Προς το περιεχόμενο

Bittorrent sync - p2p ανταλλαγή αρχείων.

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια και τον τελευταίο καιρό καταναλώνω ότι νέα ψηφιακή τεχνολογία βγαίνει στο internet και την δοκιμάζω να γράψω και για την p2p ανταλαγή αρχείων που λέγετε sync αν και ακόμα δεν έχω καταλάβει πως λειτουργεί.

Καταρχήν το official site του project βρίσκετε εδώ

http://www.getsync.com/

ενώ υπάρχει για όλες τις γνωστές πλατφόρμες και μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ

http://www.getsync.com/download#linux

εγώ το κατέβασα και το εγκατέστησα στο qnap όπου υπάρχει ήδη διαθέσιμο στα repositories του. 

Μερικά πράγματα που δεν έχω μπορέσει να τα κάνω να δουλέψουν και δεν τα έχω καταλάβει για όποιον γνωρίζει να βοηθήσει.

Καταρχήν όταν προσθέτεις ένα αρχείο σου δίνει επιλογή να το κάνεις share μέσω emai, η με link. Το email στην δικιά μου περίπτωση δεν δουλεύει καν και μπορεί να έχει να κάνει ότι δεν έχω εγκατεστημένο κάποιον mail server στο qnap.

Το link τώρα αν πάω να το αντιγράψω σε broswer στο dekstop προσπαθεί να ανοίξει κάποια εφαρμογή αλλά δεν βρίσκει ποια μπορεί να λειτουργήσει με τα bitsync αρχεία.

Δεν το έχω κατανοήσει πως δουλεύει ακριβώς. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το link τώρα αν πάω να το αντιγράψω σε broswer στο dekstop προσπαθεί να ανοίξει κάποια εφαρμογή αλλά δεν βρίσκει ποια μπορεί να λειτουργήσει με τα bitsync αρχεία.

Έστω πως έχεις 2 μηχανήματα το Α και το Β που τρέχουν το καθένα btsync.

Στο Α προσθέτεις ένα φάκελο και σου δίνει ένα link.

Με αυτό το link θα πας στο μηχάνημα Β, στο web interface του btsync και θα κάνεις κλικ σε ενα εικονίδιο που όταν περνας το ποντίκι από πάνω του γραφει "Enter a key or link". Εκεί βάζεις το link από το μηχάνημα Α και καταχωρείται στη λίστα με τα shares. 

Η διαφορά με το email είναι πως θα έστελνε μέσω email αυτό το link αντί να το αντιγράψεις και να το στείλεις με κάποιο άλλο τρόπο.

Για να δουλέψει το email φαντάζομαι θέλει κάποιον mail server στο μηχάνημα που έχω εγκαταστήσει το sync? Εχετε δοκιμάσει το πρόγραμμα για android?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...