zoidreg Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 σκέφτομαι να πάρω μεταχειρισμένο nexus 5.έχω ήδη το nexus 4 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μου ζαλισε όμως τα αυτιά ένας φίλος για το lgg2 και με έβαλε σε δίλημμα λόγω μπαταρίας κ κάμερας που λέει ότι υπερτερεί του nexus 5.έχετε κάποια εμπειρία από τα δύο ή κάποιο άλλο αντίστοιχο που θα προτείνατε; Επίσης το nexus μεταχειρισμένο έχει πολύ λίγο χαμηλότερη τιμή από το lgg2 καινούριο.
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Ποσα λεφτα διαθετεις αρχικα? Το nexus οντως εχει χειροτερη καμερα και μπαταρια απο το G2. Kαινουριο κινητο θελεις η μεταχειρισμενο?
kataramenos32 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Το G2 δεν θα σε απογοητεύσει πάντως εκτός και αν χρειάζεσαι sd
zoidreg Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 για μεταχειρισμένο δε με χαλάει καθόλου αρκεί να είναι σε πολύ καλή κατάσταση.χρήματα γύρω στα 220-240 τα διαθέτω.
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 για μεταχειρισμένο δε με χαλάει καθόλου αρκεί να είναι σε πολύ καλή κατάσταση.χρήματα γύρω στα 220-240 τα διαθέτω. Με τοσα που διαθετεις μπορεις να βρεις ενα G2 σε καλη κατασταση. 16gb φυσικα.
zoidreg Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 αν βρω μεταχειρισμένα και τα δύο σε ίδια τιμή και κατάσταση, ποιο να προτιμήσω
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 αν βρω μεταχειρισμένα και τα δύο σε ίδια τιμή και κατάσταση, ποιο να προτιμήσω Απο μενα G2.
maddoctor Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Ρίξε μια ματιά πρώτα εδώ για να δεις ένα συγκριτικό κινητών από Ελλάδα και Κίνα-> http://www.insomnia.gr/topic/546856-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-smartphone-350-400-%CE%B5%CF%85%CF%81%CE%B1/?do=findComment&comment=53572280 Με 233€ χτυπάς το κινητό μου, αλλά την έκδοση των 16GB, από Κίνα, αν σε ενδιαφέρει για αγορά απ' έξω και να πάρεις κάτι πραγματικά καλό
zoidreg Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Μου άναψες φωτιά τώρα μιλάμε.τα χαρακτηριστικά είναι αληθινά; θέλω να πω ανταποκρίνονται στη χρήση ή λαγκαρει κλπ; delivery σε κάνα μήνα; κυριότερο...τελωνείο;
maddoctor Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Μου άναψες φωτιά τώρα μιλάμε.τα χαρακτηριστικά είναι αληθινά; θέλω να πω ανταποκρίνονται στη χρήση ή λαγκαρει κλπ; delivery σε κάνα μήνα; κυριότερο...τελωνείο; Φυσικά και είναι αληθινά. Η Futuremark δεν είναι καμία εταιρεία της πλάκας. Χαρακτηριστικά μπορείς να δεις και σε όποιο κινεζομάγαζο αγοράσεις. Εγώ αγοράζω από reportspam που ποτέ δεν είχα πρόβλημα και είναι αξιόπιστο μαγαζί. Τελωνείο θεωρητικά μπορεί να πληρώσεις. Στην πράξη, είναι σχεδόν απίθανο να πληρώσεις. Αλλά και να τύχει, το reportspam πχ, αν το φοβάσαι τόσο, έχει ασφάλεια τελωνείου (αν δηλαδή το πιάσουν και πληρώσεις, σου τα δίνουν αυτοί τα λεφτά). Εγώ πάντως σε όλες μου τις αγορές ποτέ δεν το έχω βάλει, γιατί θεωρώ ότι δεν θα πληρώσω. Αυτό βέβαια είναι εγώ, εσύ αποφασίζεις για εσένα. Το κινητό εννοείται δεν λαγκάρει, κολλάει, οτιδήποτε. Όπου και να το τσεκάρεις, τα ίδια με μένα θα σου πούνε. Τώρα για παραλαβή, ναι υπολογίζεις 20-30 μέρες για να είσαι σίγουρος. Το κινητό έρχεται με ταχυδρομείο, συστημένο, με tracking number, οπότε ξέρεις ανά πάσα στιγμή μέσω 2-3 site, που είναι και έτσι υπολογίζεις πότε περίπου θα το παραλάβεις. Έχει τύχει να παραλάβω ένα router που πήρα της Xiaomi σε 8 μέρες από το reportspam, έχει τύχει να περιμένω κοντά 30 μέρες, τυχαίνει.
