Onelove Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Λοιπόν, εδώ και μια εβδομάδα κάνω format γιατί μετά από κάθε εγκατάσταση windows 7, μετά από μία με δύο μέρες αρχίζουν και υπάρχουν προβλήματα στον υπολογιστή.Π.χ λείπουν κάποια αρχεία από drivers των ενσωματομένων γραφικών του επεξεργαστή,κολλούσαν τα εικονίδια στην γραμμή εργαλείων αλλά κολλούσε και η αυξομείωση ήχου και διάφορα άλλα που έφτιαχνα μερικώς ξανά εγκαθιστώντας τους drivers που είχαν θέμα.Επίσης πολλές φορές το pc έκανε boot κατευθείαν με check disk (CHKDSK) και έφτιαχνε κάποια αρχεία. Από παλιά είχα κάποια θεματάκια με τον ssd (OCZ Vertex 450) απλά δεν ξέρω αν έχει αυτός το πρόβλημα ή πιθανών ο επεξεργαστής μου; Τώρα έχω αποσυνδέσει τον ssd και έχω περάσει το λειτουργικό στον μηχανικό δίσκο και περιμένω μήπως και μου βγάλει κάποιο πρόβλημα να δω αν δεν φταίει ο ssd. Δώστε τα φώτα σας αν γίνεται γιατί έχω αγανακτήσει τόσο καιρό!!!
orion1986 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 εχεις τσεκαρει τον ssd με hard disk sentinel?
GBorb Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Συνήθως αυτά τα προβλήματα είναι είτε από σκληρό δίσκο, είτε από μνήμες.
skfn Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Αν δεν λυθεί το πρόβλημα , δοκίμασε έλεγχο στις μνήμες με το Site: mem86
Onelove Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Με το ΗD Sentinel ο ssd μου έβγαζε 94% health και μου έλεγε ότι έχω 40 μέρες περίπου.Αλλά αυτό το έβγαζε και πριν από ένα εξάμηνο και τώρα που τον ξανά έλεγξα.
skfn Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Με το ΗD Sentinel ο ssd μου έβγαζε 94% health και μου έλεγε ότι έχω 40 μέρες περίπου.Αλλά αυτό το έβγαζε και πριν από ένα εξάμηνο και τώρα που τον ξανά έλεγξα. Όπως και να χει δεν είναι αξιόπιστος και είναι το πρώτο που πρέπει να αλλάξεις. Δες και τις μνήμες, ποτέ δεν ξέρεις.
Onelove Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Προς το παρών θα το αφήσω να δω αν θα βγάλει κάτι.Εάν μου εμφανίσει προβλήματα θα δω μνήμες και θα ενημερώσω.Ευχαριστώ για τις συμβουλές.
skfn Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Καλού κακού κράτα ένα back up του δίσκου, οι 40 μέρες δεν είναι πολύ που σου βγάζει. Μπορεί να είναι παραπάνω, άλλα μπορεί και λιγότερες!
Onelove Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μετά από μία εβδομάδας χρήσης του pc με τον hdd δεν έχει προβλήματα και παίζω και games κανονικά.Δεν έκανα το memtest αλλά δεν απ' ότι φαίνεται δεν έχουν θέμα.Έχω εγγύηση ακόμα αλλά τι να πω στο κατάστημα ότι έπαθε ο ssd;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα