Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ελπίζω μέσα από το insomnia να βρω άκρη μήπως και πέσω επιτέλους σε κάποιον άνθρωπο που ξέρει τι φταίει. Ας πάμε την ιστορία από την αρχή.
Μετακομίζω από την Wind με VDSL γραμμή στα 33/6 και με 19 attenuation στο down. Από την μέρα που συγχρόνισα στην forthnet η γραμμή μου με το ίδιο attenuation έπεσε στα 28/3.5, κάτι που μου δημιουργούσε αισθητά προβλήματα στην δουλειά μου.

Μετά από πάρα πολλά τηλέφωνα και με πολλές υποσχέσεις ότι θα επικοινωνήσει ένας σοβαρός τεχνικός μαζί μου ενημερώνομαι μετά από μια βδομάδα ότι αυτά είναι τα όρια της γραμμής μου και δεν παίρνει άλλο. Επίσης μου λένε και το αστείο ότι δεν θα έπρεπε εξαρχής να με είχαν δεχτεί για VDSL. Γνωρίζοντας την κατάσταση του Ελληνικού adsl τα παρατάω προσωρινά γιατί γνώριζα ότι δεν θα βρω άκρη.

Σαν να μην έφτανε αυτό, εχθές ενώ είχα προγραμματισμένο Livestream στο Twitch παρατηρώ ότι η γραμμή μου δεν θέλει να ανεβάσει τίποτα. Εκεί που είχα ένα σταθερό bitrate των 2000 σε κάθε stream γεμίζω dropped frames και η γραμμη μου δεν θέλει να ανεβάσει με πάνω από 400, οτιδήποτε παραπάνω φτάνει τα όρια, ενώ ταυτόχρονα παραμένω συγχρονισμένος στα 3.5 όπως μου δηλώνει το router. Up speed σε torrents και ftp το μέγιστο 30 kb

Παίρνω τηλέφωνο στην υποστήριξη για το συγκεκριμένο θέμα και μετά από πολλά λεπτά περιμένοντας την τεχνικό να σπάει το κεφάλι της να βρει λύση λέγοντας μου παράλογα πράγματα φτάνει στην λύση να μου στείλει τεχνικό σπίτι. Τι να μου κάνει ο τεχνικός στο σπίτι από την στιγμή που δεν τίθεται θέμα διαφορετικού συγχρονισμού; Είναι σαν να υπάρχει ένα hardlimiter στο upload μου.

Ένας μήνας σχεδόν στην forthnet και από την αρχή μόνο προβλήματα. Τι να κάνω επιτέλους;

Δημοσ.

σου στειλνει τεχνικο να ελεγξει Α/Κ διοτι δεν βλεπουν προβλημα γραμμη. (τεχνικος forthnet) δεν δικαιολογο την εταιρια προς θεου απλα σου λεω ποια ειναι η λυση για να δουμε τη προβλημα υπαρχει.

Δημοσ.

σου στειλνει τεχνικο να ελεγξει Α/Κ διοτι δεν βλεπουν προβλημα γραμμη. (τεχνικος forthnet) δεν δικαιολογο την εταιρια προς θεου απλα σου λεω ποια ειναι η λυση για να δουμε τη προβλημα υπαρχει.

Μου φαίνεται πολύ περίεργο όλο αυτό δεν μπορώ να το δικαιολογήσω με τις γνώσεις μου. Πλέον έχω φτάσει σε σημείο σαν να μην έχω upload. Δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφία και ακόμα και στο speedtest το upload test ουτε καν το περνάει. Πλέον έχω και αργή φόρτωση σελίδων.

Δημοσ.

Το 589vn v3... Δεν μπορώ να ανεβάσω καν φωτογραφία πλέον οπότε σου στέλνω γραπτά

Link Information

Uptime: 0 days, 1:23:14 spacer.gif DSL Type: ITU-T G.993.2 spacer.gif

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 4.467 / 27.204

Data Transferred (Sent/Received) [B/B]: 0 / 0 spacer.gif

Output Power (Up/Down) [dBm]: 6,1 / 14,5 spacer.gif

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 7,8 / 18,4 spacer.gif

SN Margin (Up/Down) [dB]: 7,8 / 8,1 spacer.gif

System Vendor ID (Local/Remote): TMMB / ---- spacer.gif

Chipset Vendor ID (Local/Remote): BDCM / BDCM spacer.gif

Loss of Framing (Local/Remote): 13 / 0 spacer.gif

Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif

Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif

Loss of Link (Remote): - spacer.gif

Error Seconds (Local/Remote): 28 / 0 spacer.gif

FEC Errors (Up/Down): 0 / 15.706 spacer.gif

CRC Errors (Up/Down): 0 / 27 spacer.gif

HEC Errors (Up/Down): 0 / 398

Αυτά απο κάτι αλλαγές προφίλ που μου είπαν ότι κάνανε το μεσημέρι, μου ανέβασαν το upload. Το Bandwidth δεν υπάρχει ακόμα.

Δημοσ.

απο attenuation εισαι πανω απο το οριο για vdsl για forthnet.δοκιμασε το router του παλιου παροχου πανω κ δες ποσο θα συγχρονισει.

Δημοσ.

Συγχρονίζω ακόμα πιο κάτω με το άλλο router. Γνωρίζω ότι είμαι εκτός ορίων για VDSL σύμφωνα με όλους.1 χρόνο όμως ήμουν στην wind με vdsl στα 33/6 μια χαρά ικανοποιητική γραμμή για μένα, το upload χρειάζομαι. To θέμα εδώ δεν είναι ο συγχρονισμός άλλα ότι το Upload bandwidth εδώ και 2 μέρες απλά δεν υπάρχει, ενώ πριν ήταν όλα οκ.

Δημοσ.

απλα οι πωλητες που σε καλουν για προσφορα δεν τους ενδιαφερει να εξυπηρετησουν σωστα αλλα να πουλησουν 

ελπιζω να συνδεεσαι ενσυρματα κ οτι ασυρματα. αφαιρεσε οτι συσκευη εχεις στον χωρο σου που να ειναι συνδεδεμενη με τηλεφωνικη πριζα κ αν εχει δοκιμασε σε αλλη πριζα το router απευθειας κ δες μηπως εχεις καποια αλλαγη

Δημοσ.

απλα οι πωλητες που σε καλουν για προσφορα δεν τους ενδιαφερει να εξυπηρετησουν σωστα αλλα να πουλησουν 

ελπιζω να συνδεεσαι ενσυρματα κ οτι ασυρματα. αφαιρεσε οτι συσκευη εχεις στον χωρο σου που να ειναι συνδεδεμενη με τηλεφωνικη πριζα κ αν εχει δοκιμασε σε αλλη πριζα το router απευθειας κ δες μηπως εχεις καποια αλλαγη

Δεν αγοράζω ποτέ έτσι, εγώ μπαίνω στην διαδικασία να πάρω τηλέφωνο. 'Εχεις καμιά ιδέα τι περίεργο "φράγμα" είναι αυτό στο Upload έτσι ξαφνικά;

Δημοσ.

δεν υπαρχει δυνατοτητα να σου βαλουν φραγμα ή να σου περιορισουν την γραμμη.upload στο interface δειχνει 4,4 ειναι πολυ παραλογο. ο τεχνικος σου εκανε ελεγχο στην γραμμη γενικα?? δηλαδη μιλησατε απο αλλο τηλεφωνο( οχι το τηλεφωνο που εχει την vdsl) ?

κ πες μου σε ποια περιοχη εισαι σε παρακαλω

Δημοσ.

Δεν μου κάνανε πότε τον κλασικό έλεγχο να με πάρουν στο κινητό δηλαδή και να το ελένξουν κτλπ. Αμέσως μου είπαν για τεχνικό στο σπίτι. Νόμιζα οτι ο τεχνικός έρχεται σπίτι σου σε περίπτωση βραχυκυκλώματος θορύβου κτλπ. Μου λένε ότι η γραμμή είναι πεντακάθαρη, αυτό είναι κάτι άλλο. Υποψιάστικα για κάποια στιγμή το router άλλα μπορεί να κάνει τέτοιο πράγμα που να κρύβεται απο τον συγχρονισμό; Δοκίμασα να βάλω της wind πάλι και δεν μπορούσα να κάνω connect με τα στοιχεία μου.

Βρίσκομαι νέα Ιωνία αττικής.

Δημοσ.

εβαλες σωστα το username? [email protected]? k password οτι ειναι κεφαλαιο κ οτι ειναι μικρο?

Ναι και δεν με συνδέει. Παίζει να είναι κλειδωμένο το modem μόνο για την wind η λέω βλακείες;

Δημοσ.

ZTE ZXDSL 931. Εκεί που έχει τις ρυθμίσεις για τo vdsl connection δεν έχει τις ρυθμίσεις που λες. Να ψάξω αλλού;

Μήπως παίζει ρόλο το MTU?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...