Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Χαιρετω το εδω κομματι του φορουμ! Θα μπω απευθειας στο θεμα! εχω μια οθονη Acer M230HM 23" η οποια τις τελευταιες μερες μου κανει κατι περιεργα! Στο ξφανικο σβηνει και νεκρωνει τελειως! Αναβοσβηνει το λαμπακι το power αλλα δεν κανει τιποτα οσο και να το παταω! Πρεπει να την βγαλω απο το ρευμα και να την ξανα βαλω για να ξεκολλησει ΑΛΛΑ ειτε θα δουλεψει με την πρωτη ειτε θα πρεπει να το κανω καμια 10αρια φορες! Δοκιμασα αλλη θυρα HDMI τα ιδια, επισης δοκιμασα να την βαλω σαν τηλεοραση και ενω επαιζε κανονικα το καναλι ειχε νεκρωσει και δεν δεχοταν ουτε εντολες απο το τηλεκοντρολ ουτε απο το παουερ! Καμια ιδεα τι παιζει? παω για καινουρια η σωζεται?
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 γιατι? δεν φταιει αυτο! οταν λεω κολλαει η οθονη δεν δουλευει ουτε καν το κουμπι της οθονης (on/off)
dobro Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 τροφοδοτικο της οθονης......καμενοι πυκνωτες.....φθηνοδουλεια....ψαξε να δεις στο youtube
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 το τροφοδοτικο ειναι οκ! για πυκνωτες φανταστηκα και εγω αλλα βαριεμαι να την ανοιξω! σημερα μου εκανε το κουλο να ειναι ανοιχτο και να δειχνει κανονικα το σημα απο τον υπολογιστη αλλα ειχε κολλησει το σημα HDMI που δειχνει για λιγο στην αρχη οταν ανοιγει και επισης δεν εκλεινε απο το κουμπΙ!
Mitzelos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 ε αμα βαριεσαι τοτε καλα να παθεις τι να σου πω.σου λεει το παιδι ειναι πυκνωτες σεβασου το
coolerman Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δώσε την σε τεχνικό που δεν βαριέται τότε να την κοιτάξει!
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 αυτο το κομπλεξ στην ελλαδα... δεν ειναι οι πυκνωτες. Την ανοιξα και ειναι ολα κομπλε.. Οποτε καπου αλλου ειναι το προβλημα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα