adreas93 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 εχω εναν υπολογιστη 5 χρωνια δν εχει παρουσιαση προβλημα τωρα τελευταια ανοιγε και εκληνε μεσα σε 2 -3 λεπτα και τωρα δεν ανοιγη καθολου τη μπορει να φτεη
~mxls~ Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Σ'αυτα τα 5 χρονια το έχεις καθαρίσει ποτε εσωτερικα απο σκονες; 1
adreas93 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Ναι αλα δν εχω καθαρηση. σιγκεκριμενα τηποτα μονο γενικα το μονο που εχω.καθαρηση σιγκεκριμενα ειναι η καρτα γραφικον. ολα τα αλα τα εχω καθαρηση επιφανιακα μονο
~mxls~ Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Οπότε για αρχη καθάρισε προσεχτικα το κουτι εσωτερικα, και ιδιαίτερα τα χνούδια στην ψύκτρα του επεξεργαστή . 1
mikelamar Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Ωραία λύση ρε, λύσε το καθάρισε το ξαναμονταρε το κι έλα να μας πεις. ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ Άμα δε δίνει ρεύμα ένας υπολογιστής δε τον καθαρίζεις. Κοιτάς αν δίνει ρεύμα το ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ. Sent from my iPhone using Insomnia 1
hackerW32 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 calm your tits, δεν ειπε τιποτα λαθος, εαν εχει μαζεψει χνουδι μεσα η ψυχτρα του cpu και το τροφοδοτικο λογικο ειναι να σβηνει απο υπερθερμανση αυτο που θες ειναι να βγαλεις τροφοδοτικο αρχικα εξω στο μπαλκονι και να το φυσήξεις εαν εχεις κανα μηχανημα, αλλιως κανε και με σκουπα ηλεκτρηκη μετα πας στην ψυχτρα του cpu και gpu. καθε 6-12 μηνες θελει καθάρισμα ενα pc. --------------- by the way, δοκίμασε εναν ορθογραφο στον browser σου, εμενα με βοήθησε πολυ.
Bermudakias33 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 λύσε το καθάρισε το ξαναμονταρε το κι έλα να μας πεις. Κάνεις ακριβώς αυτό και τον επεξεργαστή θα τον βγάλεις τελείως, θα φυσήξεις να φύγει η σκόνη από motherboard και μετά θα του βάλεις πάστα. Μετά άλλαξε και την μπαταρία της motherboard κι έλα να μας πεις. 1
Bermudakias33 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Είναι συνήθως κάτω κάτω κοντά στην κάρτα γραφικών. Με λίγο προσοχή, θα την δεις.
hackerW32 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 οχι δεν ρωτησα απορημένος οτι δεν ξερω οτι εχουν μπαταρια η μητρικές, απλα οταν αδιαζει απλα δεν κραταει την ωρα και ρυθμίσεις η μητρική, δεν σβήνει το pc
washcloud Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 εχω εναν υπολογιστη 5 χρωνια δν εχει παρουσιαση προβλημα τωρα τελευταια ανοιγε και εκληνε μεσα σε 2 -3 λεπτα και τωρα δεν ανοιγη καθολου τη μπορει να φτεη Ίσως μητρική (μάλλον το πιθανότερο, αφού έκλεινε σύντομα και μετά σταμάτησε γενικώς ν' ανοίγει), ίσως τροφοδοτικό, ίσως μνήμες, ίσως επεξεργαστής - ίσως μέχρι και κάρτα γραφικών (τα τελευταία 3 είναι και τα λιγότερο πιθανά, αλλά τα ανε΄φερα γιατί όντως θα μπροούσαν να ήταν λόγος). Με τα ίσως όμως δεν γίνεται δουλειά. Και απ' ό,τι φαίνεται δεν έχει πολύ νόημα να σου πούμε από εδώ να ελέγξεις πράγματα, καθώς και πείρα θέλει να έχεις, και, κυρίως εφεδρικό hardware. Ή καβατζώνεις κάποιον φίλο που και hardware "περίσσιο" έχει και περισσότερες γνώσεις και κάνετε μαζί ελέγχους, ή το πας τεχνικό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα