Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα να στήσω ένα ιντερνετικό ραδιόφωνο και χρειάζομαι βοήθεια επειδή δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τη διαδικασία, απ ότι μου είπαν είναι κάτι σαν το blogspot άλλα μου φαίνεται δυσκολότερο... έστησα δική μου σελίδα άλλα για ραδιόφωνο...

κάποια βοήθεια;

Δημοσ.

Σε αυτό το θέμα έχεις πολλές επιλογές. Το βασικότερο είναι αμα θέλεις να πληρώνεις και να έχεις κάτι με τις δυνατότητες και επιλογές που θέλεις ή θέλεις κάτι δωρεάν που να σε καλύπτει; Κάποιο Wordpress θα σου έκανε για τις ανάγκες σου..

Δημοσ.

Σε αυτό το θέμα έχεις πολλές επιλογές. Το βασικότερο είναι αμα θέλεις να πληρώνεις και να έχεις κάτι με τις δυνατότητες και επιλογές που θέλεις ή θέλεις κάτι δωρεάν που να σε καλύπτει; Κάποιο Wordpress θα σου έκανε για τις ανάγκες σου..

Όχι δεν θέλω να μπω σε διαδικαστικά πληρωμών κλπ, το θέλω για χαβαλέ... σχετικά με το wordpress υστερεί σε κάτι από το blogspot;

Αυτό που θέλω από το ραδιόφωνο είναι να μπορώ να το έχω σαν μια ιστοσελίδα τύπου blogspot, να έχω δηλαδή την ονομασία του, κάποια widgets, και φυσικά τον player με κάποιο chat αν όχι μαζί με τον player τουλάχιστον σε υπο παράθυρο ή κάτι τέτοιο...

Εφόσον η σελίδα από ότι καταλαβαίνω είναι OK. Tότε θές ένα VPS (Virtual private Server) με Icecast ή Shoutcast.

Η σελίδα στο listen2myradio είναι ενεργοποιημένη με port, ip κ.λ.π δεν το έχω δοκιμάσει επειδή δεν έχω ακουστικά και μουσικές παρ΄λα αυτά λειτουργεί κανονικά σύμφωνα με τις ενδείξεις του listen2myradio.

Ο Shoutcast είναι κάτι σχετικά με την προώθηση της μουσικής άλλα δεν κατάλαβα τι εννοείς με το private server...

Δημοσ.

Στην δωρεαν φαση το listen2myradio νομιζω δεν δινει κωδικα για να μπει σε site. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι λινκ προς το listen2myradio σου. Οποτε το site το στηνεις οπου θες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...