cris67 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Γεια σε όλους Γιατί δεν μπορώ να δώσω πλήκτρο συντόμευσης σε μια εφαρμογή;Οταν κάνω δεξί κλικ σε μία εφαρμογή και πάω ιδιότητες και έπειτα συντόμευση το πεδίο για "πλήκτρο συντόμευσης" δεν είναι ενεργώ για να δώσω συνδυασμό πλήκτρων.Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
micos000 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Αν κάνεις μια συντόμευση της συντόμευσης (ώ, συντόμευση!!! ) λειτουργεί;
cris67 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Αν δημιουργήσω εικονίδιο συντόμευσης στην επιφάνεια εργασίας τότε δημιουργείται συνδυασμός πλήκτρων αλλά θα πρέπει να υπάρχει το εικονίδιο στην επιφάνεια, αν διαγραφεί δεν λειτουργεί η συντόμευση πλήκτρων. Εκεί που είναι αποθηκευμένη η εφαρμογή γιατί δεν μπορείς να ορίσεις συνδυασμό πλήκτρων; Μάλλον θα είναι έτσι τα win ή υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να ενεργοποιηθεί;
micos000 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Κάτσε γιατί με μπέρδεψες τώρα. Στην αρχή είπες: Οταν κάνω δεξί κλικ σε μία εφαρμογή και πάω ιδιότητες και έπειτα συντόμευση το πεδίο για "πλήκτρο συντόμευσης" δεν είναι ενεργώ Υπάρχει δηλαδή καρτέλα Συντόμευση στις ιδιότητες του εκτελέσιμου; Εγώ δεν βλέπω κάτι τέτοιο. Τέτοια καρτέλα εμφανίζεται μόνο στις συντομεύσεις. Αν δεν θέλεις να έχει συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας κάντην στον φάκελο του προγράμματος για να μην σβήνεται έτσι εύκολα.
cris67 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστώ που απάντησες. Ναι όντως σε μπέρδεψα και το λάθος είναι δικό μου, με δεξί κλικ δεν εμφανίζεται τέτοια καρτέλα.Λάθος διατύπωση έκανα. α)Εγώ θέλω να δώσω συνδυασμό πλήκτρων για ενεργοποίηση μιας οποιασδήποτε εφαρμογής χωρίς να εμφανίζεται η συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. β)Θέλω ένα σχέδιο ρυθμίσεων ενέργειας π.χ:για το σχέδιο ενέργειας: "Υψηλές επιδόσεις και μετάβαση του υπολογιστή σε αναστολή σε 5 λεπτά" με συνδυασμό πλήκτρων να γίνεται το παραπάνω σχέδιο, αλλά να μην δημιουργείται κάποια συντόμευση εικονιδίου στην επιφάνεια εργασίας. Αν πάω στον φάκελο που είναι η εφαρμογή πχ για το exel και κάνω δεξί κλικ για δημιουργία συντόμευσης μου λέει ότι δεν μπορεί να κάνει συντόμευση στον φάκελο και μήπως θέλω να τοποθετηθεί στην επιφάνεια εργασίας.
micos000 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Για το ότι δεν σε αφήνει να βάλεις συντόμευση στο program files είναι λογικό. Δημιούργησε έναν φέκλο χύμα στον C και ονόμασε τον shortcuts. Βάλε εκεί τις συντομεύσεις από την επιφάνεια εργασίας για να μην σε πρίζει. Κάνε το ίδιο για την συντόμευση για το σχέδιο ενέργειας.
.::NikoS::. Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Μπορείς να βάλεις και συντόμευση όπου θες (Program files, windows κλπ) αρκεί να δώσεις δικαιώματα διαχειριστή ή να έχεις κλειστό το άθλιο πράμμα που ονομάζεται UAC που και καλά σε προστατεύει. (βλέπεις πως σε προστατεύει... εμποδίζοντας τον διαχειριστή να κάνει συντόμευση σε φάκελο συστήματος) Έτσι δηλαδή η microsoft έχει πατάξει τις καταστροφές του συστήματος από επιθέσεις χακερ, άλλων χρηστών που δεν έχουν δικαιώματα και ίσως από μερικούς ιούς που γαμω την τρελα μου δηλαδη θα ηθελα πραγματικα να δω στατιστικά από το πόσοι έχουν σωθεί από το uac αφού ειδικά αν είσαι ο μοναδικός χρήστης, ρωτάει τον εαυτό σου αν θες να το κάνεις. Λογική της microsoft:-Γεια σου διαχειριστή, θες να δώσεις δικαιώματα διαχειριστή στον διαχειριστή; Λογικά αν την κάνεις αποκοπή από την επιφάνεια εργασίας και την πας στο program files για επικόλληση θα σε ρωτήσει αν εγκρίνεις και αν πατήσεις οκ πρεπει να γινει.
cris67 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστώ. θα το προσπαθήσω και θα σου πω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα