Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

i) Το ποσό που διαθέτουμε:1500 ευρω

ii) Tη χρήση του υπολογιστή (αναφέρετε επίσης αν θα ασχοληθείτε με το mining ή όχι : http://www.insomnia....-για-αρχάριους/  )

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν:

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης?Οχι έχω την http://www.skroutz.gr/s/1748599/Samsung-T27B300EW.html

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?Όχι

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση)

Από διαφορά καταστήματα. Αιγάλεω

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

θα το στήσω ο ίδιος

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο?

όχι

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού 

το σκέφτομαι ακόμα

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας  στο μέλλον μπορεί

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού

μελλοντικά μπορεί

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα:

έναν σκληρό δίσκο western digital caviar blue 500 gb 32mb cache

Δημοσ.

Φαντάρος πήγες?

Link.png Site: θεμα 1:

Link.png Site: θεμα 2:

Link.png Site: θεμα 3:

Παρε και μια σύνθεση ΥΓ.To psu βγήκε λίγο ακριβούτσικα αλλα θα βοηθήσει σε μελλοντικό sli αν δεν σε βοηθήσει στο maxed out η μια κάρτα.Μην ξεχάσεις να ποστάρεις το build στο Link.png Site: δειξε το κουτι σας

Link.png Site: ΣΥΝΘΕΣΗ

Δημοσ.

Γιατί όχι το EVGA G2?? 10 χρόνια εγγύηση 750W και 40€ λιγότερα.. Επίσης εγώ θα πρότεινα μια καλή αερόψυξη όπως Dark Rock 3 ή μιά Cryorig Ultimate ή κάτι σε Noctua όπως και κάτι ποιοτικότερο σε κουτάκι γιατί σε 1500€ δεν μπαίνει κουτί των 60€

1NbIK0U.png

Και καρτούλα εδώ.. http://www.skroutz.gr/s/5536124/Gigabyte-GeForce-GTX980-4GB-Gaming-GV-N980G1-GAMING-4GD.html    Σύνολο 1492€

Είπε οτί θέλει gaming οπότε i7 είναι σπατάλη όπως και πάνω από 8 GB..

• Like 2
Δημοσ.

Θα χαραμίστει τέτοιο σύστημα με αυτήν την οθόνη.

τι οθόνη προτείνεις?

λοιπον έχω καταλήξει στα παρακάτω μετά από ψαξιμό

cpu: intel core i5 4690k

m/b:asrock z97 extreme 4 retail

psu:evga supernova g2 750w

gpu: sapphire 290 tri-x η gigabyte 290

ψυξτρα: εδω εχω δει την θεμις , θεμις εvo και ereboss και εχω χαθει,

ssd: samsung 850 pro η crusial 256gb?

κουτι: phanteks enthoo pro αν και απο θεμα εμφανισης δεν με τρελαινει βλεπω παντου θετικα σχολια

ram:g skill 1866 η οτι αλλο καλυτερο προτεινεται

Δημοσ.

τι οθόνη προτείνεις?

λοιπον έχω καταλήξει στα παρακάτω μετά από ψαξιμό

cpu: intel core i5 4690k

m/b:asrock z97 extreme 4 retail

psu:evga supernova g2 750w

gpu: sapphire 290 tri-x η gigabyte 290

ψυξτρα: εδω εχω δει την θεμις , θεμις εvo και ereboss και εχω χαθει,

ssd: samsung 850 pro η crusial 256gb?

κουτι: phanteks enthoo pro αν και απο θεμα εμφανισης δεν με τρελαινει βλεπω παντου θετικα σχολια

ram:g skill 1866 η οτι αλλο καλυτερο προτεινεται

Μακαρι να εχεις καταληξει επιτελους σε αυτο γιατι αλλο topic δεν θα το αντεξω να ξαναδω.

• Like 1
Δημοσ.

Η nvidia 980 αξίζει για τόσα χρήματα;

Δεν είναι πιο value for money η 290x που είναι στα μισά σχεδόν χρήματα και με επιδόσεις λίγο χαμηλότερες;

Δημοσ.

Η nvidia 980 αξίζει για τόσα χρήματα;

Δεν είναι πιο value for money η 290x που είναι στα μισά σχεδόν χρήματα και με επιδόσεις λίγο χαμηλότερες;

Προφανως και δεν αξιζει η 980.

Δημοσ.

Προφανως και δεν αξιζει η 980.

200 ευρώ διαφορά έχει και έβαλα αυτή γιατί είπε πως θέλει το καλύτερο..(Έστω και με μικρή διαφορά).. Εγώ πάντως στην θέση του θα έπαιρνα την 290x και μια Dell Ultrasharp να την χαζεύω...

Δημοσ.

200 ευρώ διαφορά έχει και έβαλα αυτή γιατί είπε πως θέλει το καλύτερο..(Έστω και με μικρή διαφορά).. Εγώ πάντως στην θέση του θα έπαιρνα την 290x και μια Dell Ultrasharp να την χαζεύω...

Και παλι το καλυτερο στα χρηματα αυτα δεν ειναι η 980 αλλα Sli 970 :).

Δημοσ.

Και παλι το καλυτερο στα χρηματα αυτα δεν ειναι η 980 αλλα Sli 970 :).

970 sli είναι περίπου 800€.. Δεν νομίζω πως είναι τα ίδια χρήματα με τα ~600 της 980... Τέλος πάντων.. Ο TS θα αποφασίσει τι προτιμάει αν τελικά αγοραστεί το σύστημα..

Δημοσ.

970 sli είναι περίπου 800€.. Δεν νομίζω πως είναι τα ίδια χρήματα με τα ~600 της 980... Τέλος πάντων.. Ο TS θα αποφασίσει τι προτιμάει αν τελικά αγοραστεί το σύστημα..

Ναι μεν κοστιζουν 730ευρω αυτη την στιγμη(κυριως λογω της τσιμπημενης τιμης της 970 στην Ελλαδα,στο εξωτερικο παιζει στα 320 με 330 αρα βγαινει οσο και η 980 των 630ευρω) αλλα σε επιδοσεις ειναι παρα πολυ μπροστα σε σχεση με την 980. Αλλα στην τελικη ειναι οπως το λες στο τελος.

Δημοσ.

Ναι μεν κοστιζουν 730ευρω αυτη την στιγμη(κυριως λογω της τσιμπημενης τιμης της 970 στην Ελλαδα,στο εξωτερικο παιζει στα 320 με 330 αρα βγαινει οσο και η 980 των 630ευρω) αλλα σε επιδοσεις ειναι παρα πολυ μπροστα σε σχεση με την 980. Αλλα στην τελικη ειναι οπως το λες στο τελος.

Δυστυχώς παίζουμε με τιμές Ελλάδος.. Αλλιώς το σύστημα αυτό θα έβγαινει πολύυυ πιο φθηνά... Και λογικό είναι αυτό που λές μια και η διαφορά τους δεν είναι πάνω από 10fps (τουλάχιστον σε benchmarks) οπότε ναι συμφέρει άσχημα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...