Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με το συμπάθιο κιόλας, αλλά το Mi3 μου φαίνεται από τα ασχημότερα σχέδια που έχω δει. Δεν μιλώ για specs και επιδόσεις που για όλα τα τηλέφωνα είναι σχετικά και μετριούνται σε ιδανικές συνθήκες.

• Like 1
Δημοσ.

παρε ενα g2 και ενα σαν το δικο σου και αν καταλαβεις διαφορα στην ταχυτητα θα σε κερναω για ενα μηνα καφε  :D , υπερβολες , τι κανει πιο καλα το δικο σου?  τεσπα , απλα φιλε εχω δυο ζωντανα παραδειγματα, δυο φιλοι μου αγορασαν απο κινα , ενα lenovo και ενα thl, ο πρωτος δε μπορει να κανει με τιποτα root (αν θυμαμαι καλα σου ειχα στειλει και μηνυμα) και ο δευτερος προβλημα στην μπαταρια, αποτελεσμα ο πρωτος να ψαχνει να το πουλησει και ο δευτερος να περιμενει ποτε να του ερθει το αλλο, ενα μηνα περιμενε για να το παρει, το δουλευει μια εβδομαδα το εστειλε πισω που κανει παλι ενα μηνα να φτασει εκει στην κινα και τωρα αντε πες μου εσυ ποτε θα το παρει στα χερια του, ειδη ειναι τρεις μηνες χωρις κινητο

• Like 1
Δημοσ.

Για το πρώτο φταίει ο φίλος σου που δεν ζήτησε να του ερθει ρουταρισμένο, δεν φταίει το κινητό. Όσο για την THL, δεν περιλαμβάνεται στις αξιόπιστες εταιρίες, λυπάμαι. Είπαμε, ακόμα και στα κινέζικα, ότι πληρώνεις παίρνεις. Απλώς παίρνεις κάτι καλό με λιγότερα λεφτά από εδώ, αλλά όχι και τσάμπα. Xiaomi, Lenovo, Huawei, Oneplus είναι αξιόπιστες εταιρίες. Πχ, ο φίλος σου με το lenovo, εκτός του root, αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα λόγω του κινητού!? Έτσι θα σκεφτείς και θα κρίνεις...

Δημοσ.

Το θέμα είνι όταν το κινέζικο κάνει σχεδόν τα ίδια λεφτά με το branded από Ελλάδα γιατί να μπεις στο λουκι να πάρεις από Κίνα?

Στα 100€ το καταλαβαίνω, στα 250-300 έχεις Snapdragon 800 από Ελλάδα και μπλέκεις με Κινέζους? Για κανένα λόγο.

• Like 2
Δημοσ.

Ποιο στην Ελλάδα έχει αυτά τα χαρακτηριστικά με τα ίδια λεφτά!?

μονο που θα χασεις τον υπνο σου για μερες αυτο φτανει, αξια? ανεκτίμητη. 

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ γιατί!? Ότι λέω το αποδεικνύω. Εάν δεν ισχύει αυτό που λέει ο φίλος μας, αυτός θα βγει ψευτης, όχι εγώ! Οπότε μπορειτε να υποστηρίζετε οτι θέλετε....αποδειξεις περιμενω για να με διαψέυσετε ;)

Δημοσ.

Δεν έχει να κάνει με αποδείξεις. Έχεις το g2 στα 260-270 και το mi3 στα 230... Αν εσύ θες να χάνεις τον ύπνο σου για 30€ μπράβο σου. Κινέζοι να πληρώνανε κάποιον, την προπαγάνδα που κάνεις για τα κινέζικα δεν την κάνει...

Δημοσ.

Δεν έχει να κάνει με αποδείξεις. Έχεις το g2 στα 260-270 και το mi3 στα 230... Αν εσύ θες να χάνεις τον ύπνο σου για 30€ μπράβο σου. Κινέζοι να πληρώνανε κάποιον, την προπαγάνδα που κάνεις για τα κινέζικα δεν την κάνει...

Εγώ έχω πάρει το κινητό όπως είπα τον Μάιο και κοιμάμαι σαν πουλάκι..... Πράγματι έχουν τον ίδιο επεξεργαστή, αλλά σαν βαθμολογία το βγάζουν χειρότερο. Η τιμή του αυτή την στιγμή στο skroutz πράγματι ξεκινάει από τα 265€, ενώ του Mi3 είναι στα 230€ περίπου. Προπαγάνδα δεν κάνω στα κινέζικα, αλλά στην τσέπη μου. Εφόσον μου μειώσανε τα λεφτά, κοιτάω τι καλύτερο μπορώ να πάρω με όσο γίνεται λιγότερα λεφτά με το ανάλογο ρίσκο φυσικά και να δώσω αυτή την δυνατότητα και σε όποιον θέλει. Εξάλλου εγώ παντού λέω, ότι ρίσκο υπάρχει, η εγγύηση, απλώς το ρίσκο αυτό μειώνεται όταν αγοράζεις κινητό από σοβαρή εταιρεία. Υπάρχουν πολλοί, όπως και εγώ πριν κανά χρόνο, που δεν ξέρουν αυτή την αγορά (κινέζικη). Όλα τα κινητά της υπογραφής μου, είναι αγορασμένα εδώ. Μάλιστα για το 3660, θυμάμαι είχα κάνει προπαραγγελία στην Vodafone, για να είμαι σίγουρος ότι θα πάρω το πρώτο κινητό τότε που συνδεόταν μέσω wifi με το διαδίκτυο, και τα είχα σκάσει φυσικά χοντρά! Ε, τώρα που ξέρω, δεν ξανακάνω το ίδιο λάθος. Εξάλλου ξέρεις πόσος κόσμος αγοράζει πια από κίνα...πάρα πολλοί! Μακάρι να είχα περισσότερα λεφτά, να μην σκεφτόμουνα τα έξοδα και να αγόραζα από εδώ. Τώρα δυστυχώς δεν έχω πια αυτή την πολυτέλεια.....

Δημοσ.

Με το συμπάθιο κιόλας, αλλά το Mi3 μου φαίνεται από τα ασχημότερα σχέδια που έχω δει. Δεν μιλώ για specs και επιδόσεις που για όλα τα τηλέφωνα είναι σχετικά και μετριούνται σε ιδανικές συνθήκες.

Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω οταν το ειδα και μου το προτειναν. Το σχεδιο του δεν μου αρεσει καθολου. Δεν λεω οτι βαζω το σχεδιο πανω απο οτιδηποτε αλλο αλλα το σχεδιο του στα δικα μου ματια φανταζει τοσο χοντροκομμενο και ανεμπνευστο που αυτοματα τρωει Χ και ας ειχε μεσα της Παναγιας τα ματια.

Ξερω οτι καποιοι θα πουν "καλα αν το θες το κινητο για αξεσουαρ..μπλαμπλαμπλα" αλλα με την ιδια λογικη δεν θα βγαζανε διαφορετικα σχεδια ρουχων, αυτοκινητων, κουτιων PC και, και, και, και .... Οπως και να το κανουμε το σχεδιο παιζει ρολο. Αν κατι δεν σου καθεται καλα στο ματι πολυ απλα δεν σου κανει η αισθηση να το αποκτησεις. Δεν λεμε να ειναι φρου φρου και αρωματα ολα αλλα μην μειωνουμε την αξια του design ρε παιδια. Παιζει και αυτο το ρολο του.  

• Like 1
Δημοσ.

Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω οταν το ειδα και μου το προτειναν. Το σχεδιο του δεν μου αρεσει καθολου. Δεν λεω οτι βαζω το σχεδιο πανω απο οτιδηποτε αλλο αλλα το σχεδιο του στα δικα μου ματια φανταζει τοσο χοντροκομμενο και ανεμπνευστο που αυτοματα τρωει Χ και ας ειχε μεσα της Παναγιας τα ματια.