zoidreg Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 σ'ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινίσεις!
arma1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 doctor με 260 παιρνει το g2 καινουριο απο Ελλαδα και εσυ του λες να παρει την κινεζια? ενα μηνα να ερθει και αν σου παθει κατι θα εισαι 4 μηνες χωρις κινητο, ασε που δε συγκρινουμε τωρα κινεζικο κινητο με lg, τεσπα ειπαμε να προτεινουμε αλλα μη το βγαζουμε και τα ματια 1
maddoctor Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 doctor με 260 παιρνει το g2 καινουριο απο Ελλαδα και εσυ του λες να παρει την κινεζια? ενα μηνα να ερθει και αν σου παθει κατι θα εισαι 4 μηνες χωρις κινητο, ασε που δε συγκρινουμε τωρα κινεζικο κινητο με lg, τεσπα ειπαμε να προτεινουμε αλλα μη το βγαζουμε και τα ματια LG G2....μάλιστα. Κάτσε να δω σε ποια θέση είναι στο πρόγραμμα που γράφω πιο πάνω της Futuremark.....ναι...πάτος! Δες τι έπιασε το κινητό μου στο link της υπογραφής μου και δες πόσα πιάνει το LG G Pro 2 μάλιστα ΥΣ: Εγώ είπα και στο αρχικό Post, Όσοι έχετε κινητά android, κατεβάστε το πρόγραμμα και τρέξτε το, να δούμε τι θα πιάσετε και να φτιάξουμε ένα καινούργιο θέμα εδώ με συγκριτικές τιμές, για να ξέρουμε τι γίνεται και να μην λέμε ότι θέλουμε. Επίσης είπαμε, η αγορά από κίνα έχει κάποιο ρίσκο, αλλά αυτό ισχύει κυρίως για εταιρείες που δεν είναι αξιόπιστες. Xiaomi, Lenovo, Huawei, Oneplus, θεωρούνται αξιόπιστες εταιρείες, οπότε η πιθανότητα αυτή είναι ελάχιστη, φυσικά όχι μηδενική. Και πήγαινέλα θέλεις max δίμηνο, όχι 4μηνο, μην παραπληροφορούμε. Και δεν κατάλαβα γιατί δεν συγκρίνουμε LG με κινέζικο!? Δηλαδή τι έχει το LG που δεν έχουν τα κινέζικα!? Υποθέτω δεν έχεις πιάσει σοβαρό κινέζικο στα χέρια σου για να δεις τι χάνεις. Ξαναλέω, και εγώ πριν, μηλαράκι είχα. Τώρα μετά την επαφή μου με την Xiaomi από τον μάιο (που το πήρα στα χέρια μου, γιατί με το κινητό άρχισα να το ψάχνω πριν 1 χρόνο), δεν ξαναγυρίζω πίσω!
arma1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 doctor τι να δω φιλε? δε τα πιστευω αυτα τα προγραμματακια, οσο γιατι g2 και οχι κινεζικο? αυτο ας το κρινει ο καθενας μας
maddoctor Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Συμφωνώ! Εξάλλου εδώ απλώς προτείνουμε. Αλλά η εταιρεία που βγαζει αυτό το προγραμματάκι όπως λες, εξιδεικευεται, οπότε ένας γνώστης ξερει τι να δει και εάν πρέπει να το πιστέψει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα