Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η καρτα ηχου μου ειναι on board  στην μητρικη που μολις προχθες αγορασα , κατα τα λεγομενα , κανοντας εγκατασταση του πσ μου αρχικα ο ηχος υπηρχε αλλα μετα απο μια αλλαγη τροφοδοτικου , η ενδειξη των ηχειων ειχε ενα χ και ο ηχος σταματησε να υπαρχει . Κανοντας επανεκκινηση  εγινε ενα update  και το χ εφυγε ομως ο ηχος δεν ξανα ηρθε ποτε . Ενω μου εμφανιζει την καρτα ηχου και εχοντας περασει πολλες φορες τα driver του  Audio  ο ηχος δεν ανταποκρινεται αλλα υπαρχει κατα τα Windows  , εφτασα σε σημειο να κανω και φορματ αλλα τιποτα. Μπορει καποιος να βοηθησει  ή να την στειλω πισω ?

Δημοσ.

...εν τω μεταξύ, και μετά από τον χαβαλέ, υπάρχει πιθανότητα να χρειάζεται κάποια ρύθμιση το πιθανό πρόγραμμα που που χειρίζεται την κάρτα ήχου.

Για παράδειγμα κλασσικό είναι το RTHDCPL.exe που πάει πακέτο με onoard κάρτες της Realtec (εγκαθίσταται ως μέρος του bundle της Realtec μαζί με τον driver εάν χρησιμοποιείς σχετικό .exe εγκατάστασης). To οποίο χρειάζεται ακόμη κι όταν αποσυνδέσεις το βύσμα των ηχείων να ξανα-ορίσεις μέσα από το interface του "σε ποιά υποδοχή συνδέθηκε". Μια παπαριά τεσπα που αν δεν ξέρεις να την χειρίζεσαι, "μπορεί να σε αφήσει χωρίς ήχο....ενώ έχεις ήχο"   :P

Τσέκαρε στο taskbar εάν τυχόν έχεις κάποιο πρόγραμμα να τρέχει για τον ήχο, και αν ναι, ψαχούλεψέ το. Χλωμό το κόβω πάντως να έχει θέμα η μητρική, οπότε έχε το κατά νου πριν μπλεχτείς με επιστροφές κι ελέγχους που ίσως να μην καταλήξουν πουθενά και τζάμπα να παιδευτείς.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...