Ξερω οτι καποιοι θα πουν "καλα αν το θες το κινητο για αξεσουαρ..μπλαμπλαμπλα" αλλα με την ιδια λογικη δεν θα βγαζανε διαφορετικα σχεδια ρουχων, αυτοκινητων, κουτιων PC και, και, και, και .... Οπως και να το κανουμε το σχεδιο παιζει ρολο. Αν κατι δεν σου καθεται καλα στο ματι πολυ απλα δεν σου κανει η αισθηση να το αποκτησεις. Δεν λεμε να ειναι φρου φρου και αρωματα ολα αλλα μην μειωνουμε την αξια του design ρε παιδια. Παιζει και αυτο το ρολο του.  

Αυτό το δέχομαι, μιας και σε άλλους αρέσει έτσι και σε άλλους γιουβέτσι. Σε πολλούς δεν αρέσει που είναι έτσι κάπως τετραγωνισμένο, εμένα πάλι δεν με νοιάζει..... Εξάλλου εάν θέλεις να αλλάξεις λίγο το σχέδιο του, υπάρχουν θήκες, και άλλα αξεσουάρ, όπως σε όλα τα κινητά, να τους αλλάξεις την μορφή.

Δημοσ.

Εγώ έχω πάρει το κινητό όπως είπα τον Μάιο και κοιμάμαι σαν πουλάκι..... Πράγματι έχουν τον ίδιο επεξεργαστή, αλλά σαν βαθμολογία το βγάζουν χειρότερο. Η τιμή του αυτή την στιγμή στο skroutz πράγματι ξεκινάει από τα 265€, ενώ του Mi3 είναι στα 230€ περίπου. Προπαγάνδα δεν κάνω στα κινέζικα, αλλά στην τσέπη μου. Εφόσον μου μειώσανε τα λεφτά, κοιτάω τι καλύτερο μπορώ να πάρω με όσο γίνεται λιγότερα λεφτά με το ανάλογο ρίσκο φυσικά και να δώσω αυτή την δυνατότητα και σε όποιον θέλει. Εξάλλου εγώ παντού λέω, ότι ρίσκο υπάρχει, η εγγύηση, απλώς το ρίσκο αυτό μειώνεται όταν αγοράζεις κινητό από σοβαρή εταιρεία. Υπάρχουν πολλοί, όπως και εγώ πριν κανά χρόνο, που δεν ξέρουν αυτή την αγορά (κινέζικη). Όλα τα κινητά της υπογραφής μου, είναι αγορασμένα εδώ. Μάλιστα για το 3660, θυμάμαι είχα κάνει προπαραγγελία στην Vodafone, για να είμαι σίγουρος ότι θα πάρω το πρώτο κινητό τότε που συνδεόταν μέσω wifi με το διαδίκτυο, και τα είχα σκάσει φυσικά χοντρά! Ε, τώρα που ξέρω, δεν ξανακάνω το ίδιο λάθος. Εξάλλου ξέρεις πόσος κόσμος αγοράζει πια από κίνα...πάρα πολλοί! Μακάρι να είχα περισσότερα λεφτά, να μην σκεφτόμουνα τα έξοδα και να αγόραζα από εδώ. Τώρα δυστυχώς δεν έχω πια αυτή την πολυτέλεια.....

To οτι είναι οικομομικότερο να αγοράσεις τηλέφωνο απο την Κίνα είναι δεκτό και γεγονός. Πώς να μήν είναι άλλωστε όταν στην τιμή δεν υπάρχει ΦΠΑ και εκτελωνισμός... Οι τιμές των αντίστοιχων κινέζικων κινητών στο σκρούτζ τα καθιστούν απαγορευτικά. 

Τώρα στην περίπτωση που συζητάμε... Το ένα το παίρνεις απο εδώ, έχεις δύο χρόνια εγγύηση, και αποτελεί το καλύτερο τηλέφωνο της κατηγορίας του. Το άλλο, ενδέχεται να πάρεις απομίμηση, να μην παραλάβεις η να παραλάβεις χαλασμένο. Να μην έχεις εγγύηση παρα ένα χρόνο που σου δίνει το κατάστημα και όχι ο κατασκευαστής + το 3-4 μήνες που θα σε πάρει να σου έρθει το τηλέφωνο αν τυχών συμβεί κάτι.

