voltmod Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Το Google Fit αποκαλύφθηκε τον περασμένο Ιούνιο στο Google I/O υποσχόμενο μία πλατφόρμα για να βοηθήσει τους ανθρώπους που ασκούνται να παρακολουθούν τους στόχους που βάζουν.Το Google Fit είναι διαθέσιμο από σήμερα στο Google Play store και αποτελεί την απάντηση της εταιρείας στο Apple Health. Χάρη στο Google Fit, δεδομένα που αφορούν στην άσκηση ή στην υγεία που συλλέγονται και από εφαρμογές τρίτων -άλλωστε αποτελεί στην ουσία ένα σύνολο από APIs- συγκεντρώνονται σε ένα μοναδικό σημείο. Εκμεταλλευόμενο τους αισθητήρες του κινητού, το λογισμικό παρακολουθεί το περπάτημα, το τρέξιμο ή άλλες δραστηριότητες άσκησης (π.χ ποδηλασία), επιτρέποντας στον χρήστη να θέσει συγκεκριμένους στόχους και να επωφεληθεί από ορισμένες φιλικές συμβουλές. Η εφαρμογή συνεργάζεται άριστα και με Android εφαρμογές τρίτων όπως αναφέραμε -Strava, Withings, Runtastic, Runkeeper, Noom Coach κ.ά- καθώς και με συσκευές Android Wear. Οι χρήστες έχουν πρόσβαση στα δεδομένα της εφαρμογής από κινητό, tablet ή ακόμα και μέσω του web αν χρειαστεί. Για να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες του Google Fit είναι απαραίτητο να έχετε στη κατοχή σας κάποιο smartphone με Android 4.0 (Ice Cream Sandwich ή πιο σύγχρονη έκδοση). Download: Google Fit | Google Play Site: Engadget Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Για να συνδεθεί όμως με άλλα apps που καταγράφουν στοιχεία, απαιτεί σύνδεση με Google + account. Και αν έχεις απλό account με άλλα apps εκτός google, πρέπει να κάνεις νέο sign in και να χάσεις όσα data είχες... Εγώ στο withings, fitbit κλπ είχα πάντα account ξεχωριστό και όχι single sign in από το gmail... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
buffos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Πέρα από τους φόβους πολλών για την ιδιωτικότητα, θα ήταν εξαιρετικό εργαλείο για την θεραπεία πολλών ασθενειών και πρόληψη, κάποιο εξελιγμένο wearable που θα μαζεύει medical data (όλα τα βασικά τουλάχιστον) και θα τα στέλνει ανώνυμα αφού πρώτα τα συσχετίσει με τυχών γνωστές ασθένειες. Αν υπήρχαν τέτοια δεδομένα πολλές ασθένειες θα είχαν ήδη θεραπευθεί και προληφθεί γιατί θα μπορούσε να γίνει στατιστικός συσχετισμός εκατ δεδομένων, ενώ τώρα τα δεδομένα είναι δυστυχώς ελάχιστα.Κάπως έτσι βέβαια θα είναι η αρχή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikchris Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Πέρα από τους φόβους πολλών για την ιδιωτικότητα, θα ήταν εξαιρετικό εργαλείο για την θεραπεία πολλών ασθενειών και πρόληψη, κάποιο εξελιγμένο wearable που θα μαζεύει medical data (όλα τα βασικά τουλάχιστον) και θα τα στέλνει ανώνυμα αφού πρώτα τα συσχετίσει με τυχών γνωστές ασθένειες. Αν υπήρχαν τέτοια δεδομένα πολλές ασθένειες θα είχαν ήδη θεραπευθεί και προληφθεί γιατί θα μπορούσε να γίνει στατιστικός συσχετισμός εκατ δεδομένων, ενώ τώρα τα δεδομένα είναι δυστυχώς ελάχιστα. Κάπως έτσι βέβαια θα είναι η αρχή... Ποια ακριβως δεδομενα θα μπορουσε να μαζεψει ενα phone/smartwatch περα απο βηματα/παλμους καρδιας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 φαντάζομαι οτι σε λίγο (λίγα χρόνια ίσως) θα μπορεί να διαβάζει και πίεση, ζάχαρο και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villa.romas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 παιδιά, εγώ έχω συνδέσει το runtastic με google αλλά δε μου περνάει τίποτα το fit. Κάνω κάτι λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 παιδιά, εγώ έχω συνδέσει το runtastic με google αλλά δε μου περνάει τίποτα το fit. Κάνω κάτι λάθος; Αν το έστησες τώρα θα πάρει λίγες ώρες μέχρι να σου εμφανίσει data. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
buffos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Όπως είπα, τώρα η αρχή. Στο μέλλον λογικά θα μπορούσαν να παρακολουθούν πολλές παραμέτρους. Φορετα mini labs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Μάλλον είμαι ο μόνος που συσχετίζει τέτοιου είδους health app με χρόνιες παθήσεις και αυτομάτως σκεφτούμε ότι πέραν του fitnes τα υπόλοιπα απευθύνονται σε συγκεκριμένο κοινό. Άθελα μου, όταν δω τέτοια εφαρμογή σε κινητό γνωστού που δεν αθλείται, το μυαλό μου θα πάει στο κακό, ότι δηλαδή πάσχει από κάποιο σοβαρό νόσημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Για να συνδεθεί όμως με άλλα apps που καταγράφουν στοιχεία, απαιτεί σύνδεση με Google + account. Και αν έχεις απλό account με άλλα apps εκτός google, πρέπει να κάνεις νέο sign in και να χάσεις όσα data είχες... Εγώ στο withings, fitbit κλπ είχα πάντα account ξεχωριστό και όχι single sign in από το gmail... Για να καταλαβω. Σε endomondo, runtastic κλπ έχω ξεχωριστό λογαριασμό. Αν συνδέσω google fit δεν θα συγχρονιστούν τα δεδομένα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Για να καταλαβω. Σε endomondo, runtastic κλπ έχω ξεχωριστό λογαριασμό. Αν συνδέσω google fit δεν θα συγχρονιστούν τα δεδομένα; Οπως βλέπω, όχι... Σε μένα δεν είδε κανένα απο αυτά... Μετράει μόνο τα δικά του απο τους αισθητήρες του τηλεφώνου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Συνδέεται και με το fitbit? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Συνδέεται και με το fitbit? Ναι, αρκεί να κάνεις λογαριασμό στο fitbit με το Google ID σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis1988 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 και αυριο μεθαυριο θα κοιτανε τα δεδομενα σου οι ασφαλιστικες και θα σου λενε οτι δεν μπορουν να σε ασφαλισουν επειδη κανεις καθιστικη ζωη κλπ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 και αυριο μεθαυριο θα κοιτανε τα δεδομενα σου οι ασφαλιστικες και θα σου λενε οτι δεν μπορουν να σε ασφαλισουν επειδη κανεις καθιστικη ζωη κλπ... Ενώ αν πας τώρα να κάνεις ένα ασφαλιστήριο θα στο κάνουν έτσι νομίζεις χωρίς εξετάσεις??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα