Isabelle2 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 lg nexus 5 ΤΕΛΟΣ!!! Με την μπαταρία δεν είχες καθόλου θέματα? εχω ακούσει ότι δεν κρατάει πολύ...
springer25 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Με την μπαταρία δεν είχες καθόλου θέματα? εχω ακούσει ότι δεν κρατάει πολύ... Ναι με την μπαταρία δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος, κρατάει μιάμιση μέρα με νορμάλ χρήση.
StigmaX Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Ναι με την μπαταρία δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος, κρατάει μιάμιση μέρα με νορμάλ χρήση. Πρώτη φορά ακούω χρήστη smartphone να του κράτα μιάμιση μέρα μπαταρία και να μην είναι ευχαριστημένος... Εμείς που είμαστε με το φορτιστή στο χέρι τι πρέπει να είμαστε? Αγανακτισμένοι? 3
sokolatitsa Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Ναι με την μπαταρία δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος, κρατάει μιάμιση μέρα με νορμάλ χρήση. Αν έχεις πρόβλημα με την μπαταρία τότε πήγαινε στο Ζ3 compact που έχει την καλύτερη αυτονομία 2-3 μέρες .
Isabelle2 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Πρώτη φορά ακούω χρήστη smartphone να του κράτα μιάμιση μέρα μπαταρία και να μην είναι ευχαριστημένος... Εμείς που είμαστε με το φορτιστή στο χέρι τι πρέπει να είμαστε? Αγανακτισμένοι? Συμφωνώ αλλά προσωπικά έχω ακούσει για το Nexus ούτε μια μέρα να μην κρατάει με νορμαλ χρήση γ αυτό και ρώτησα. Επίσης υπάρχουν πολλά smartphones που αν δεν έχεις μόνιμα ανοιχτό 3G - μουσική και ότι άλλο μπορείς να έχεις ανοιχτό κρατάνε και 2-3 μερες.
GiwrgosP- Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Συμφωνώ αλλά προσωπικά έχω ακούσει για το Nexus ούτε μια μέρα να μην κρατάει με νορμαλ χρήση γ αυτό και ρώτησα. Επίσης υπάρχουν πολλά smartphones που αν δεν έχεις μόνιμα ανοιχτό 3G - μουσική και ότι άλλο μπορείς να έχεις ανοιχτό κρατάνε και 2-3 μερες. Το nexus 5 ετυχε ενα τριημερο να μην το χρησιμοποιω πολυ (εκανα μονο καμια κληση, κανενα 5λεπτο ινσομνια που και που και αυτο ηταν ολο για ολοκληρη μερα) και μου κρατησε 3 μερες. Σε καθε περιπτωση το κινητο χρειαζεται απαραιτητα να κραταει σχετικα ανετα 1 μερα και να το φορτιζεις το βραδυ που πεφτεις για υπνο, πραγμα που το νεξους σιγουρα πληρει! Δεν νομιζω οτι παιζει τιποτα με την μπαταρια ειδικά τωρα που θα παρει lollipop! Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2014 από GiwrgosP-
Isabelle2 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δεν ξέρω αν το να το φορτίζεις κάθε βράδυ θα το έλεγα νορμαλ. Αλλά τι να σ πω.... Δεν έχω κινητό με παρόμοια χαρακτηριστικά - δυνατότητες για να ξέρω ...αλλά έχω φίλους που έχουν πχ Note 3 και S4 και το φορτίζουν μια στις 2 μερες και πιστεψε με το χρησιμοποιούν φουλ... Το θέμα ειναι οτι οι συγκεκριμένες συσκευες είναι πάνω του budget μου οπότε ίσως να πρέπει και εγω να κάνω κάποιες υποχωρήσεις. 1
annorax Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 σκεφτομαι για το lg g3 η το xiaomi mi4 αλλα φοβαμε απειρα να παρω κατι απο ξενη χωρα ποσο μαλλον και απο κινα πειτε μου προτασεις το κινητο θελω να μου κρατησει τουλαχιστον 2-3 χρονια χωρις να εχω κολληματα η να μην τρεχουν εφαρμογες οπως ειχα παθει με iphone 3 χρονων Τελικά, με αυτό το budget, δεν κατάλαβα που κολλάς; Έχει πολλά καλά smartphones στην Ελληνική αγορά, ειδικά στο skroutz. Δες τα χαρακτηριστικά, κι αφού καταλήξεις στις βασικές σου απαιτήσεις (οθόνη, μνήμη RAM, κάμερα, μπαταρία...) πήγαινε να τα δεις κι από κοντά. Αυτό πιστεύω είναι το καλύτερο για μια λογική αγορά που θα την απολαύσεις (γιατί το κινητό είναι κι αυτό φετίχ εκτός από σκέτες παραθέσεις αριθμών, πώς να το κάνουμε - κάποιο που κάνει κλικ σ' εσένα δεν κάνει σ' εμένα...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα