Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, μετά από εγκατάσταση εφαρμογής για έλεγχο δικαιωμάτων πρόσβασης διαφόρων εφαρμογών, όχι μόνο δεν έγινε το παραπάνω, αλλά μετά από συνεχείς επανεκινησεις του κινητού καταλήξαμε σε wipe out και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Το μόνο που με παρηγορουσε ήταν το backup που είχα κάνει των πάντων μέσω της εφαρμογης Titanium backup.

Προς έκπληξη μου όμως είδα ότι πολλά λειπαν. Φωτογραφίες, μηνύματα, s notes, και εγγραφές φωνής. Προσπάθησα μέσω της μαζικής ενέργειας επαναφορας αλλά τίποτα για τα παραπάνω.

Προσπαθώντας όμως μέσω μεμονωμενης επαναφορας για φωτογραφίες (εφαρμογή Συλλογή) διαπίστωσα ότι είχαν επανέλθει όλες. Κάνω επανεκκίνηση μήπως επηρεαστουν και τα υπόλοιπα, αλλά τπτ. Το περίεργο όμως είναι ότι ξαναχαθηκαν οι φωτογραφίες.

Μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του και να μου πει αν μπορώ να επαναφέρω κάτι από τα παραπάνω;

• Moderators
Δημοσ.

Παρεμπιπτοντως μεσω xposed εγκατεστησες την εφαρμογη που ελεγες? Ποια εφαρμογη ηταν?

Το titanium ειναι για μπακαπ εφαρμογων δεν εχω διαβασει για χρηση του ως μεσο μπακαπ φωτογραφιων. Απο κει και περα τα sms γινονται backup μεσω του προγραμματος σε xml (το εχει στα settings) και τα επαναφερει μια χαρα αν κανεις restore απο κει. Για τις εγγραφες φωνης ισχυει ο,τι και για τις φωτο.

Δημοσ.

Όχι δεν έγινε μέσω του xposed και δυστυχώς δεν θυμάμαι πως λέγεται η εφαρμογή, είχε πάντως 3 γράμματα σε γαλάζιο φόντο. Το Titanium υποτίθεται ότι αποθηκεύει σε xml αρχείο μηνύματα και επαφές αλλά δεν κατάφερα να κάνω επαναφορά. Όσο για τις φώτο δεν γνώριζα ότι δεν ήταν στα πλαίσια των δυνατοτήτων του

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...