aris22gr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Θα σου πώ την δικιά μου άποψη, θα σε υποστηρίξω απο το νεαρό της ηλικίας σου. Κ επειδή όλοι αρπάχτηκαν εδώ. Που το καταλαβαίνω απόλυτα. Καταρχάς, πίστεψε με, όλοι πιάνουμε τιμόνι, και νομίζουμε ότι είμαστε τέλειοι οδηγοί. Τέλειος οδηγός δεν υπάρχει. Μπορει στα 13 σου, να έμαθες να οδηγάς και να χρησιμοποιείς το αυτοκίνητο λειτουργικά πλήρως, κ αυτό είναι πολύ καλό διότι όταν θα βγάλεις δίπλωμα θα έχεις γνώσεις στο αυτοκίνητο, θα κάνεις "έξυπνους" ελιγμούς για να αποφύγεις εμπόδια άκυρους οδηγούς κτλ, κ σωστά φρεναρίσματα και με τον καιρό θα μαθαίνεις εμπειρικά να οδηγάς πιο σωστά γρηγορότερα σε σχέση απο όσους πιάνουν τιμόνι πρώτη φορά μετά απο το δίπλωμα. Αλλά, ο νόμος δεν σε υποστηρίζει καθόλου. Ηλικιακά, δεν μπορεις να θεωρηθείς ώριμος οδηγός για τον νόμο. Διότι ο τρόπος σκέψης όταν είσαι μικρότερος είναι πιο επιπόλαιος. Ρισκάρεις πιο εύκολα. Κ αυτό σε κάνει επικίνδυνο οδηγό, διότι μπορει να τρέχεις αρκετά, να μην προσέξεις κάτι, να μην έχεις την εμπειρία να την βγάλεις πέρα απο μια δύσκολη κατάσταση. Με δίπλωμα, θα νιώθεις μια σιγουριά, και επίσης θα μάθεις έστω λίγα πράγματα, απο την σχολή οδηγών, που θα ωφελήσουν στην οδήγηση σου, και στην ασφάλεια σου. Επίσης, εάν τρακάρεις, σκάσει ένα λάστιχο, σε τρακάρουν, η σε κάνουν έλεγχο, θα έχεις πρόβλημα. Μετά θα μπλέξουν οι δικοί σου, και θα τρεχουν στα δικαστήρια, πληρώνοντας πρόστιμα. Στην περαία θεσσαλονίκης, έχω δει πολλές αστυνομίες να κάνουν έλεγχο, κ εκεί με σταματήσαν για έλεγχο πολλές φορές. Πες έρχομαι εγώ και σε τρακάρω αύριο, εσύ θα τρέχεις. Εγώ θα χαίρομαι που έπεσα σε τέτοια περίπτωση γιατι κερδισμένος θα βγώ μάλλον και εσύ θα τρέχεις. Αξίζει? Όχι πιστεύω. 1,5 χρόνος είναι, ούτε θα καταλάβεις πότε θα περάσει. :) Πάντως δολοφόνος δεν είσαι ακόμα. ΧαΧαΧα. Οι υπερβολές όλων εδώ μέσα με κούφαναν. Για χαλαρώστε λιγο... Τέλος πάντων, εάν επιμένεις απλά θα σου πω να μην τρέχεις και μην πηγαίνεις σε μέρη πολυσύχναστα.. Η ευθύνη για ότι συμβεί ειναι στα χέρια σου.. 2
dezon Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 δλδ οδηγας απο τα 12;; οι γονεις ασχολουνται καθολου μαζι σου;
Tiger.7 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Ε ναι. Όταν γράφεις το παραπάνω εγώ δεν καταλαβαίνω. Έτσι απλά είναι, έτσι απλά θα τα βρει η ασφάλεια με τους γονείς. Φυσικά οι γονείς θα έχουν και τα λεφτά. Να θυμίσω εδώ πως η αποζημίωση πλέον μπορεί να φτάσει 1.000.000Ε. η ασφαλεια θα τα βρει με τους γονεις ναι προφανως και αν δεν εχουν τα χρηματα θα το κανουν μεσω δικαστηριων κτλ.Δεν τον δικαιολογω αλλα θελω να πω του ειπατε οτι δεν ειναι σωστο του ειπατε τις επιπτωσεις απο εκει και περα μην τον βγαζετε και δολοφονο...Ποιος σου ειπε εσενα αγορι μου οτι η ασφάλεια θα καλύψει ενα συμβάν στο οποιο εμπλέκεται άτομο ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ? Και επισης, ποιος σου ειπε οτι αν εμενα ερθει το 16χρονο και σπασει το αμαξι μου ενω κανει φιγούρα στο 15 χρόνο γκομενακι θα δεχθω εγω να τα βρει η ασφαλιστικη με τους γονείς του την στιγμή που ο οδηγος δεν εχει δίπλωμα και ειναι ΚΑΙ ανήλικος? Μήνυση επιτόπου και σε αυτον και στους γονεις του και κοψιμο κω@@λων..
Peleus17 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Ποιος σου ειπε εσενα αγορι μου οτι η ασφάλεια θα καλύψει ενα συμβάν στο οποιο εμπλέκεται άτομο ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ? Και επισης, ποιος σου ειπε οτι αν εμενα ερθει το 16χρονο και σπασει το αμαξι μου ενω κανει φιγούρα στο 15 χρόνο γκομενακι θα δεχθω εγω να τα βρει η ασφαλιστικη με τους γονείς του την στιγμή που ο οδηγος δεν εχει δίπλωμα και ειναι ΚΑΙ ανήλικος? Μήνυση επιτόπου και σε αυτον και στους γονεις του και κοψιμο κω@@λων..Ώπα ώπα...βαλτην μέσα ρε, δεν χωράμε!
thanosrx8 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Εστω οτι απ την δικια σου την μερια ολα ωραια και καλα. Ξερεις να οδηγεις,προσεχεις και παει λεγοντας. Αμα σε χτυπησει αλλος παλι τον δικο σου κωλο θα κοψουν. Καταλαβαινω οτι εισαι στις καυλες σου και θες να κανεις και την μουριτσα σου,και να νιωθεις λιιιιγο πιο ανεξαρτητος,αλλα 1,5 χρονος δεν ειναι τιποτα,θα περασει και ουτε που θα το καταλαβεις.Θα σου πω και ενα περιστατικο που βιωσε πριν μια 10ετια συγγενικο μου προσωπο. Παρασυρθηκε απο πιτσιρικα που ετρεχε πανω κατω στην ηλικια σου προφανως χωρις διπλωμα,με αποτελεσμα η κοπελα να ειναι για 6 μηνες σε ακινησια στο νοσοκομειο και μετα απο τοσα χρονια της εχουν μεινει ακομα κουσουρια απ το ατυχημα. Οι συγγενεις μου λοιπον κινηθηκαν δικαστικα,με αποτελεσμα να παρουν παρα πολλα λεφτα αποζημιωση απ την οικογενεια του πιτσιρικα. Σε καμια περιπτωση δεν λεω οτι θα συμβει σε σενα αλλα η ελλειψη πειρας και το γεγονος οτι ο διαολος εχει πολλα ποδαρια μπορει να σε οδηγησουν σε περιεργες εκπληξεις.
sphinxgr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 ¨Εστω ότι πηγαίνεις με 10χμ και χτυπάς κάποιον γιατί ΑΥΤΟΣ πετάχτηκε μπροστά σου. Εφόσον το θέλει αυτός και το κυνηγήσει μπορούν να σου πάρουν ότι περιουσία υπάρχει στην οικογένεια σου. Τελεία και παύλα. Αν ξαναδιαβάσεις αυτό που γράφω θα δεις πως ΔΕΝ αναφέρομαι σε δικές σου δυνατότητες, μυαλό κλπ Δεν μας απασχολεί καθόλου. Οι νόμοι υπάρχουν για να ακολουθούνται. Ο σκοπός τους είναι για να μην δημιουργεί ο καθένας συνθήκες στο μυαλό του που θεωρεί λογικές και ουσιαστικά να ανακαλύπτει τον τροχό. Η δουλειά αυτού, είναι του νομοθέτη. Απλά τα πράγματα. Και να θυμάσαι, όσα φέρνει η ώρα....δεν τα φέρνει ο αιώνας. Λόγω του μικρού της ηλικίας σου βέβαια ίσως να μην το καταλαβαίνεις. Σε αυτή την ηλικία όλοι νομίζουν πως μπορούν να κατακτήσουν τον κόσμο, είναι φοβεροί και τρομεροί κλπ. Δυστυχώς μετά απο χρόνια που αποκτούν αντίληψη προσγειώνονται απότομα. 'Εχε τα κατα νου....
nicoc89 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 άστο αυτοκίνητο και πάρε κανα 50ρι που μπορείς να βγάλεις δίπλωμα και το παίρνεις αργότερα. Δε θα κάτσω να στο παίξω πρότυπο γιατι κ εγώ έτσι σκεφτόμουν αλλα οπως σου ειπαν και ας εισαι ο καλύτερος οδηγός , δεν ειναι στο χέρι σου να μην εμπλακείς σε τροχαίο , σε εναν απρόσεκτο-άσχετο να πέσεις θα μπλέξεις χωρίς λόγο. Αξίζει να τραβιέσαι μέχρι και χρόνια για 1,5 χρόνο υπομονή και να πληρώνεις την βλακεία του άλλου επειδή βιαζόσουν ? μπαα
ParhsG Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 εχω δει να καλυπυει η ασφαλεια χωρις διπλωμα και με εκνευρισε πολυ
sphinxgr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Η ασφάλεια του άλλου αυτοκινήτου σε περίπτωση ατυχήματος πιθανότατα. Τα οποία θα τα διεκδικήσει μέσω δικαστηρίων έπειτα μέχρι τελικής πτώσης
ParhsG Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Απλα ξέρω ένα ατομο που οδηγεί μηχανή για 25 χρόνια και έχει μονο δίπλωμα για 50ρι. Δεν ειναι το ιδιο με αυτοκινητο βέβαια αλλα λεει πως βαριέται να παει να βγάλει διπλωμα. Για δίπλωμα έχει του αδερφού του που δεν οδηγεί κάτι εχει κανει με τη φωτογραφία δε ξέρω. Ε οταν τράκαρε ίσως έβαλε οτι οδηγούσε ο αδερφος μάλλον...
Tiger.7 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Ώπα ώπα...βαλτην μέσα ρε, δεν χωράμε! Βρε εγω μεσα θα την βαλω,εσας ποτε θα βαλουν μεσα για να βαλετε μυαλο δεν ξερω...Αλλα βρισκετε και τα κανετε..Για αντε σε καμια ΧΩΡΑ, ΧΩΡΑ το τονιζω αυτο και καντε τα αυτα να δουμε που θα βρεθειτε! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα