Chaos KinG Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Λοιπον φετος με την ανακοινωση των DDR4 λεω να κανω την μεταβαση και να κανω ενα full water cooled συστημα στο 2011-v3 Socket της intel. Θα αλλαξω Κουτι,mobo,ram,cpu και parts απο την υδροψυξη, καρτα εχω σκοπο να αλλαξω οταν βγουν οι pirate islands απο Ati πρωτα γιατι ειναι πολα υποσχομενες και δεν εχω λεφτα και για καρτα .Το build :Mobo: Site: Asus X99-A Ram: Site: Kingston HyperX Predator 16GB DDR4-2400MHz Cpu: Site: Intel Core i7-5820K case: Site: Corsair Obsidian 750D *τις ram πιστευω ευκολα τις παω μεχρι 2600MHz και στο μελλον οτνα πεσουν οι τιμες τις αλλαζω.*το τι εχω ειναι στην υπογραφη μου !*Να εχετε το νου σας απο δεκεμβριο για αγγελιες θα τα δωσω τα αντιστοιχα κομματια Υδροψυξη :Rad1: Site: EK-CoolStream PE 240 (Dual) Rad2: Site: EK-CoolStream PE 120 Mosfet Block: Site: EK-MOSFET ASUS X99 - Nickel +fittings,tubes,extensions,υγρο.*θα αλλαξω το rad μου γιατι ειναι 64αρι και ειναι τερας για το κουτι και το design που θα κανω.Ερωτησεις: 1. Διαφορα του x99 απο x99 express ?2. ekwb κανει shipping ελλαδα ετσι ? Και αν ξερετε χρονο παραδωσεις πανω-κατω αν εχετε παρει ποτε.3.Πειτε την γνωμη σας.Σχεδια συστηματος: Το θεμα θα ειναι ασπρο-μπλε.FAQ:Τι το θες το τερας pc ?-Video editing καθως ,κατα την διάρκεια που, παιζω σε 2k (2560x1080p) αναλυση.-AutoCad στο μελλον (1 χρονο+). Οποτε θελω απλα να βαλω λεφτα σε ενα χρονο στην καρτα/τες.Γιατι υδροψυξη ? -Παντα ηθελα ενα Pc full watercooled (και η καρτα θα μπει στο νερο !! ), Ασχολουμε με Oc .-Το καλοκαιρι με αερα δεν κανεις ουτε rendering ουτε 3D δουλεια αν δεν εχεις κλιματισμο οποτε παμε σιγουρα χαλαρα και δροσερα και ήσυχα ! -Δεν θελω θοριβο και με νερο μπορεις να βαλεις silent fans και να εχεις και καλύτερες θερμοκρασιες . Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2014 από Chaos KinG
Chaos KinG Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Ωραία για το shipping το βρήκα Site: EKWB ships International ShippingEKWB ships worldwide. Paypal payment or 2Checkout payment is the preferred method for international orders; direct money transfer is also an option. International orders may require some forms of identification before processing. If webshop system cannot offer you shipping to your country or area that you reside in, please send us e-mail so we can check and possibly add your country or region in our system. If we may not be able process your order, we will cancel your order and refund payment if already made.Overseas orders may be subject to import tax. We do not charge for this tax, so the customer will have to take care of it separately. You are responsible for, if any customs, duties, taxes, or additional fees your country or the shipping company charges to import these items. EKWB does not sate the shipping products as "RMA parts" or "free samples" or "state low value" for the orders made in webshop so please do not ask us for that as this is against laws.We are not responsible for any package that is damaged or lost due to another country’s customs or postal service. Shipping time is not guaranteed; shipping cost is also not guaranteed. If the item is lost, damaged, or delayed by the shipping service - we are not responsible. No refunds, credits, or replacements will be given by EKWB. Ξέρει κάποιος διαφορα x99 και x99 express παιδιά ? :/
JimRdesign Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Σκεφτομαι και εγω να παρω την συγκεκριμενη μητρικη μαζι με τον 5820 και τις kingston,αλλα ειμαι ακομα στο ψαξιμο.Το x99 express πρεπει ειναι το ιδιο πραγμα με το x99,ψαξε στο google αν δεν βαριεσε.
Chaos KinG Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Το x99 ειναι το παλιο καταλαβα και το x99 express το καινουριο? Intel’s next generation Core i7 “Haswell-E” HEDT (high-end desktop) processor lineup has been detailed. The lineup is set to launch later this year accompanied by the X99 Express chipset. Three new processors will be laucnhed that will effectively replace the current Core i7-4820K, i7-4930K and the i7-4960X.
SeXBOX Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Ωραία για το shipping το βρήκα Site: EKWB ships Ξέρει κάποιος διαφορα x99 και x99 express παιδιά ? :/ Το ίδιο είναι. Με τις μνήμες ψαξ' το καλά να είσαι σίγουρος για συμβατότητα, επίσης λόγο του ότι όλα είναι καινούρια έχουν μικρο ασυμβατότητες με mSata, SSDs, PCIE, Rams... οπότε να είσαι σίγουρος για κάθε βήμα σου και να έχεις υπομονή. Εμένα μου πήρε καιρό μέχρι να είμαι σίγουρος για το τι θα βάλω και αναζήτηση τιμών. Επίσης στον 5820κ γιατί να βάλεις 2400mhz μνήμες; μέχρι 2133 υποστηρίζει εκτός και αν σκοπεύεις να αναβαθμίσεις σε άλλον στο επόμενο διάστημα. Τέλος σου συνιστώ Win 8.1 με τα 7αρια δεν μου καθόταν τίποτα καλά στο στήσιμο....
SeXBOX Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Γίνονται, αλλά ο επεξεργαστής δεν πάει παραπάνω.
Chaos KinG Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Το ίδιο είναι. Με τις μνήμες ψαξ' το καλά να είσαι σίγουρος για συμβατότητα, επίσης λόγο του ότι όλα είναι καινούρια έχουν μικρο ασυμβατότητες με mSata, SSDs, PCIE, Rams... οπότε να είσαι σίγουρος για κάθε βήμα σου και να έχεις υπομονή. Εμένα μου πήρε καιρό μέχρι να είμαι σίγουρος για το τι θα βάλω και αναζήτηση τιμών. Επίσης στον 5820κ γιατί να βάλεις 2400mhz μνήμες; μέχρι 2133 υποστηρίζει εκτός και αν σκοπεύεις να αναβαθμίσεις σε άλλον στο επόμενο διάστημα. Τέλος σου συνιστώ Win 8.1 με τα 7αρια δεν μου καθόταν τίποτα καλά στο στήσιμο.... Α οκ ευχαριστω . Δες ειναι 2€ διαφορα οι ραμ οποτε why not . Οχι τπτ αλλο και να τις κατεβασω απλα θα παρω σε χρονους αν παιξω με το ρευμα. Τι ασυμβατότητα μπορει να εχουν οι ram δλδ ? Απο την αποψη ταχυτήτων εννοεις ? Windows εχω τα 8.1 ετσι και αλλιος .
SeXBOX Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Οι κατασκευαστές μητρικών έχουν λίστες με μνήμες που είναι συμβατές με την κάθε μητρική τους, Εγώ πήρα μια φορά μια εκτός λίστας με την σκέψη ότι "σιγά που δεν θα κάνει" και όντως δεν δούλευε και την επέστρεψα.
Chaos KinG Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Τοσα χρονια δεν τα κοιτουσα ποτε, δεν ειχα θεμα γενικα, θα το δω ομως γτ ειναι και αρκετα λεφτα με τις DDR4 ! Ευχαριστώ για το tip!*Τις υποστηρίζει γενικα Πηγή: Check-αρα
Chaos KinG Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Ολα λυθηκαν υποθέτω ! Θα ανεβασω Photo το συστημα αρχες ιανουαριου που θα το εχω ετοιμο και θα εχω χρονο καθώς και στο αντίστοιχο thread με desktop img .
Chaos KinG Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Εγιναν αλλαγες στα κομματια και στα σχεδια το build απο λευκο-μπλε θα ειναι κιτρινο-μπλε . Λογος : βρηκα water block για chipset και για mosfet. Οποτε τα νεα κομματια που αρχισα να παραγγελνω απο τωρα ειναι : υδροψυξη(αλλαγες): Site: motherboard blocks Site: Cpu block hardware(αλλαγες): Site: Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4-2400MHz (CMK16GX4M4A2400C14) Site: Gigabyte X99-UD4 *οσο αναφορα mobo το onboard audio δεν με νοιαζει εχω soundblaster καρτα 7.1 στο headset.*Οσο αναφορα mobo το lan ειναι intel απλο (αλλα εχει Cfos που ειναι ενα τεραστιο + για εμενα)*Wifi εχω dualband δεν το χρειαζομαι για UD5 εκδοση.πως σας φαινεται η mobo ? Θα πουλησω:ram Cpu(ζητηθηκε)Mobo (ζητηθηκε)Casecpu blockRad*Αν ενδιαφέρεστε για καποιο κομματι pm δεν μπορω να ανεβαζω πανω απο 2 αγγελιες ανα 7 μερες οποτε δεν τα εχω βαλει ολα ακομα μονο τα 2 . Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2014 από Chaos KinG
Chaos KinG Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Αυριο θα γινουν οι παραγγελιες του hardwareΑλλαξα γνωμη για το hardware οσο αναφορα την mobo και τις ram . Mobo: http://www.skroutz.gr/s/5605396/Gigabyte-GA-X99-Gaming-7-WIFI-rev-1-0.html Ram: http://www.skroutz.gr/s/5438349/Kingston-HyperX-Predator-16GB-DDR4-2400MHz-HX424C12PB2K4-16.html *Ram : Ειναι αυτες που ελεγα αρχικα ο λογος επιλογης ειναι οτι οι corsair δεν υποστηριζονται απο την mobo (gaming 7).*Mobo: Το σκευτικα και ειδα οτι η gaming 7 εχει καλυτερο Audio και τα gold plated usb που ειναι handy . Η UD4 ειχε το Cfos speed που ειναι θεικο software αλλα κατέληξα οτι θα το αγορασω ξεχωριστα καθως δεν εχει support για την gaming 7 απο την gigabyte . Το killer network ethernet δεν μου ειναι χρήσιμο φετος καθοως ειμαι wireless αλλα του χρονου θα μπορουσα να παω σε ethernet φαση.θα ανεβασω video με το making του Pc καθως θα κανω build με solid tubes και στροφες με heatgun οταν τελειωσει θα μπουν photo ! απλα Πρεπει να ερθουν τα κομματια της υδροψυξης
pnick Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Πάντως δες και την Asus X99-A . Διαβάζω καλά σχόλια σε sites του εξωτερικού. Έχει και το νέο Crystal Sound 2 audio της Asus που φαίνεται αρκετά υποσχόμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα