622 vs di700


kisto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα! ενδιαφέρομαι να πάρω προσεχως ενα flash και επειτα απο ολες αυτες τις θετικές κριτικες για το di622 τελικα διαπιστώνω πως αυτη την περίοδο κυκλοφορή στην αγορα το di700 τι γνωμη εχετε?? το εχει χρησιμοποιηση καποιος?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γενική χρήση! για πορτρετρα- κλειστούς χωρους, εξωτερικούς χώρους... ερασιτεχνική χρήση και να μπορω να έχω αφενως καλες αυτοματοποιημένες ρυθμίσεις, αφετερου να δινει περιθώριο πειραματισμών με manual ρυθμισεις!

αυτο που δεν εχω καταλαβει για το 700 είναι αν εχει wirless και το δουλεύει μόνο ως δεύτερο? η αν εχει commander οπως το sb700?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To di622 το έχω δεν ειναι και οτι καλύτερο για manual strobist καταστάσεις. Δεν μπορείς να zoomάρεις manual με το flash , μονο on camera me ttl , επίσης οι ρυθμίσεις του δεν ειναι οτι καλύτερο., Ειναι ενα απλό καλό ttl flash για ερασιτεχνική χρήση...

 

Το di700 δεν το έχω δουλέψει , πιστευω θα ειναι καλύτερο αλλα θα σου έλεγα ή να πάς σε Yognuo Flash για manual καταστάσεις ή να πάρεις του original κατασκευαστή canon-nikon για ttl καθώς ειναι πολυ πιο αξιόπιστα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...