buffos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Όπως ανέφερα και στο άρθρο για το Google Fit, εκείνο είναι η αρχή. Πριν το κοκοράκι λαλήσει 3 φορές, η Google μας "ανακοινώνει" τα σχέδια για το μετά. Μακάρι να βγει ένα τέτοιο μικρο-χαπάκι, που να μαζεύει πληροφορίες για τις διακυμάνσεις πολλών τιμών διαφόρων πρωτεινών (και όχι μόνο) και να τις αναφέρει σε μια εφαρμογή. Real-time personal lab data. Από εκεί η συλλογή δεδομένων είναι σίγουρο ότι θα επιταχύνει 10000000% την θεραπεία ασθενειών, αφού τεράστιο ρόλο, πέρα από την τύχη, είναι η συσχέτιση των στατιστικών δεδομένων. Ιατρική και στατιστική πάνε χέρι χέρι...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Καλά .... Ας βρούνε πρώτα θεραπεία κατά του καρκίνου και ας τα αφήσουν αυτά με την πρόληψη .... Η "θεραπεία" του Καρκίνου είναι η πρόληψη αγαπητέ. Με μια έγκαιρη διάγνωση πλεον σε πολλές περιπτώσεις ο καρκίνος αντιμετωπίζεται σαν μια χρόνια νόσος και ο "ασθενής" ζει μια φυσιολογική ζωή. Μην περιμένετε θαύματα. 1
nikosgalis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Να κσι ενα έργο της google που βλεπω με συμπάθεια. Ειναι τοσο μεγάλο το στοίχημα που δεν με νοιάζει η εκμετάλλευση του απο την Google. Sent from my iPhone using Insomnia
tarantules Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 -Γιατρός Google: Κύριε Παπαδόπουλε δυστυχώς έχω κάποια δυσάρεστα νέα να σας ανακοινώσω... -Παπαδόπουλος: Τι συμβαίνει γιατρέ; -Γιατρός Google: Το χάπι που σας τοποθετήσαμε ανίχνευσε οτι έχετε μόνο μια εβδομάδα ζωής ακόμα... -Παπαδόπουλος: Ω θεέ μου! μόνο μια εβδομάδα! -Γιατρός Google: Δυστυχώς τα δυσάρεστα δεν σταματάνε εδώ.... -Παπαδόπουλος: Δηλαδή γιατρέ μου; -Γιατρός Google: Να....Σας ψάχνουμε από την προηγούμενη εβδομάδα για να σας το ανακοινώσουμε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα