21century Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Μάλλον αφορά περισσότερο όσους έχουν γκατζετάκια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis1988 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Ενώ αν πας τώρα να κάνεις ένα ασφαλιστήριο θα στο κάνουν έτσι νομίζεις χωρίς εξετάσεις??? εννοειται οτι κοιτανε το ιστορικο ασθενειων κλπ αλλα δεν μπορουν να προβλεψουν το μελλον...ελεγχοντας ομως τα δεδομενα σου στην αθληση θα προβλεπουν τις μελλοντικες "ασθενειες" και ασθενειες σου και θα σου λενε οτι ή θα πληρωσεις πολυ μεγαλα ασφαλιστρα ή δεν θα σε ασφαλιζουν καθολου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unforgiven Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Καλό φαίνεται... αλλά μεγάλο φάουλ το ότι για να δει τις υπόλοιπες εφαρμογές θα πρέπει να είχες κάνει register με το Google+. Τι περιμένουν δηλαδή; Ότι θα φτιάξουν όλοι νέους λογαριασμούς για να συνδεθούν και με το Fit; Και το site με Chrome δεν φαίνεται να λειτουργεί... Βγάζει έναν γκρι κύκλο αδειο και τους κύκλους με τα αθλήματα και τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pintsie Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Εγώ, πάλι, που το σύνδεσα, δεν έχω καταλάβει καν πώς δουλεύει! Λέει πχ, αν θέλω να μετράω σε θερμίδες ή αλλιώς. Το έβαλα θερμίδες, αλλά δεν βλέπω πουθενά πόσες "έκαψα". πού είναι τα παλιά καλά 3310?! πολλή τεχνολογία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Ναι, αρκεί να κάνεις λογαριασμό στο fitbit με το Google ID σου. Σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται ακριβώς; Όταν δηλαδή συνδεθεί το Fitbit με το Google Fit. Βλέπω ότι το καθένα κάνει track τα δικά του και μόνο, το μεν Fitbit του tracker του και το Google Fit του κινητού. Όταν το διάβασα θεώρησα ότι αν κάνεις λογαριασμό με το Google ID και συνδεθούν, τότε το Google Fit θα εμφάνιζε όσα κάνει track από κει και πέρα το Fitbit με τον tracker του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
acid18 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Καμια ιδέα πως ξέρει πόσα βήματα κάνω όταν έχω κλειστο GPS ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Καμια ιδέα πως ξέρει πόσα βήματα κάνω όταν έχω κλειστο GPS ? Το GPS δεν μετράει τα βήματά σου αλλά την απόσταση και τη διαδρομή που διανύεις . Τα βήματα τα μετράει από τους αισθητήρες της συσκευής (τηλέφωνο ή smartwatch). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα