Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται παίδες σκεφτόμαστε να αλλάξουμε πάροχο. Αυτήν την στιγμή έχω ΟΤΕ VSDL 30 από ταχύτητες όλα κομπλέ και εξυπηρέτηση όμως ψάχνουμε κάτι πιο οικονομικό -_-.

Συνεπώς ψάχνουμε άλλον πάροχο είμαι γκύζη κέντρο αθηνα είναι κοντά στους αμπελόκηπους.

Λοιπόν θέλουμε είτε VSDL είτε ASDL με απεριόριστα προς αστικά υπεραστικά υπάρχει δυνατότητα για κάποια φοιτητική προσφορά αν υπάρχει.Η απορία είναι ποιός θα έχει το καλύτερο internet(για gaming) σε αυτη την περιοχή οπότε οποιος μένει εδώ κοντά ή γνωρίζει τι παίζει σε αυτήν την περιοχή ας πει τις παρατηρήσεις του.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Παιδιά και εγώ έχω ότε και είμαι πολύ ικανοποιημένη αλλά μου κάναν μια καλή προσφορά από cyta.Mένω Κορυδαλλό.Είναι βασικό για μένα να μην με κρεμάει το ιντερνέτ γιατί κάνω μεταπτυχιακό και αν το πάθει στο deadline κάηκα.Μένω Αθηνα σύνορα Νικαίας-Κορυδαλλόύ.Έχετε κάποια εμπειρία;

Δημοσ.

Νομίζω η hol έχει καλό σήμα σε κάποια μέρη της Αθήνας, και μαζί με προσφορές από την vodafone ίσως μπορείς να την βολέψεις στα αστικά/υπεραστικά, αλλά κάνε και μια γύρα από cyta

Δημοσ.

Mετά τον ΟΤΕ, οι καλύτερες είναι οι HOL/Cyta κατά την γνώμη μου.

Προτίμησε αναλόγως την εταιρία με τα πακέτα που διαθέτουν και σε καλύπτουν καλύτερα με την καλύτερη τιμή. :)

Δημοσ.

Εγώ θα έκανα το βήμα για Wind νομίζω έχει τις χαμηλότερες τιμές με τις περισσότερες παροχές και σε ότι έχει να κάνει με το ίντερνετ κλπ είναι μι χαρά.

Δημοσ.

Σε double play με αστικά απεριόριστα κ.τ.λ. η forthnet έχει προσφορά  για νέους συνδρομητές που δίνει και 12 ώρες δωρεάν προς κινητά για κάθε μήνα από σταθερά και σε gaming είναι μια χαρά αφού  έχει πολύ χαμηλά pings 

Δημοσ.

Να πω την αλήθεια forthnet σκεφτόμουν απλά δεν ξέρω τι γίνεται στην περιοχή μου , έχει ένας φίλος στην κυψέλη και είναι μια χαρά.Για αυτό ρώτησα αν υπάρχει κανείς στην περιοχή μου να δούμε τι πέζει εδώ γύρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...