Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ καλη η πολιτικη τους για τα fake accounts αν και μεταξυ μας πρεπει να ειναι καποιος καθυστερημενος για να μην καταλαβει ποιο ειναι πραγματικο και πιο ψευτικο . Ετσι προστατευουν την εγκυροτητα του fb και ταυτοχρονα διασφαλιζουν πως δεν θα γινει κοινος τοπος για περιθωριακους αντικοινωνικους και ανωμαλους.

Εαν καποιος δεν συμφωνει με την πολιτικη και τον τροπο λειτουργιας του fb δεν ασχολειται ειναι πολυ απλο .

Sent from my ipad4 using Insomnia

Εγκυρότητα του FB; Εγκυρότητα; Χαχαχαχαχα, να σαι καλά ρε φίλε μου έφτιαξες τη μέρα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλα εχουν πολυ πλακα οσοι ασχολουνται με οσους δεν συμφωνουν με το facebook. Εχω βαρεθει να διαβαζω για "ζηλιαρηδες" και το κλασικο πια "haters will hate".
Τα λεφτα μας εχουμε βαλει στο facebook, προκειμενου να αυγατισουν οσο περισσοτερο γινεται δεν μας νοιαζει ουτε τα προσωπικα δεδομενα, ουτε το μαστιγωμα στους υπαλληλους. Το κερδος ειναι ο θεος μας. Οποιος δεν συμφωνει ειναι αριστερουλης και μιζερος, στα συσιτια λοιπον.

• Like 2
Δημοσ.

Ενα μεγαλο μπραβο σε μια απο τις επικερδεστερες επιχειρησεις στον πλανητη. Στην Ελλαδα οποιος παραγει πλουτο τον φθονουμε και το παιζουμε αντιδραστικουλιδες.

Για να λέμε του λόγου το αληθές το Facebook δεν παράγει πλούτο παρά μόνο για την ίδια την εταιρία. Προσωπικά πιστεύω οτι η μεγαλύτερη φούσκα απο τα τέλη του 90 με την γνωστή φούσκα των Dot.com είναι τα Social Media.

Πρωτόμπήκα στο Facebook το 2008 για να βρώ παλαιούς φίλους και συμμαθητές μιας και έχω φύγει στο εξωτερικό εδώ και 20 χρόνια. Έδω και 2 χρόνια που το Facebook μπήκε στο χρηματιστήριο και έγινε "κολοσσός" μας έχουν πήξει στις διαφημίσεις και το 80% των posts που βλέπω τώρα ποιά είναι Videakia με γάτες και Likes σε διάφορα διαδικτιακά posts. Ο Κόσμος έχει αρχίσει να το βαριέται.

Τα τελευταία χρόνια που πηγαινοερχόμουν απο την Νέα Υόρκη με ΜΜΜ είχα βαρεθεί να βλέπω επαγγελματίες των 50+ με το μαλλί να γκριζάρει στην διπλανή θέση του λεωφορείου να βλέπουν Seflies απο κοπελίτσες και κυράτσες των 40+ χωρισμένες να βάζουν ξέκολες φώτο. Το Facebook έχει καταντήσει το έρμαιο των ιδονοβλεψιων και των παιδόφιλων.

Πώς είναι δυνατόν μια εταιρία να κοστολογείται 150 φορές τα κέρδη της; Πώς είναι δυνατόν να θεωρήται μεγγαλύτερη απο την CISCO που έχει πάνω απο το 80% των υποδομών στο Internet.

Αντίθετα εταιρίες σαν την Google έχουν δημιουργήσει δικά τους Gadgets - Mobile OS και καινούργιες τεχνολογίες.

Τα ποιο τρανταχτά παραδείγματα απο σκάρτες επενδύσεις που έκανε το Facebook ήταν το Occulus Rift και το What's Up.

Μόλις έρθει η επόμενη παγκόσμια κρίση το Facebook είναι τελειωμένο.

Δημοσ.

Πολυ καλη η πολιτικη τους για τα fake accounts αν και μεταξυ μας πρεπει να ειναι καποιος καθυστερημενος για να μην καταλαβει ποιο ειναι πραγματικο και πιο ψευτικο . Ετσι προστατευουν την εγκυροτητα του fb και ταυτοχρονα διασφαλιζουν πως δεν θα γινει κοινος τοπος για περιθωριακους αντικοινωνικους και ανωμαλους.

Εαν καποιος δεν συμφωνει με την πολιτικη και τον τροπο λειτουργιας του fb δεν ασχολειται ειναι πολυ απλο .

Sent from my ipad4 using Insomnia

Sorry αλλά είσαι πολύ γελασμένος αν νομίζεις οτι κάποιος αντικοινωνικός-ανώμαλος-περιθωριοποιημένος θα μπλοκαριστεί από το facebook και θα εμποδιστεί η δράση του επειδή θα φαίνονται στο προφίλ του διάφορα πράγματα ή στοιχεία. Αν θέλει κάποιος μπορεί να τα κρύψει όλα και να μοιάζει κυριλέ και κάτσε εσύ σαν facebook με ειδικούς αλγόρυθμους και doctorate programmers να ψάχνεις να βρείς βιαστές παιδόφιλους ληστές ανώμαλους και το κακό συναπάτημα. Όσο για την εγκυρότητα, απλά γελάμε. Προσωπικά το μόνο θετικό στοιχείο που θεωρώ οτι έχει το fb για την εγκυρότητα είναι ο έλεγχος-ταυτοποίηση με ειδική σήμανση για τις σελίδες γνωστών και διάσημων ατόμων που πλέον δεν θα μπορεί ο κάθε τυχάρπαστος να ανοίγει σελίδες και να το παίζει οτι είναι ο ίδιος πίσω από την μύτη του καθενός.

Ενα μεγαλο μπραβο σε μια απο τις επικερδεστερες επιχειρησεις στον πλανητη. Στην Ελλαδα οποιος παραγει πλουτο τον φθονουμε και το παιζουμε αντιδραστικουλιδες.

Η πλειοψηφία όσων παράγουν πλούτο το καταφέρνουν παρανομώντας και φοροδιαφεύγοντας οπότε τα περί φθόνου μου ακούγονται βερεσέ. Στις προηγμένες και πολιτισμένες χώρες του δυτικού κόσμου με κάτι τέτοια κόβουν κόλους οι αρχές, αλλά εδώ..... πέρα βρέχει, οι κλασσικές θεωρίες των άκρων θα καραδοκούν, ή θα είμαστε οι καπιταλοφιλελέ ή οι αναρχικοί αντιδραστικούληδες. Δεν υπάρχει ψύγμα λογικής πλέον.

Δημοσ.

Τα ποιο τρανταχτά παραδείγματα απο σκάρτες επενδύσεις που έκανε το Facebook ήταν το Occulus Rift και το What's Up.

Το oculus rift δε το λες και σκάρτη επένδυση.
Πώς έβγαλες αυτό το συμπέρασμα ; :huh:

Δημοσ.

εγω παντως εσβησα τον λογαριασμο μου απο το FACEBOOK

μολις ακουσα την αγαπητη ΛΟΥΚΑ  να φωναζει οτι το FACEBOOK ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ και

ΦΩΝΑΞΑ ΕΝΑ ΠΑΠΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΓΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ

ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟN ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ MOY   εβαλα και μια παναγιτσα για wallpaper θεος φυλαξει.

ΑΜΗΝ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...