Athoz Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Verizon = CDMA οπότε όπου δεν υπάρχει LTE δεν θα υπάρχει και σήμα γιατί το GSM πιθανότατα θα έιναι ανύπαρκτο στην συσκευή.
Cosbuster Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Αυτό ακριβώς!Κι αυτά τα τρία κουμπιά τι τα θέλανε,ας τα βάζανε στην οθόνη. Δεν ξέρω, προσωπικά μου αρέσουν πολύ αυτού του είδους τα κουμπιά στο bezel.
ChimairaX Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 οθονη 5,2 , quad hd, 3900Mah μπαταρια και τα κουμπια εκτος οθονης;;; Μαζευω λεφτα!! Αυτό ακριβώς!Κι αυτά τα τρία κουμπιά τι τα θέλανε,ας τα βάζανε στην οθόνη. Φοβερό παράδειγμα για το πόσο υποκειμενικό είναι το συγκεκριμένο ζήτημα.
j11h Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δεν ξέρω, προσωπικά μου αρέσουν πολύ αυτού του είδους τα κουμπιά στο bezel. Γούστα είναι αυτά,δεν μπορώ να πω κάτι Φοβερό παράδειγμα για το πόσο υποκειμενικό είναι το συγκεκριμένο ζήτημα. Δεν είπα κάτι,ούτε ήμουν απόλυτος σε κάτι,την γνώμη μου είπα.Σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι και είναι δικαίωμα του καθενός να επιλέγει.
ChimairaX Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δεν είπα κάτι,ούτε ήμουν απόλυτος σε κάτι,την γνώμη μου είπα.Σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι και είναι δικαίωμα του καθενός να επιλέγει. Ναι δεν απευθύνθηκα σε σένα προσωπικά! Γενικά το λέω, έκανα παράθεση τα μηνύματα για να δείξω πόσο διίστανται οι απόψεις! 1
paragontikos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 τουμπανο! κριμα που θα ειναι κλειδωμενο :/
j11h Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Ναι δεν απευθύνθηκα σε σένα προσωπικά! Γενικά το λέω, έκανα παράθεση τα μηνύματα για να δείξω πόσο διίστανται οι απόψεις! Μόλις πήγαινα να κάνω edit το μήνυμα μου για να μην φαίνεται "επιθετικό" αλλά με πρόλαβες Όντως είναι κάτι το πολύ υποκειμενικό δεν διαφωνώ καθόλου.Τουλάχιστον στον κόσμο του android υπάρχουν πολλές επιλογές για όλα τα γούστα και τσέπες. Βέβαια το συγκεκριμένο μάλλον δεν θα το δούμε ποτέ Ευρώπη.
ChimairaX Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Μόλις πήγαινα να κάνω edit το μήνυμα μου για να μην φαίνεται "επιθετικό" αλλά με πρόλαβες Όντως είναι κάτι το πολύ υποκειμενικό δεν διαφωνώ καθόλου.Τουλάχιστον στον κόσμο του android υπάρχουν πολλές επιλογές για όλα τα γούστα και τσέπες. Βέβαια το συγκεκριμένο μάλλον δεν θα το δούμε ποτέ Ευρώπη. Θα σου δώσω ένα παράδειγμα. Ορίστε η Home Screen μου σε Galaxy Note 3 με οn screen buttons. (Το άλλαξα τώρα για να σου δείξω) Από την στιγμή που ακριβώς από κάτω έχω όλα αυτά τα πλήκτρα στο bezel, γιατί να τα έχω στην οθόνη; Με εξυπηρετεί που το bezel είναι πρακτικό! Αλλά όταν ήμουν χρήστης Galaxy Nexus (Δηλαδή On Screen Buttons) όσο το είχα με βόλευε. Τώρα με το Note κατάλαβα πως απλά τα on screen buttons... Πιάνουν χώρο! 1
Redragon7 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Το θέλω σαν %&στης, ειδικά σε κόκκινο μεταλλικό. Φέρτο μωρή Motorola στην Ευρώπη να τους πάρεις σώβρακα-φανέλες.
j11h Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Θα σου δώσω ένα παράδειγμα. Ορίστε η Home Screen μου σε Galaxy Note 3 με οn screen buttons. (Το άλλαξα τώρα για να σου δείξω) Από την στιγμή που ακριβώς από κάτω έχω όλα αυτά τα πλήκτρα στο bezel, γιατί να τα έχω στην οθόνη; Με εξυπηρετεί που το bezel είναι πρακτικό! Αλλά όταν ήμουν χρήστης Galaxy Nexus (Δηλαδή On Screen Buttons) όσο το είχα με βόλευε. Τώρα με το Note κατάλαβα πως απλά τα on screen buttons... Πιάνουν χώρο! Το θέμα όπως είπες είναι υποκειμενικό και είναι τι αρέσει στον καθένα.Καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες και σέβομαι την άποψη σου. Εγώ βέβαια μετά από το S3,Oppo Find 5 και τώρα με G2 με βόλεψε καλύτερα το G2 σε αυτό το θέμα. Εντάξει το ότι πιάνουν χώρο πιάνουν αλλά πάλι έχεις επιλογές.Δηλαδή έχω βάλει module του Xposed που μικραίνει όσο θέλεις την navbar.Αν δεν κάνω λάθος μπορείς να την κάνεις και autohide με άλλο module. Όπως και ναχει βέβαια πάντα είναι τι αρέσει στον καθένα και πως βολεύεται.
nickelodeon Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 A global version of Motorola Droid Turbo to be unveiled in Brazil 1
intos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 ακομα και στο διαφημιστικο βιντεο φαινεται ότι τα παιχνίδια λαγκαρουν !! android το μεγαλειο σου... και επεξεγαστη της νασα να χωσεις πανω παλι θα κολλάει
21century Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Ο σχεδιασμός του σε γραμμές δεν είναι τόσο ικανοποιητικός...
arisikaria Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Αφου γραφει παραπανω οτι για την Verizon στις Ηνωμένες Πολιτείες, κοστίζει $199 (32GB) ή $249 (64GB) για συμβόλαιο δύο χρόνων. Μπορειτε να φανταστειτε ποσο θα εχει στην Ελλαδα χωρις συμβολαιο...........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα