copydisk Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Έχω 3play + τα κανάλια cinema και πρόκειται να μεταφέρω σε άλλο πάροχο την σύνδεση του internet και το τηλέφωνο. Ξέρει κάποιος εάν θα διακοπή τελείως η nova αυτόματα μετά την μεταφορά ή πρέπει να κάνω κάποια κίνηση εγώ; Υπόψιν δεν δεσμεύομαι από κάποιο συμβόλαιο για καμιά υπηρεσία
makfil Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Το μόνο που θα έκανα (και έχω κάνει στο παρελθόν) θα ήταν να τους τηλεφωνήσω και να επιβεβαιώσω ότι δεν έχω καμία εκκρεμότητα για να κάνω αυτή τη φορητότητα .
Limerik Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Στείλε τους στην εξυπηρέτηση πελατών https://www.facebook.com/Forthnet/app_482802375174799για να σε πάρουν τηλέφωνο και να ξέρεις τι θα κάνεις
copydisk Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Τελικά αναγκάστηκα να τους πάρω. Οι θεοί δεν μου γράφανε πουθενά τον αριθμό βρόχου (που είναι απαραίτητος πια ώστε να αποφευχθούν οι παράνομες "φορητότητες") και έτσι μιας και τους πήρα τους ρώτησα και για αυτό και μου λέει μια κοπελίτσα ότι δεν δεσμεύομαι και δεν χρειάζεται να κάνω κάτι. Κρατάω μια πισινή βέβαια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα