Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια προσφατα νοικιασα ενα σπιτι κοντα μου και σκεφτομουν για ιντερνετ. Ξεχασα να την ρωτησω στην αρχη και ηταν μεγαλο λαθος απο μερους μου αν υπαρχει ιντερνετ στο σπιτι. Λοιπον λογικα αυτη στον πανω οροφο εχει ΟΤΕ τηλεφωνο,κατω που μενω εγω δεν εχει τηλεφωνο αλλα εχει ετοιμη τραβηγμενη μπριζα τηλεφωνου που αμα βαλω και σπλιτερ μπαινει και το ρουτερ.Το θεμα ειναι ομως για μενα αν χρειαζεται να φερω συνεργειο ΟΤΕ για να μου κανουν Ενεργοποιηση γραμμης και να μου δωσουν αριθμο τηλεφωνου? η μπορω απλα να παρω τηλεφωνο και να διαλεξω ενα πακετο τηλεφωνιας και ιντερνετ και να μου γινει ενεργοποιηση χωρις το συνεργειο.? Επισης σκεφτομουν για HOL, αλλα δεν ξερω αμα θελει παλι πρωτα συνεργειο ΟΤΕ και μετα να παω στην ΗΟL η να παρω κατευθειαν την HOL τηλεφωνο να μου περασει δικο τησ αριθμο με την μια.? Επισης φοβαμαι μηπως η γραμμη ειναι επεκταση απο πανω και με το να βαλω HOL  εγω μπαινει και εκεινης HOL και γινεται ενα μπερδεμα. Μηπως μπορειτε να βοηθησεται?

Δημοσ.

Ρώτα τη να δούμε τι παίζει με την πρίζα σου και τα ξαναλέμε (αν δε βαριέσαι να κάνεις δοκιμές με τηλεφωνικές συσκευές, router κτλ.).

Δημοσ.

αν τα σπιτια χωριστα, δεν εχεις προβλημα. Και επεκταση να ειναι, χωριζονται ευκολα.

Θα το κανει ο τεχνικος που θα ερθει να σε συνδεσει.

Οτι παροχο και να επιλεξεις, ο ΟΤΕ θα ερθει εξω απο το σπιτι να τερματισει την γραμμη.

Μετα θα ερθει ο τεχνικος του παροχου να συνδεσει το σπιτι.(εκτος αν βαλεις ΟΤΕ, ο τεχνικος θα συνδεσει

και το σπιτι σου την ιδια μερα).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...