Προς το περιεχόμενο

απορια με tv smart led42 in..

vtiiii

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα έχω μια τν smart led 42 in (42pfl4307h/12) βάζω με usb να δω μια ταινία και οταν ενεργοποιώ τους υπότιτλους μου τους εμφανίζει κινέζικους..τους υπότιτλους τους έχω βάλει ίδια ονομασία με το αρχείο της ταινίας ,έψαξα στης ρυθμίσεις μήπως εχει αλλαγή της κωδικοποίησης για τους srt αλλά δεν βρήκα τίποτα. μετά το επόμενο που έκανα απο το pc μου άλλαξα τους srt σε utf-8 αλλά και πάλη κινέζικα μου τα δείχνει. μπορώ να περάσω κάποιο πρόγραμμα στην τν μου απο το pc px to bspleyer..?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μάλλον θέλει αναβάθμιση το λογισμικό της τηλεόρασης. Ψάξε στο site του κατασκευαστή.

Η' μπορείς να συνδέσεις το pc με την τηλεόραση και να τα βλέπεις μέσω pc :D

η τν έχει δικό της πρόγραμμα όταν την συνδέω στο ιντερνετ και τησ έκανα μια αναβάθμιση αλλά τίποτα το ίδιο..και δεν έχει βγάλει από τότε άλλη αναβάθμιση..

Τη τηλεόραση είναι;

Άκυρο. Από ότι είδα δεν υποστηρίζονται από το συγκεκριμένο μοντέλο οι ελληνικοί υπότιτλοι.

http://www.supportforum.philips.com/en/showthread.php?8211-Problem-with-Greek-subtitles-on-42PFL4307H-12

Οπότε μόνο αν συνδέσεις το pc θα μπορέσεις να δείς ταινία με ελληνικούς υπότιτλους

Philips smart led 42 in (42pfl4307h/12)

δεν είμαι τεχνικός και δεν γνωρίζω αλλά είναι τόσο δύσκολο να φτιάξουν ένα update και να βάλουν και ελληνικούς υπότιτλους? το utf-8 γιατί δεν δούλεψε ???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...