torq Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 ο κλασικός μάγκας 16 χρονος που οδηγάει από κούνια και φυσικά είναι καλύτερος οδηγός από πολύ μεγαλύτερους. το έχω δει το έργο. έστω ότι ξέρεις να οδηγάς και έρχομαι εγώ που έχω δίπλωμα αλλά δεν ξέρω να οδηγάω και σε στουκάρω επειδή δε μου αρέσει η φάτσα σου και το στυλάκι σου. μάντεψε ποιος θα μπλέξει; 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Άμα αρχίσω να σου ρωτάω διάφορα πάνω στον ΚΟΚ ανάθεμά με αν τα θα τα ξέρεις. καλα αυτο ισχυει και για παααρα πολλους που εχουν διπλωμα 2
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Φιλε μου κανε υπομονη 1.5 χρονο να βγαλεις ενα διπλωμα και να εισαι κυριος. Ειναι κριμα απο μια μλκια δικη σου η καποιου αλλου να χαντακωθεις για τα υπολοιπα χρονια και εσυ και οι γονεις σου. Υπομονη. Αυτα απο μενα. Υ.Γ Ξερω ειναι "μαγκια" το αμαξακι σε τετοιες ηλικιες,γκομενακια κλπ αλλα πιστεψεμε δεν αξιζει οσο νομιζεις. 4
epp Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Οσο οδηγας εσυ το αμαξι ειναι ανασφαλιστο για τον απλο λογο οτι δεν εχεις διπλωμα.Αρα ξεκιναμε για αρχη οτι το αμαξι δεν ειναι εντελως νομιμο. Επισης σε περιπτωση ατυχηματος ειτε το προκαλεσες εσυ ειτε οχι καμια σημασια δεν εχει μιας και πολυ απλα εισαι αυτοματως υπαιτιος για οτι εχει γινει και μαλιστα οπως ειπα η ασφαλεια του αυτοκινητου δεν σε καλυπτει για κανεναν απολυτως λογο. Το δικαστηριο στην περιπτωση αυτη (ατυχημα κλπ) και μετα απο 10 χρονια να γινει δεν εχει καμια σημασια . Για να στο δωσω να καταλαβεις ειναι σαν να μου λες οτι αν καποιος κατηγορηθει για αποπλανηση ανηλικου και φτασει στο δικαστηριο η υποθεση 3 χρονια αργοτερα οπου το θυμα εχει πλεον ενηλικιωθει τοτε θα αθωωθεί γιατι πλεον το θυμα ειναι ενηλικο αρα ολα κομπλε.. βλεπεις λογικη σε αυτο? οσο για τα αλλα dont do the crime if you cant do the time γιατι αρκετα θεματα εχω δει στο φορουμ με αποριες του τυπου "με πιασαν οι μπατσοι χωρις διπλωμα δε γουσταρω να πληρωσω τι κανω τωρα?"
Δημοφιλής ανάρτηση deesnider Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Το διπλωμα γιατι το γραφεις diploma; Τού έχει μείνει, από τότε που οδηγούσε στο εξωτερικό. 33
LongTom Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Τα φώτα μας λένε,όπως είπαν και οι άλλοι,ότι δεν πρέπει να οδηγάς. Τίποτα άλλο.
