WannaCry Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα παρέα.Λοιπόν θα ήθελα τα εξής. Πχ έχουμε το (α) Laptop, όπου έρχεται με σπασμένη οθόνη καμένο inverter χαλασμένο keyboard τερματισμένη μπαταρία και ότι έχει σχέση με το hardwhare. Για να βρω οθόνη και τα υπόλοιπα θα βασιστώ μονο στον τύπο του laptop ? Η θα πρέπει να αναφέρω κάτι ποιο συγκεκριμένο ?
WannaCry Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Όταν βλέπω και πέφτουν απαντήσεις βροχή για mousepads και για gaming gear και εδώ 0 help. Ενταξει απλά μου κάτι δεν πάει καλά...
SPANK Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Προφανώς και πρέπει να πάς με βάση το μοντέλο του laptop οσο για τις απαντήσεις εκτός απο υπομονή καλό θα ήταν πρώτα να το άνοιγες στην κατάλληλη ενότητα για laptops που έχουμε , στο μεταφέρω εγώ τώρα.
Roger Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Οχι,μην βασιστεις μονο στον μοντελο του λαπτοπ,γιατι ενδεχεται να εχουν βγει δυο οθονες που υποστηριζει το συγκεκριμενο μηχανημα.Ας πουμε για παραδειγμα να εχει δεξια τον κονεκτορα της καλωδιοταινιας και να σου ερθει με κονεκτορα αριστερα ,ετσι την εχω πατησει εγω τουλαχιστον. Το πιο σοφο λοιπον ειναι να ανοιξεις την οθονη και να δεις το p/n στο πισω μερος.
WannaCry Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Προφανώς και πρέπει να πάς με βάση το μοντέλο του laptop οσο για τις απαντήσεις εκτός απο υπομονή καλό θα ήταν πρώτα να το άνοιγες στην κατάλληλη ενότητα για laptops που έχουμε , στο μεταφέρω εγώ τώρα. Ευχαριστώ πολύ για την τοποθέτηση (εάν δεν είχα κάνει διπλό post πιστεύω δεν θα το έβλεπε κανεις) Οχι,μην βασιστεις μονο στον μοντελο του λαπτοπ,γιατι ενδεχεται να εχουν βγει δυο οθονες που υποστηριζει το συγκεκριμενο μηχανημα.Ας πουμε για παραδειγμα να εχει δεξια τον κονεκτορα της καλωδιοταινιας και να σου ερθει με κονεκτορα αριστερα ,ετσι την εχω πατησει εγω τουλαχιστον. Το πιο σοφο λοιπον ειναι να ανοιξεις την οθονη και να δεις το p/n στο πισω μερος. Για αυτό τον λόγο ήθελα κάτι πιο συγκεκριμένο. Έχω δει μοντέλο laptop να βγαίνει με διαφορετικό cpu και διαφορετικό μέγεθος ram. Ωραία έχοντας το p/η του κάθε monitor απλά στέλνω σε κάποιο site όπου πουλάει οθόνες το p/η και τις ίντσες ? και με βάση του p/η από την οθόνη παίρνουμε και τον inveter ?
shodan Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Με βάση το p/n θα κάνεις αναζήτησή για οθονη. Προσωπικά λόγω κόστους ψάχνω στο eBay. Inverter έχουν οι παλιότερες οθόνες και πρέπει να παραγγείλεις επίσης τον ίδιο αν έχει πρόβλημα. Οι νέες led φωτισμού οθόνες δεν απαιτούν inverter. Sent from my iPad using Insomnia
WannaCry Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Οποτε γνωρίζοντας το p/η εάν χρειάζεται του λέω να μου στείλει και τον inverter του μαζί. Ξέρω ότι το ebay σε αυτά θα μου έρθει ποιο φτηνά αλλα είναι κάπως χρονοβόρο. Εάν χρειάζομαι το πολύ οθόνη σε μια βδομάδα είτε αυτή είναι lcd είτε led υπάρχει κάποιο sore σε Ελλάδα που να είναι χαμηλό σε τιμές και ένταξη σαν εταιρία ? Edit: Site: Test Inverter Αυτό θα μου δείξει και το αν είναι θέμα φωτισμού inverter η θέμα "λάμπες οθόνης:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα