DragonDagger Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα θα ήθελα να στήσω ένα ιντερνετικό ραδιόφωνο και χρειάζομαι βοήθεια επειδή δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τη διαδικασία, απ ότι μου είπαν είναι κάτι σαν το blogspot άλλα μου φαίνεται δυσκολότερο... έστησα δική μου σελίδα άλλα για ραδιόφωνο... κάποια βοήθεια;
lion2486 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 http://www.insomnia.gr/wiki/_/internet/shoutcast-howto-r80
DragonDagger Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 http://www.insomnia.gr/wiki/_/internet/shoutcast-howto-r80 Έχω κάνει στο listen2myradio όμως αυτό που θέλω είναι να μπορώ να βρίσκω το ραδιόφωνο και να στήσω την δική μου σελίδα κάτι σαν blogspot, με chat κλπ...
lion2486 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Σε αυτό το θέμα έχεις πολλές επιλογές. Το βασικότερο είναι αμα θέλεις να πληρώνεις και να έχεις κάτι με τις δυνατότητες και επιλογές που θέλεις ή θέλεις κάτι δωρεάν που να σε καλύπτει; Κάποιο Wordpress θα σου έκανε για τις ανάγκες σου..
PC_MAGAS Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Εφόσον η σελίδα από ότι καταλαβαίνω είναι OK. Tότε θές ένα VPS (Virtual private Server) με Icecast ή Shoutcast.
DragonDagger Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Σε αυτό το θέμα έχεις πολλές επιλογές. Το βασικότερο είναι αμα θέλεις να πληρώνεις και να έχεις κάτι με τις δυνατότητες και επιλογές που θέλεις ή θέλεις κάτι δωρεάν που να σε καλύπτει; Κάποιο Wordpress θα σου έκανε για τις ανάγκες σου.. Όχι δεν θέλω να μπω σε διαδικαστικά πληρωμών κλπ, το θέλω για χαβαλέ... σχετικά με το wordpress υστερεί σε κάτι από το blogspot; Αυτό που θέλω από το ραδιόφωνο είναι να μπορώ να το έχω σαν μια ιστοσελίδα τύπου blogspot, να έχω δηλαδή την ονομασία του, κάποια widgets, και φυσικά τον player με κάποιο chat αν όχι μαζί με τον player τουλάχιστον σε υπο παράθυρο ή κάτι τέτοιο... Εφόσον η σελίδα από ότι καταλαβαίνω είναι OK. Tότε θές ένα VPS (Virtual private Server) με Icecast ή Shoutcast. Η σελίδα στο listen2myradio είναι ενεργοποιημένη με port, ip κ.λ.π δεν το έχω δοκιμάσει επειδή δεν έχω ακουστικά και μουσικές παρ΄λα αυτά λειτουργεί κανονικά σύμφωνα με τις ενδείξεις του listen2myradio. Ο Shoutcast είναι κάτι σχετικά με την προώθηση της μουσικής άλλα δεν κατάλαβα τι εννοείς με το private server...
killer76 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Στην δωρεαν φαση το listen2myradio νομιζω δεν δινει κωδικα για να μπει σε site. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι λινκ προς το listen2myradio σου. Οποτε το site το στηνεις οπου θες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα