Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας!

Θέλω να πάρω SSD και είμαι ανάμεσα σε αυτούς τους τρεις:

• OCZ Vector 150 240GB
  • Corsair Force Series GS 240GB
  • Crucial M550 256GB

Είχα βάλει στο παλιό μου μηχάνημα έναν OCZ Agility 3 120GB και έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος.

Τώρα θα πήγαινα στον vector αλλά είδα και τους άλλους δύο και το σκέφτομαι.

Δεν έχω πρόβλημα με την τιμή.

Σε πρώτη ματιά φαίνεται καλός ο Crucial αλλά έχω και την άριστη εμπειρία από την OCZ.

Το θέμα που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι η αξιοπιστία και μετά έρχονται οι ταχύτητες κτλ. Μην πάρω κάποιον και σε 5-6 μήνες τα φτύσει.

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.

Αξιοπιστία εχουν όλοι οι δίσκοι τώρα ειναι ανάλογα που θα πέσεις αν δεν θέλεις να δείς κατι σε samsung θα έλεγα και εγώ τον crucial

Δημοσ.

Αμέσως μετά τον OCZ έλεγα για Samsung αλλά είδα κάτι προβληματάκια που είχαν ανακοινωθεί τελευταία και το άφησα.

Είδα ότι βγάλανε ένα fix αλλά και πάλι δεν μου πάει να τον πάρω.

Δημοσ.

Τα προβλήματα ειναι για τον samsung evo 840 τα οποία διορθώθηκαν με το πρόσφατο firmware απο εκει και πέρα μπορείς να δεις και στην καινούργια σειρά 850

Δημοσ.

Σωστά, δεν είχα σκεφτεί την σειρά 850. Κάτι άλλο που μου αρέσει στην OCZ και την Corsair και ξέχασα να το αναφέρω, είναι η εξυπηρέτησή τους. Έχει τύχει να στείλω και στις δυο εταιρείες ελαττωματικά προϊόντα και ήταν ταχύτατες στην αντικατάσταση.

Επειδή μάλλον για crucial το βλέπω, υπάρχει προσωπική εμπειρία ή γνωρίζετε γενικά για το service της?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...