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 το να σταματήσω να το οδηγάω είναι αδύνατον Το να σταματησεις να το οδηγεις ειναι απολυτως δυνατον. Απλα δεν ξαναμπαινεις στο αυτοκινητο στη θεση του οδηγου για 1,5 χρονο. Σιγα το χρονικο διαστημα στην τελικη. Το τι γινεται στο ειπαν ολοι οι υπολοιποι οποτε δεν εχω να προσθεσω κατι, αλλα θελω να ρωτησω το εξης: Στα 16,5 ποιοι ειναι οι σουπερ λογοι που κανουν τη χρηση του αυτοκινητου απολυτως απαραιτητη και τη χρηση των ΜΜΜ ή του ταξι αδυνατη? Πραγματικα πεθαινω να μαθω. 2
kage Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) αυτοφωρο δικαστηριο και καποια χιλιαρικα για εξαγορα φυλακισης,δικηγορου,αποζημιωσεων,εξοδα δικης κτλ... τωρα το τι θα διεκδικησει ο αλλος που χτυπησες ειναι μεγαλη ιστορια...(π.χ. αγωγη που να ζηταει λεφτα γιατι εμεινε σπιτι και εχασε χ μερες εργασιας ή για χ μερες αν τρακαρες αμαξι/μοτο επαιρνε ταξι(απλα αποδειξεις) για την δουλεια του/της,εξοδα νοσοκομειου και ψυχικη οδυνη αν πεθανει αλλιως ηθικη βλαβη κτλ).αν σηκωθεις και φυγεις ακομη χειροτερα...Αν δεν παρεις εσυ τηλ 166 αν υπαρχει τραυματισμος ακομη χειροτερα...Αν αφησεις στον αλλο κουσουρι ή πεθανει ακομη χειροτερα για την τσεπη σου. ολα τα παραπανω αν ειχες ασφαλεια-διπλωμα-νομικη προστασια δεν θα τα δεινες απο την τσεπη σου! αυτός που καταλαμβάνεται να οδηγεί χωρίς δίπλωμα, τιμωρείται με ποινή φυλάκισης από έναν (1) έως δώδεκα (12) μήνες- 5-100ε η μερα-) και με διοικητικό πρόστιμο διακοσίων ευρώ (200,00 ευρώ), λόγω της σοβαρότητας της παράβασης και για λόγους διασφάλισης της οδικής ασφάλειας. υ.γ. δεν υπαρχει κωλοχωρι που να μην συμβαινουν αυτα με την οδηγηση... υ.γ.2 αν δεν εχετε λεφτα για πεταμα ξαναδιαβασε τα παραπανω.... Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2014 από kage 1
David20 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Από τη στιγμή που τα λες αυτά ΔΕΝ ξέρεις να οδηγάς. Άνθρωπος που κρίνει θετικά τον ίδιο του τον εαυτό είναι βαθιά νυχτωμένος. Και μόνο που θες να παρανομήσεις ΔΕΝ ξέρεις να οδηγάς. Οδήγηση δεν είναι μαθαίνω πως να δουλεύω το συμπλέκτη για να μη μου σβήνει και άντε γεια. Είναι συνδυασμός πολλών παραγόντων ένας εκ των οποίων η νομιμότητα και η τήρηση του ΚΟΚ. Άμα αρχίσω να σου ρωτάω διάφορα πάνω στον ΚΟΚ ανάθεμά με αν τα θα τα ξέρεις. Και για να απαντήσω στο ερώτημά σου, αν σε πιάσουν θα χουν τρεχάματα οι γονείς σου. Σε απλό έλεγχο μπορεί να τη σκαπουλάρεις αλλά σε ατύχημα υπάρχει μπλέξιμο. Καλά για τραυματισμό δε το συζητώ, αυτεπάγγελτα γίνεται μήνυση και μάντεψε ποιος θα είναι κατηγορούμενος είτε προκαλέσεις εσύ είτε όχι το ατύχημα. +1000....Ενα τεραστιο ποσοστο οδηγων που λενε "ειμαι οδηγαρα,"ξερω να οδηγω τελεια" κι αλλα τετοια ανεγκεφαλικα,αυτοι ειναι που κανουν τις μεγαλυτερες βλακειες και το κακο ειναι οτι παιρνουν κι αλλους στο λαιμο τους και ειναι αριστοι στο να κλεινουν σπιτια...