Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω παντως στα νιατα μου ετρεχα pentium 3 και 512 ram με windows 7. Μαλιστα το ειχα για gaming! Και που να δεις οταν διπλασια την μνημη και πηγα στο 1gb, ειχα τρελαθει :P

Και εγώ με το τρίκυκλο του ξάδερφο μου, μπορώ να κάνω βόλτα, γίνετε, ούτε βολικό δεν είναι, ούτε αποτελεσματικό όμως...

http://windows.microsoft.com/el-gr/windows7/products/system-requirements

δες και το Link, γιατί τρολλάρις αρκετά.

Επεξ/σία από Antonis_V
Δημοσ.

Και εγώ με το τρίκυκλο του ξάδερφο μου, μπορώ να κάνω βόλτα, γίνετε, ούτε βολικό δεν είναι, ούτε αποτελεσματικό όμως...

http://windows.microsoft.com/el-gr/windows7/products/system-requirements

δες και το Link, γιατί τρολλάρις αρκετά.

??? Tι ακριβως λεει το link και με βγαζει λαθος? Και που ακριβως trollaro? Και btw μια χαρα αποτελεσματικο ηταν, εδω σου λεω το ειχα για gaming το μηχανημα

http://support.apple.com/en-us/HT201475

Συγκρινε τα με αυτα, και πες μου, σοβαρολογεις? Το ενα ζηταει επεξεργαστη του 2000!!! (pentium 3 @ 1.0ghz) και το αλλο core 2 duo του 2007. 

Kαι το αστειο βεβαια ειναι οτι τα windows 7 τρεχουν μια χαρα και με μικροτερα specs απο τα minimum requirements (μια βολτα στο google θα σε πεισει) ενω αντιθετα, το yosemite δεν τρεχει ικανοποιητικα ουτε καν στα ιδια τα minimum requirements του ( μια βολτα στο apple support θα σε πεισει). So, μηπως trollaris εσυ?

PS1. Χωρια που κλασσικα οπως παντα, τα μισα features λοιπουν απο τα μοντελα που ειναι στα minimum requirements!! Κλασσικη apple με την τουμπανο υποστηριξη και τα ελαφρια λειτουργικα. Απτην αλλη ενα PC του 2000 τρεχει τα 7αρια με τα ιδια ακριβως features με οποιοδηποτε αλλο μηχανημα

Δημοσ.

??? Tι ακριβως λεει το link και με βγαζει λαθος? Και που ακριβως trollaro? Και btw μια χαρα αποτελεσματικο ηταν, εδω σου λεω το ειχα για gaming το μηχανημα

http://support.apple.com/en-us/HT201475

Συγκρινε τα με αυτα, και πες μου, σοβαρολογεις? Το ενα ζηταει επεξεργαστη του 2000!!! (pentium 3 @ 1.0ghz) και το αλλο core 2 duo του 2007. 

Kαι το αστειο βεβαια ειναι οτι τα windows 7 τρεχουν μια χαρα και με μικροτερα specs απο τα minimum requirements (μια βολτα στο google θα σε πεισει) ενω αντιθετα, το yosemite δεν τρεχει ικανοποιητικα ουτε καν στα ιδια τα minimum requirements του ( μια βολτα στο apple support θα σε πεισει). So, μηπως trollaris εσυ?

PS1. Χωρια που κλασσικα οπως παντα, τα μισα features λοιπουν απο τα μοντελα που ειναι στα minimum requirements!! Κλασσικη apple με την τουμπανο υποστηριξη και τα ελαφρια λειτουργικα. Απτην αλλη ενα PC του 2000 τρεχει τα 7αρια με τα ιδια ακριβως features με οποιοδηποτε αλλο μηχανημα

Τελευταίο, γιατί ελπίζω πάντα στο καλύτερο...

Έτρεχες, Pentium 3 με 512 MB RAM, ΜΕ Windows 7, και Gaming? Και μια χαρά αποτελεσματικό; 

Δημοσ.

Τελευταίο, γιατί ελπίζω πάντα στο καλύτερο...

Έτρεχες, Pentium 3 με 512 MB RAM, ΜΕ Windows 7, και Gaming? Και μια χαρά αποτελεσματικό; 

Δουλευε, αν αυτο με ρωτας. Προφανως οταν ανοιγα game επρεπε να κλεισω τον browser (αλλιως γινοτανε κολαση λογω της ram), αλλα λογικο δεν ειναι? Οταν μαλιστα αναβαθμισα σε 1 gb ram ετριβα τα ματια μου. Ξερω, αν εχεις osX σου φαινεται ασυληπτο κατι τετοιο, σε καταλαβαινω. Ειναι βαρυ το osΧ, γιαυτο μη πιστευεις αυτα που διαβαζεις περι "ενοποιηση hw / sw, λειτουργικο που πεταει κλπα". Σαφως οποιοδηποτε λειοτυργικο θα πεταει αν το βαλεις σε τουμπανο PC

Δημοσ.

Δουλευε, αν αυτο με ρωτας. Προφανως οταν ανοιγα game επρεπε να κλεισω τον browser (αλλιως γινοτανε κολαση λογω της ram), αλλα λογικο δεν ειναι? Οταν μαλιστα αναβαθμισα σε 1 gb ram ετριβα τα ματια μου. Ξερω, αν εχεις osX σου φαινεται ασυληπτο κατι τετοιο, σε καταλαβαινω. Ειναι βαρυ το osΧ, γιαυτο μη πιστευεις αυτα που διαβαζεις περι "ενοποιηση hw / sw, λειτουργικο που πεταει κλπα". Σαφως οποιοδηποτε λειοτυργικο θα πεταει αν το βαλεις σε τουμπανο PC

Και εγώ σου είπα, ακριβός το ίδιο. Με το τρίκυκλο του ξαδέρφου μου, μπορώ να κόβω βόλτες. Δεν το συγκρίνω όμως ούτε με ποδήλατο, ούτε με μηχανάκι.

Δουλεύω και με OS X, και με WIN (από 95 και μετά τα είχα όλα). Ξέρω τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε συστήματος. Και το Αρχικό POST που σχολίασες, περιγράφει αρκετά αυτά που βλέπω και εγώ. 

Αμφιβάλω αν ασχολήθηκες ποτέ με MAC. Αλλά διάβασες σε φόρουμ, και ξέρεις;

Δημοσ.

Και εγώ σου είπα, ακριβός το ίδιο. Με το τρίκυκλο του ξαδέρφου μου, μπορώ να κόβω βόλτες. Δεν το συγκρίνω όμως ούτε με ποδήλατο, ούτε με μηχανάκι.

Δουλεύω και με OS X, και με WIN (από 95 και μετά τα είχα όλα). Ξέρω τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε συστήματος. Και το Αρχικό POST που σχολίασες, περιγράφει αρκετά αυτά που βλέπω και εγώ. 

Αμφιβάλω αν ασχολήθηκες ποτέ με MAC. Αλλά διάβασες σε φόρουμ, και ξέρεις;

Mε το τρικυκλο της Apple ομως ΔΕΝ μπορεις να κοβεις βολτες, γιατι δεν παιρνει μπρος, γιατι ειναι πανβαρο. Αυτη ειναι η διαφορα win και os X. Το ενα το βαζεις σε τρικυκλο και σε παει βολτα, το αλλο το βαζεις σε τρικυκλο και το περνεις στην πλατη να το πας εσυ βολτα. Τωρα αν εσυ επιμενεις οτι το τρικυκλο που δνε παιρνει μπρος ειναι πιο ελαφρυ απτο τρικυκλο με το οποιο κοβεις βολτες, τι να πω. Δεν μπορω να ασχοληθω αλλο

Οσο για το post που περιγραφει αυτα που βλεπεςι και εσυ, τι ακριβως βλεπεις? Οτι ειναι πιο ελαφρυ το osΧ? Οτι εχει κλεισει η ψαλιδα στο gaming? Οτι ειναι καλυτερο για επαγγελματικες εφαρμογες (εδω γελανε και τα πτωματα)? Οτι εχει πολλαπλα layers ασφαλειας το σουρωτηρι το ιδιο? Τι απο ολα αυτα βλεπεις και εσυ???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...