Όσο για τα benchmark που σκάλωσες σήμερα, σε 10 ίδιες συσκευές να το τρέξεις, άλλα αποτελέσματα θα έχεις. Συνέκρινε τους μέσους όρους και όχι τη συγκεκριμένη συσκευή. Και πέραν τούτου είναι αστείο να πιστεύεις οτι ένας Snap 800 έχει ιδιαίτερες διαφορές απο έναν άλλο στην απόδοση....

• Like 1
Δημοσ.

To οτι είναι οικομομικότερο να αγοράσεις τηλέφωνο απο την Κίνα είναι δεκτό και γεγονός. Πώς να μήν είναι άλλωστε όταν στην τιμή δεν υπάρχει ΦΠΑ και εκτελωνισμός... Οι τιμές των αντίστοιχων κινέζικων κινητών στο σκρούτζ τα καθιστούν απαγορευτικά. 

Τώρα στην περίπτωση που συζητάμε... Το ένα το παίρνεις απο εδώ, έχεις δύο χρόνια εγγύηση, και αποτελεί το καλύτερο τηλέφωνο της κατηγορίας του. Το άλλο, ενδέχεται να πάρεις απομίμηση, να μην παραλάβεις η να παραλάβεις χαλασμένο. Να μην έχεις εγγύηση παρα ένα χρόνο που σου δίνει το κατάστημα και όχι ο κατασκευαστής + το 3-4 μήνες που θα σε πάρει να σου έρθει το τηλέφωνο αν τυχών συμβεί κάτι.

Όσο για τα benchmark που σκάλωσες σήμερα, σε 10 ίδιες συσκευές να το τρέξεις, άλλα αποτελέσματα θα έχεις. Συνέκρινε τους μέσους όρους και όχι τη συγκεκριμένη συσκευή. Και πέραν τούτου είναι αστείο να πιστεύεις οτι ένας Snap 800 έχει ιδιαίτερες διαφορές απο έναν άλλο στην απόδοση....

Συμφωνώ ότι η κύρια διαφορά είναι η εγγύηση. Σίγουρα το να ξέρεις ότι έχεις 2 χρόνια εγγύηση, είναι σημαντικό. Από την άλλη, με την κρίση που έχουμε σήμερα και το τι πληρώνεις είναι σημαντικό. Πριν κάποια χρόνια είχα τα λεφτά να πάρω καινούργιο το 4S, τώρα ούτε για αστείο δεν έχω να πάρω το 6 (άσε που δεν θέλω ;)  ). Αν πχ ερχόταν ένας κινέζος και σου έλεγε, σου δίνω 2 χρόνια εγγύηση, θα αγόραζες από εκεί!? Γιατί μια ματιά που έριξα στο θέμα με τις αγορές από σκρουτζομάγαζα, αν το κινητό δεν έχει εγγύηση DOA, την ίδια ταλαιπωρία έχετε και εδώ (κάτι διάβαζα για ένα μέλος που έχουν το κινητό του για 4 μήνες στο service? )

Απομίμηση, χαλασμένο και ότι άλλο λες, εφόσον αγοράζεις από αξιόπιστο μαγαζί, δεν υπάρχει περίπτωση. Εγώ πχ το έχω πιστοποιήσει με τους server της Xiaomi ότι είναι αυθεντικό το Mi3. 

Τα benchmark είναι ένα κοινό σημείο αναφοράς. Πχ όλοι κοιτάμε το antutu, και πόσα έπιασε το τάδε κινητό και εμφανίστηκε ένα άγνωστο κινητό με φανταστικό νούμερο! Χρειάζεσαι ένα σταθερό σημείο αναφοράς, για να μπορείς να συγκρίνεις κάποια πράγματα. Εξάλλου όλα τα διαγνωστικά τεστ, δεν ελέγχουν μόνο την απόδοση του επεξεργαστή, αλλά του συστήματος ολόκληρου. Εσύ τι κινητό έχεις από περιέργεια!? Έτρεξες το τεστ της Futuremark?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...