Στην κορυφη της λιστας αρχηγοι ειναι οι παππουληδες που επειδη νομιζαν,το τονιζω,νομιζαν, οτι οδηγουσαν "τελεια" στα νιατα τους,εχουν την αισθηση οτι τα ανυπαρκτα πλεον ανακλαστικα τους θα τους σωσουν,ειδικα τα τελευταια χρονια που υπαρχει τρελη αναρχια τους δρομους....Τρελαμενοι πεζοι που διασχιζουν δρομους χωρις καν να κοιτανε,γιαιγιαδες απ το πουθενα,παππουδες σε κατασταση "γιουχου",θειτσες με καροτσια λαικης χυμα στον δρομο,μαμαδες με καροτσια ακομη πιο χυμα μες στον δρομο... Σε ολους τους παραπανω και χιλιαδες ακομη αναρχους,οι εν λογω "Σουμαχερ" παππουληδες λοιπον,θα εχουν φανταστικες οδηγικες αντιδρασεις και ακομη καταπληκτικοτερη αισθηση του δρομου....Πικρα. Δεν θα σχολιασω καν την αποψη του μικρου "Σουμαχερ" που ανοιξε αυτο το θεμα,Οι γονεις μεσα στην φυλακη απο τωρα,με την μια λεμε.Και ο ιδιος καπακι μεσα,χωρις να εχει κανει κατι ακομη.Με την μια και αυτος. 1
Liverpool89 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Το κακο με την γενια αυτη ειναι οτι βιαζεται να μεγαλωσει... Ολα θα γινουν οταν πρεπει... Οταν παιζεις κορωνα γραμματα μαλλον παντα δεν θα σου χαμογελαει η τυχη... Τοτε θα ηθελες να σου χουν απογορευση εξαρχης να σε ειχαν αφησει να παρεις το αμαξι... Και τα ποδια καλα ειναι... ορεξη να υπαρχει 1
caution Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Γάμα το δίπλωμα ρε - αφού είναι πιλότος. Κράτα τα λεφτά για Φ.Π.Ε. και τατουάζ... 6
cosmos000 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Όλοι περάσαμε απ αυτη την ηλικία.Όλοι ξέρουμε την "γλύκα" του τιμονιού και σε καταλαβαίνουμε. ΟΜΩΣ η λογική σου εκτός από παιδική είναι και καθαρά "ελληνική" .Σου απάντησαν όλοι κατηγορηματικά να σταματήσεις να το κάνεις για να μην εχεις μπλεξίματα εσύ και η φαμίλια σου.Την έχεις πατήσει σε όλες τις περιπτώσεις από απλό έλεγχο της αστυνομίας έως εμπλοκή σε ατύχημα. Θα σου απαντήσω κ εγώ καθαρά "ελληνικά" - Ελα μωρέ τώρα συνέχισε το....σε σένα θα τύχουν?? Δεν είναι απο τις περιπτωσεις που εξαρταται αν είσαι καλος ή όχι οδηγός. Σκέψου για λίγο οτι τώρα που βγαινεις εξω έρχεται και σε στουκαρει κάποιος (δεν φταις εσύ) και σκάει μύτη η αστυνομία (δεν το χοντραινω με τραυματισμούς κτλ ) .....ξέρεις πώς θα χεστεις επανω σου?ποσο θα το εχεις μετανιώσει ?ε λοιπον τοτε πρόλαβέ το ... Στο λέω και αλλιως...είσαι ο καλύτερος οδηγος οκ,ξέρεις ποσοι και πόσες ασχετοι δεν ξέρουν να οδηγούν και είναι υποψήφιοι να σου κανουν την μαλάκια?εκείνοι όμως είναι ενήλικες και έχουν διπλωμα...μάντεψε ποιος θα κλαιειι σε τέτοια περιπτωση. Οι δικοί σου αλήθεια, τί σου λένε που παίρνεις τ αμάξι?
Sellers Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Στην αρχή διάβασα ''οδήγηση χωρίς φώτα'' και τρόμαξα. Αλλά νταξει, εσύ απλά δίπλωμα δεν έχεις. 15
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα